Black sabbath or not?

Εγώ πάλι βρίσκω πως έχει κάποια πλάκα να λέμε τους heaven and hell “μπλάκ σάμπαθ”, το project του Axl “Guns n Roses”, και να πλακωνόμαστε στο άλλο επειδή οι Led Zeppelin λέγονται Led Zeppelin.

+1

Θα ελεγα οτι τοσο αυτο οσο και το Technical Ecstasy ειναι παρεξηγημενοι δισκοι…

Κατι σαν το St. Anger ενα πραγμα… :lol: :lol:

Που το πας, που το φέρνεις, όλο εκεί το πας! :lol:

Παιζει να ειναι και ο καλυτερος δισκος που εχει ακουσει εβερ…:stuck_out_tongue:

Οχι και ο καλυτερος! Μην το παρακανουμε…

Αλλα μεσα στους 10 καλυτερους σιγουρα!!! :stuck_out_tongue:
χαβαλε κανω…

Για να επιστρεψουμε στο Never Say Die, το ομωνυμο και το Hard Road ειναι παρα πολυ ωραια κομματια πχ…

Ευχομαι να ποθανουν

“Black Sabbath, or not Sabbath at all…”

:stuck_out_tongue:

Εδώ θα μαστε να τα λέμε.

[B]

[/B]

:yes: :yes: :yes: :yes: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Sabotage = Ο κορυφαίος Sabbath δίσκος με Ozzy.

Και να σημειώσουμε ότι το σαβουροέντυπο με το όνομα Metal Hammer (το ελληνικό) σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει στους Sabbath πριν πολλά πολλά χρόνια, αυτήν την μεγαλειώδη δισκάρα την είχε θάψει και απαξιώσει τελείως.

Καφρίλα και ηλιθιότητα…[-X [-X [-X

Πριν πόσα χρόνια ??? Γιατί τώρα καλά λόγια λένε.

[I] OZZY: “Θα ήμουν τρελός εάν δεν έκανα ένα ακόμα album με τους BLACK SABBATH”…
Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/07/2007

O Ozzy Osbourne επιστρέφει με νέες δηλώσεις περί νέου album με τους BLACK SABBATH. Δήλωσε, λοιπόν, ότι θα ήταν τρελός (μα είναι…τι λέει;;:wink: εάν δεν ηχογραφούσε στο μέλλον, νέο album με τους BLACK SABBATH. Το πρόβλημα του είναι, ότι μπαίνοντας στο studio θα πρέπει να είναι σίγουρο ότι θα πρόκειται για κάτι το οποίο θα ξεπερνά τα πεπραγμένα του παρελθόντος. Εάν κρίνουμε από τα τελευταία, προσωπικά σου album, καλύτερα να κάτσεις στα αβγά σου mister Ozzy…[/I]

http://www.avopolis.gr/metal/news/default.asp?ID=5311

:-s :-s

θα διαφωνησω.οι sabath ειναι με διαφορα το αγαπημενο μου συγκροτημα.δε λεω και γαμω τους δισκους ειναι το sabotage.αλλα πλεον μετα απο τοσα χρονια που ακουω τους sabbath χωρις να βαρεθω πιστευω οτι το κλιμα που σου μεταδιδουν οι 2 πρωτοι τους κανει αυτοματα τους καλυτερους.παντως ολα τα cd τους ειναι τελεια.απο κει και περα ο καθενας με το γουστο του επιλεγει τον αγαπημενο του δισκο.διαλεξη ηταν αυτο:lol:

http://www.black-sabbath.com/news/2007/07/radio_city_cover_art.html

Bασικά έγραψα λάθος. Το Sabotage είναι ο αγαπημένος μου Sabbath δίσκος. Το να αναζητάς ποιός είναι καλύτερος από τους 6 πρώτους δεν πιστεύω ότι έχει νόημα, καθώς είναι λίγο ιερόσυλη η σύγκριση τέτοιων μνημείων. Και άλλο καλύτερος, άλλο αγαπημένος.:wink:

http://ultimate-guitar.com/interviews/interviews/geezer_butler_bringing_the_dio_era_back.html

Συνέντευξή του Butler…

Aυτό που με εξέπληξε:

How do you feel about the enormous influence Black Sabbath has had on other metal bands?

It is fantastic especially when other musicians and bands I like, bands like [SIZE=“7”]Slipknot[/SIZE] and [SIZE=“4”]Metallica[/SIZE] come and say how much they love the stuff we have done. It?s an honour especially for us because we were slagged to death when we first started by all the critics in England who said we didn?t have any chance whatsoever. Then in 1980 when Ronnie came into the band everybody said we were doomed yet we proved everybody wrong. So it?s great for us when all these bands and people cite us as their influence.

Γουσταρω που οι Σλιπνοτ αλλα και ο Μπατλερ εχουν τοσο καλο γουστο. :smiley:
Για τους Μεταλλικα ειναι γνωστο οτι ειναι επηρρεασμενοι.

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα φιλε μου! ΟΛΟΙ οι δισκοι με Οζζυ (για να μην πω ολοι οι Σαμπαθ δισκοι) ειναι απο πολυ καλοι μεχρι αριστουργηματα. Πολυ καλοι το Technical Ecstacy και το Never Say Die, αριστουργηματα ολα τα υπολοιπα. :slight_smile:

Εdit: Sorry φιλε, μετα ειδα το αλλο σου μυνημα.

E για αυτό και έβαλα τους Slipknot σε μεγαλύτερα γράμματα, εμένα με εξέπληξε που ακούει ο Butler.

Άσχετο: Πολύ Slipknot ακούει και ο Kerry King από ότι είχα διαβάσει σε συνεντευξή του.