Black sabbath, velvet revolver, black label society

perimene na pe3oun se kana allo festival prin apo mas ke 8a to exoume [ena peripou] :stuck_out_tongue:
ine to 35th anniversary…elpizo na mas epifilazoun kamia ekpli3i!! :stuck_out_tongue:

Sigoura tha theloun na proothisoun to MAFIA so…
Suicide Messiah 100%
alla pou mporei na pai3oun einai:
Electric Hellfire
Forever Down
What’s In You
Been a Long Time
Fire It Up (an deis talkbox tube pano sto microphone stand simainei tha to pai3oun :stuck_out_tongue: )

Από 9 Ιουνίου θα ξέρουμε (Ξεκίνημα Ευρωπαικής περιοδείας τους στο Dortmund)

Καπου ακουσα οτι εχουν φυγει 50000 εισιτηρια.Δεν ξερω κατα ποσο στεκει.Καλα ποσο κοσμο χωραει στη Μαλακασα?

Afto to “kapou akousa”… Siga mhn exoun fygei 500.000 eisithria. To Terra Vibe xwraei meta vias 20.000.

Ρε μαγκακο το καπου ακουσα ειναι ο Red το πρωι στον Αποστολου.Οκ?

Κι εγώ άκουσα για τις 50.000 στον Σπορ FM να το λέει ο Σωτηρακόπουλος το Μεγάλο Σάββατο. Ήθελα να ξερα ποιος τα βγάζει αυτά. Όχι πως με λίγη διαφήμιση και λίγη παραπάνω προώθηση δεν θα μπορούσαν να τα κόψουν. Αλλά στο Terravibe τι αλλαγές κάνανε που να κάνουν το χώρο έτοιμο για 50 και πλέον χιλιάδες άτομα;
Έπρεπε να ζητήσουν το ΟΑΚΑ και να βάλουν το εισιτήριο 40? και θα γινόταν λαικό προσκύνημα!

Λοιπόν, (άντε να τα ξαναγράψω γιατί έσβησα το post μου κατα λάθος η ηλίθια! :oops: )
Πάμε: Έχω την αίσθηση πως αν είχαν πουληθεί 50.000 εισητήρια, η συναυλία θα είχε γίνει sold-out (πόσα να έχουν εκδοθεί πια??? 8O ) κάτι που μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη που κατέβηκα εγώ στην tickethouse δε συνέβαινε. Το ότι βγαίνει και λέει ο καθένας ένα νούμερο γιατί εμείς πρέπει να το παίρνουμε στα σοβαρά δηλαδή? Στη τελική, κάπως πρέπει να πείσουν τον κόσμο οτι είναι ένα μεγάλο event και ότι αξίζει να σκάσει τα 60 ευρώπουλα. (τιμή η οποία στάνταρ φρέναρε πολλούς να αγοράσουν έτσι εύκολα εισητήριο) Από κει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με το τι είπε ο Σωτηρακόπουλος (μιλάμε για καμία σχέση με το άθλημα όμως…) ή ο Αποστόλου και να το ανάγουμε και σε μείζον θέμα. Στην τελική αν θέλετε τόοοσο πολύ να μάθετε πόσα εισητήρια έχουν κοπεί γιατί δεν παίρνετε ένα τηλεφωνάκι στην tickethouse να’στε και σίγουροι?

Εγω απλα ειπα τι ακουσα στο ραδιο.Και το ειπα οτι ειμαι επιφυλακτικος με το θεμα.Δεν εχω παει ποτε στη Μαλακασα οποτε δεν ξερω ποσο χωραει.

200.000 σιτηρια λεμε …

Ναι αμε! 5.000.000. Όλη η Αττική θα 'ρθει στη Μαλακάσα και μαζί με το τσεκάρισμα των εισητηρίων θα παίρνουμε δώρο και ματομπούκαλα για να μπορούμε να διακρίνουμε που είναι το stage…Ε, ρε Παναγιά μου… :roll:

εχθες πηρα και εγω… 7.648 το νουμερακι…

roots, ναι ήσουν επιφυλακτικός αλλά δε φάνηκε κι ιδιαίτερα από τον τρόπο που απάντησες στο span!

Μα γιατί μας το χαλάς?? Εδώ λέμε έχει πάρει η μισή Ελλάδα!!

300.000 σιτιρια

[quote=“snuffleeva”]roots, ναι ήσουν επιφυλακτικός αλλά δε φάνηκε κι ιδιαίτερα από τον τρόπο που απάντησες στο span!

Ναι γιατι μου την ειπε λιγο ειρωνικα.

Πάντως στο rockroll.gr γράφει ότι ο χώρος στο Terra Vibe με τις αλλαγές σχεδόν τριπλασιάστηκε σε μέγεθος (έχει και φωτογραφίες). Αν αληθεύει τότε θα χωράει πάνα από 30.000 κόσμο.

Roots, h eirwneia den apefthynotan se sena, ti ftais allwste? Apefthynetai stis ‘egkyres’ phges pou spernoun fhmes…

Οκ.Sorry.

Ρε,η το website του tickethouse δεν λειτουργεί η το πληκτρολογώ λάθος.Τι γίνετε ρε?Γιατί δεν μπορώ να μπώ?

γιατι δεν λειτουργει…δεν πληκτρολογεις κατι λαθος.εχω και εγω το ιδιο προβλημα