καλά τα λέει.
μολις ακουσα το καινουργιο satyricon…και μπορω να πω οτι δεν ενθουσιαστηκα καθολου αν και ειναι νωρις ακομα μαλον μιλαμε για νεα αποτυχια απο τους νορβηγους μετα το now diabolical πολυ βαρεμαρα ρε παιδι μου…που ειναι η μπαντα που εβγαλε το rebel οεο???[-X
Αχ πως τα παιζεις τα quote ο αποπανος…
Ελεω Roadburn
Νegura Bunget… για καμποσο καιρο τους αγνοουσα και τελικα αποτελουν καλο λογο να παρευρεθει κανεις. Τη καμνω περισσοτερα στο επομενο log in
Ο από πάνω είναι πάρα πολύ καλός δίσκος:!:
οτι φερει το ονομα “ομ”, δε μπορει να μην ειναι παρα πολυ καλο.
Aμα μου το έλεγες αυτό όταν έκανα ηλεκτροτεχνία θα σου έριχνα φάπα.
Πρωτον : Ατιμε μοντ ασε ησυχο τον Ομ!
Δευτερον : Οι Negura Bunget ειναι η καλυτερη βαλκανικη μπαντα αυτη τη στιγμη!
Δεν ξέρω αν έχει postάρει κανένας άλλος αλλά ρίξτε και μια αφτιά στο καινούριο Catamenia,πολύ καλό και δεν το περίμενα…
Και το καινούριο Falls of Rauros που 'ναι και στα καλύτερα της χρονιάς μάλλον για μένα.
Μια γνωμη γι’ αυτο ζητώ.
Οταν βγηκε, με ψιλοπαραξενεψε που θυμιζε ΤΟΣΟ τους Dissection. Συγκρινομενο με το Casus οκ, στεκεται πιο κατω, αλλα να, το ακουγα χτες -ακα εναμιση χρονο απ’ οταν κυκλοφορησε- κι οι εντυπωσεις εδειχναν να βασταν καλα.
Απ την αλλη, σε θεματα Dissection δεν ειμαι ιδιαιτερα αντικειμενικος.
To πρώτο μου review! Χαχαχαχα! Ωραίος δίσκος.
Πολύ καλός, τον ακούω αυτη την στιγμή
Μιλαμε ειναι ΠΟΛΥ καλοι. Τρελο λιωσιμο τον τελευταιο καιρο. Και μαζι με το φετινο album, 2 στα 2 μεχρι στιγμης.
χοχο!Το εχω αυθεντικο απο το καλοκαιρι αυτο
Μπανταρα με τα ολα της.
Μαγκες θελω γνωμη για norrt αν ξερει κανεις,προσωπικα τους βρισκω θεους!
Ωραιοι (Καλα το ωραιοι ειναι υποκειμενικο με την σαπιομουσικη που παιζουν) ειναι.Αν και δεν ειμαι του ολου
ηχου,αυτοι ειναι εξαιρετικοι.
Παιδια οπως ειχα αναφερει και σε προηγουμενο τοπικ ειμαι σχετικα νεος στο black metal και αρχισα να ακουω απο τα 14 μου,ετσι θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,παρολο που λατρευω το συγκεκριμενο ειδος τρελα ψηλοφοβαμαι να παω shining live(εχω ακουσει και καποιες ιστοριες για τον Kvarforth που αμα αληθευουν κανουν το πραγμα ακομα πιο δυσκολο),τι λετε?:-s
Λέμε λολ.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά αρκετά καλό είναι το ep των Άγγλων Fen. Ατμοσφαιρικό Black metal με πόστ σημεία μέσα.
Τσεκάρετε τους. http://www.myspace.com/fenband
Έχει αναφερθεί δυο-τρεις φορές
αλλά καλά έκανες και το ξανα-έβαλες.