[SPOILER]Διαφωνω απειρα με Silence λαιβ…Το 07 Αθηνα τη δευτερη φορα που δε το παιξαν ηταν πολυ καλυτερα γιατι πολυ απλα χωθηκαν 3-4 παραπανω κομματια…8)
Δυστυχως μεγαλη απογοητευση αυτα τα σετλιστ,ελπιζω να αλλαζουν στην περιοδεια που μας ερχονται γιατι ψηνομαι για 2 βραδιες σερι παλι :D[/SPOILER]
Εμένα προσωπικά δε με χαλάει να το παίξουν μία από τις 3 φορές που θα τους δω (ελπίζω βασικά να το παίξουν) αλλά ναι έχεις δίκιο ότι στη θέση του άνετα χώνουν 2-3 τραγούδια!!
Όσες περισσότερες φορές παίξουν το then there was silence θα 'ναι ευλογία!!! Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσουν να το παίζουν για πολύ ακόμη… για τέτοια κομματάρα χαλάλι τα 2-3 λιγότερα τραγούδια.
[SPOILER]Πολύ στενοχωρήθηκα που βγάλανε το war of wrath από εισαγωγικό:cry: Ελπίζω στο επόμενο τουρ να επανέλθει στον θρόνο του!!! Έτσι όπως του αξίζει![/SPOILER]
An paiksoun to And then there was Silence, ma ton Toutati tha kanw stagedive gymnos. To kommati einai EPOS. Ok exw dei live ekteleseis tou se video kai emeina malakas, alla mporw mono na fantastw poso kavla tha einai na to paizoun live mprosta mou. Tha faw ta genia mou.
Ayta. Ta leme to Maio
[SPOILER]01. Sacred Worlds
02. Welcome To Dying
03. Born In A Mourning Hall
04. Nightfall
05. Fly
06. Time Stands Still (At The Iron Hill)
07. Traveler In Time
08. This Will Never End
09. A Voice In The Dark
10. Lord Of The Rings
11. Imaginations From The Other Side
Encore:
Wheel of Time
The Bard’s Song - In The Forest
Valhalla
Majesty
Mirror Mirror[/SPOILER]
[B]
20/11 - New York, USA[/B]
02. Welcome To Dying
04. Nightfall
05. Fly
06. Time Stands Still (At The Iron Hill)
07. Time What Is Time
08. This Will Never End
09. Lord Of The Rings
10. Tanelorn (Into the Void)
11. And Then There Was Silence
Encore:
Wheel of Time
Valhalla
Mirror Mirror[/SPOILER]
[B]21/11 - Worcester, USA[/B]
02. Welcome To Dying
04. Nightfall
05. Fly
06. Lost In The Twilight Hall
07. Bright Eyes
08. Time Stands Still (At The Iron Hill)
09. Lord Of The Rings
10. A Voice In The Dark
11. Imaginations From The Other Side
Encore:
Wheel of Time
Valhalla
Majesty
Mirror Mirror[/SPOILER]
Πάνω κάτω τα ίδια βασικά χωρίς καμιά μεγάλη αλλαγή!
Δε θελω απο τα 2 τελευταια γαμω! Δεθελωδεθελωδεθελω! Ακομα δεν τα εχω “χωνεψει”.
Ναι γκρινιαζω, αλλα θελω μια συναυλια μονο με την μαγεια των παλιων καλων Nightfall, imaginations, forgotten tales κλπ.!
Καλα το λαρυγγι θα μου βγει ουτως ή αλλως αλλα… fuck ρε! Πολυ νεο πραμα βλεπω
Όντας η πρώτη φορά που θα βλέπω -επιτέλους! - Guardian, δε με πολυενοχλεί η πληθώρα καινούργιων… εδώ κι εκεί θα χώνουν κανένα παλιό και θα εκστασιάζομαι… Αυτό αρκεί για μένα. (ακόμα καλύτερο θα ήταν σετλιστ με περισσότερα παλιά βέβαια, αλλά τι να γίνει…)
Εμενα και τα 3 setlist μου αρεσαν, με ιδιαιτερη προτιμηση στο 3ο απο Worcester λογω Lost In The Twilight Hall και Bright Eyes που ειναι μεγαλες λατρειες…
Από Αμέρικα μεριά λοιπόν τα setlists είναι τα ίδια με τις καθιερωμένες μικοαλλαγές πλέον οπότε μπορούμε να πούμε όι και για το European Leg 2 τα ίδια θα έχουμε!
edw sto toronto den to 8ymamai oloklhro to playlist panw katw me to 3o htane idio mono pou majesty kai mirror mirror htane sto main setlist kai wheel of time , bard’s song kai valhalla sto encore…4 fores 8a ts 3anadw tn mai…30 apriliou sofia,6,7,8 ellada…giouria!!!