μια λέμε γαμω την σαρον, μια λεμε για το χρυσό κουφέτο. ας πούμε μαλακες sabbath να τελειώνουμε
[B]edit[/B] μια χαρά τα λέει ο οζζυ αλλά στο Wheels το πνιγμένο νιαούρισμα πάει σύννεφο
μια λέμε γαμω την σαρον, μια λεμε για το χρυσό κουφέτο. ας πούμε μαλακες sabbath να τελειώνουμε
[B]edit[/B] μια χαρά τα λέει ο οζζυ αλλά στο Wheels το πνιγμένο νιαούρισμα πάει σύννεφο
Ο Ozzy είναι 64 ετών. Νομίζω ότι είναι ο καλύτερος frontman που έχω δει. Είναι ο μόνος για τον οποίο θέλω να χύσω και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα που μπορώ. Το ξέρουμε ότι δεν τραγουδάει τόσο καλά πια, αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ :p.
Εεεεεεεεεεεεεεετσι ! Δεν πας να δεις και να ακουσεις Sabbath για να πεις πω πω πω ακουγονται οπως στο CD. Ειναι απλα εμπειρια !
Αχρείαστο best of:
http://www.black-sabbath.com/discography/blacksabbath/greatesthits2012/
Κανένα κομμάτι από Sabotage και Technical Ecstasy :?
o ozzy gia kapoion pou den polyasxoleitai mazi tou(opws egw) einai enas kathysteras prezakias pou de mporei na pei oute to feggaraki mou lampro xwris na faltsarei.
DonConstantino,
[SPOILER][/SPOILER]
Για τη φωνή του αφού εκφράζεις άποψη, το “πρεζάκιας” τι το θες;
Τον κρίνεις σαν τραγουδιστή ΚΑΙ σαν άνθρωπο ή σαν τραγουδιστή σκέτο;
ειπα για τον οζζυ
Εγώ τα έλεγα να ποστάρατε βυζιά και κώλους μπας και τον κρατούσαμε στο οφ-τόπικ, αλλά δεν εισακούστηκα.
ChrisP, kane kamia fouska me ti myksa sou re .
Επίσης παίξε το πουλάκι σου να δεις αν θα μπλαβιάσει το κεφάλι.
[B]Multi-Camera Fan-Filmed Video Footage Of Entire Birmingham Concert[/B]
[B]DVD1 [/B]
[B]DVD2 [/B]
http://www.nme.com/nme-video/black-sabbath---downloads-going-to-be-great/1675905305001
Τα μασαν λιγο στο θεμα του Ward η μου φαινεται?
ο Iommi βαφει το μαλλι ή φοραει περουκινι??
Σαν περουκινι φαινεται τωρα δν παιρνω και ορκο…
γαμώτο. μάλλον θα τους χάσω στο σικάγο. παίζουν το ίδιο βράδυ που προσγειώνομαι.
γιατι πας στο σικαγο?
Ειναι αξιος λογος αλλαγης του εισητηριου σου.
Δυστυχως ειναι (σχεδον?) αδυνατο. Το ψαχνω εννοειται. Γαμω τους ολυμπιακους αγωνες. λονδινο ειναι η μονη σταση για σικαγο. :x
Turkish Airlines μεσω Κωσταντινουπολης?
Μακραν η καλυτερη λυση.