Καλύτερος/αγαπημένος Black Metal τραγουδιστής

γιατι δεν υπαρχει κανεις καλος εκτος του Λινου(Ravencult) και Ραμιν(NoHandPath).

Επετρεψε μου να διαφωνησω, αν και εχω πολυ καλη αποψη και για τους δυο που αναφερεις, τοσο για τις ικανοτητες τους οσο και την αφοσιωση τους σε αυτο που κανουν. (Οπως και για τα συγκροτηματα τους συνολικα).

Αλλα να φερω μερικα αντι-παραδειγματα για αυτο που λες:
Καταρχας NECROMANTIA. Ειδικα στο “Ancient Pride” ακουμπαει κορυφη (συνολικα στο EP, οχι μονο στο ομωνυμο που ετσι κ αλλιως ειναι υμνος).
Deviser - Unspeakable cults. Ο Μανθος εφτιαξε γαμω τις καταστασεις.
Elysian Fields - Adelain. Ο Μιχαλης αν δεν κανω λαθος. Με καποια σκορπια καθαρα φωνητικα, πχ στην αρχη του “I of forever” (κομματαρα).
Medieval Demon - Demonolatria αλλα και στην demo tape με το κοκκινομαυρο εξωφυλλο.
επισης Vorphalack - τους θυμαται κανεις…

Μια χαρα το βλεπω εγω το ελληνικο Black. και σαν μπαντες και σαν φωνητικα δεν υστερει. Μπορει να μην συνδεθηκε με γκλαμορους καταστασεις “καιω εκκλησιες, μαχαιρωνω πρωην φιλους, το παιζουμε γκεσταπο βλακ μεταλ” και αλλα κομπογιαννιτικα, αλλα τουλαχιστον σε αντιθεση με τους φιλους μας νορβηγους, η ελληνικη black σκηνη δεν χρειαστηκε να ξεπατικωσει τον δισκο ενος Σουηδου για να χτισει τον μυθο της :lol:

Ε ενταξει τωρα εισαι υπερβολικος.Λες και το ελληνικο μπλακ μεταλ ηταν παρθενογεννεση.
Το βασικο μειονεκτημα των ελληνων ηταν και ειναι σε αρκετες περιπτωσεις τα κακιστα αγγλικα.
Σε φαση που στο εξωτερικο μας κοροιδευουν/αν.Τελος παντων.
Σημασια δεν εχει το πολλ αλλα το εδω και αρκετα χρονια το ελληνικο μπλακ μεταλ εχει παρει την κατηφορα.

Καλημερα brother, δεν ηταν παρθενογεννεση, αλλα δεν ηταν και καισαρικη τομη απο το Under the Sign of the Black Mark οπως τοσα και τοσα απο κει πανω. Ποιος μπορει αλλωστε να πει οτι το πρωτο split Necromantia/Varathron δεν ηταν μια απιστευτα αυθεντικη και ατμοσφαιρικη δουλεια. Απλα πιστευω οτι πολλα γκρουπ στην black metal 90s σκηνη τολμησαν και εξερευνησαν περα απο τα πεπατημενα. Συμφωνω μαζι σου οτι τωρα υπαρχει στασιμοτητα, αλλα αυτο ισως εχει να κανει με το οτι πλεον τα πιο πολλα νεα ελληνικα γκρουπ κινουνται σε αλλες κατευθυνσεις, ενω τοτε υπηρχε μεγαλο κινημα στη φαση.

Συμφωνουμε πανω κατω απλα απο αλλες οπτικες γωνιες.
Οι γνωστες του Black Metal παντα βαζουν καποιες ελληνικες κυκλοφοριες οταν προκειται
για top 10/best of των 90’s.
Ειχαμε μπανταρες.Πλεον για μενα οι μπαντες που κανουν κατι δικο τους και γενικα προσπαθουν
ειναι το πολυ 5.

Συμφωνω, brother. Και για να ερθω στο δια ταυτα, το εριξα τελικα στον Quorthon.
Χαλαλι!

ρε φιλε νομιστερακι δεν ξερω τι κολλιμα εχεις φαει μαζι μου…εγω ουτε προσπαθησα να το παιξω εξυπνος ουτε τιποτα αλλο…αντιθετα εσυ με τη πρωτη ευκαιρια λες μαλακιες(εκτως αν της λες για πλακα)…εξαλλου εγω απο μπλακ μεταλ μονο Dimmu Borgir ξερω και ακουω…

Δεν ακους μπλακ μεταλ.
Τι δουλεια εχεις στο τοπικ ?

Δεν λες το ελληνικο ακραιο μεταλ(ειδικα ως προς την νοοτροπια) για να σαι μεσα 100%

ο Protector που ειναι???

αναμφιβολα ο quorthon ειναι ο κορυφαιος για τα προσωπικα μου γουστα.

μαγκες…Wrath απο dodsferd και Nadiwrath, απιστευτη φωνάρα, αν δεν έχετε ακουσει ψαξτε αμεσως.