Blind Guardian 8 Μαΐου 2015 Principal Club Theater, 9 και 10 Μαΐου 2015 Gagarin 205

εγω που εστειλα προχτες στην εταιρεια μου ειπε οτι η μπαντα εχει ηδη λαβει την αμοιβη της και γι αυτο δεν αλλαζει η τιμη του τικερ :Ρ οσο πανε και πιο καραγκιοζηδες…

O Sofa King το πέτυχε παραδόξως… Κοινώς χεστήκανε οι BG και οι κάθε BG…

Δε λέω ότι πρέπει οι τιμές να μείνουν ως έχει αλλά συνειδητοποιείτε ότι η πρώτη αντίδραση σε με τέτοια κίνηση είναι η ακύρωση του live?

Προσωπικά δε με καίει πολύ γιατί απλά είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού αλλά αν θέλετε να ασκήσετε πίεση ασκήστε την σε κάποιον που θεωρεί την Ελλάδα βασική αγορά του…

Γιατι σκοπευεις να τους φερεις? :stuck_out_tongue:

Νομιζω δεν κανει την διαφορα…

Καπου εδω ειναι το ζουμι…η προσφορα για καποιον στην Αθηνα ισχυει εαν θελει να παει και στις δυο μερες - προφορα που θα μεινει μεχρι τελους αρα ειναι απεριοριστα. Εαν πουμε δηλαδη, οτι βρεθουμε 1000 να παμε στο live και θελουμε να παμε και τις δυο μερες τα σκαμε 55Χ1000=55.000? ΟΚ? και βγαινει και δεν μπαινει μεσα, αφου το εχει υπολογισει
Αρα, πως δεν βγαινει να ειναι η καθε μερα 27,5?Χ1000Χ2=55.000? και πρεπει να το ticket να εχει 32??

Για αυτους που θελουν να τους δουν Θεσσαλονικη νομιζω οτι εχει νοημα η προσφορα, αλλο 25? και αλλο 30?. Εμεις για να δουμε την προσφορα θα πρεπει να δωσουμε 55? (+ 30? δηλαδη), και να ειμαστε και ευχαρηστημενοι που μας βγηκε 27,5?. η καθε μερα Βλεπω αγγελιες του τυπου ¨

"[I][FONT=Comic Sans MS]Ζητητε fanboyς BG, που θελει να παει την δευτερη μερα για να μοιραστουμε ticket διημερου το 2015. Εγω θα παω πρωτη :P. "[/FONT][/I]

από οτι κατάλαβα αυτοί είναι οι σπέσιαλ γκεστς, τέσπα.

απλά ρωτάω γιατί πέρσι είχε γίνει αντίστοιχη φασαρία για γουόρλορντ και στο τέλος με το ίδιο ποσό που στην αρχή γκρίνιαζα είδα γαμώ τα λάιβ. τιμιότατο.

η μιούσικ μποξ δε μπορώ ότι έχει δείξει δείγματα να γαμάει τον πελάτη. στη περίπτωση πχ που το γκρουπ ζητάει τον κώλο του τα μπινελίκια που έχουν φάει δεν είναι δίκαια. οπότε πριν κρίνουμε και κατηγορήσουμε κάποιον σωστό είναι να την ψάχνουμε λίγο.

τώρα για το κράξιμο στους χαζούς που θα πάνε στο λάιβ από τις διάνοιες που δεν έχουν πιαστεί κότσοι ποτέ δε χρειάζεται να πούμε κάτι. ο έλληνας όπως είναι γνωστό έχει κακή μνήμη και είναι ελιτιστής, αυτό φαίνεται παντού και πάντα.

Χαζος δεν ειναι αυτος που θα παει στο λαηβ, χαζος ειναι αυτος που νομιζει οτι πληρωνοντας ενα ακριβο εισητηριο δειχνει την αγαπη του προς την μπαντα ενω αυτοι που γκρινιαζουν δεν ειναι αληθινοι φανς.

Και φυσικα οσοι πανε θα περασουν καλα γιατι οι Γκαρντιαν στα λαηβ γαμανε, αυτο δεν εχει καμια σχεση με την τιμη του εισητηριου.

*Μπορει να ειναι, διοτι ειναι μαζι τους στο tour στην Γερμανια, αρα γιατι οχι και εδω.

*Με τους Warlord ειναι διαφορετικο, νομιζω. To ticket ηταν στα 24?, οταν ακομα ειχαν ανακοινωθει μονοι τους. Εκει δεν ηταν ο χωρος ακριβος, τα εισητηρια απο Αμερικη κτλ κτλ κτλ…

*Δεν νομιζω να ειπε κανενας οτι δεν θα ειναι γαμω τα live ουτε απο αποδοση της μπαντας ουτε απο διοργανωση κτλ. Οι BG γαμανε και το γνωριζω και το αποδεχομαι απο Rock Of Gods το 1996. Η Music Box επισης κανει γενικα καλη δουλεια. -

*Και την προηγουμενη φορα ειχα παει και ειχα σκασει και 35? στο Fuzz για να τους δω, χωρις γκρινια και λοιπα και ουτε ειπα οτι πιαστηκα κοτσο κτλ.

**Απλα η πρωτη μου “ενσταση” ηταν πως γινεται ενα live στην μια πολη να εχει 25?, ηταν εκεινο το [B][SIZE=2]απο[/SIZE][/B] που εκανε την διαφορα τελικα :P, και στην αλλη να κανει 32?. 30% διαφορα ειναι καπως, οπως και να το κανουμε, την στιγμη κιολας που βλεπουμε μπαντες αυτου του μεγεθους- βλεπε Amon Amarth, με 20? και στις δυο πολεις και σε μεγαλα venue. -[I]μετα βεβαια ηρθε η διευκρίνηση οτι Θεσσαλονικη ειναι 30? και το 25? ειναι προσφορα.[/I]

Η αγαπη μας σε μια μπαντα δεν μετριεται με ???.

Επιτέλους κάποιος το ανέφερε.

Εδώ είναι το ζητούμενο. Ο Έλληνας μεταλλάς (ίσως και οι μεταλλάδες παγκοσμίως) είναι μερακλής, οπαδός, χομπίστας. Η ενασχόλησή του με το μέταλ είναι σε επίπεδα χόμπυ. Εδώ είναι που μας βαράνε.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει μία τελεία (έστω άνω).

Τα 32 ευρώ είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με τα πρόσφατα 25άρια άλλων συγκροτημάτων αλλά όχι απαγορευτική τιμή.
Όποιος πάει και όποιος τα δώσει από τώρα [B]ΔΕΝ[/B] είναι μαλάκας, κολλημένος, κορόιδο κλπ. (είπαμε είμαστε χομπίστες)
Όποιος δεν πάει [B]ΔΕΝ[/B] είναι έξυπνος, ξύπνιος, μάγκας, επαναστάτης. Μάλλον φτωχός είναι και μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ.
Η ιδέα του μποϊκοτάζ μου αρέσει αλλά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Οι συναυλίες δεν είναι βρεφικό γάλα, ψωμί, πετρέλαιο ή δε ξέρω γω τί άλλο είδος πρώτης ανάγκης. Οι μεταλ συναυλίες είναι υπόθεση 800-1000λίων ατόμων τη φορά.

ας ακυρωθεί το live … μακάρι, καλύτερα !!!
I am ok with that 8) 8) 8)

υπαρχει η προχθεσινη setlist?

Setlist 23-01-15, 70,000 Tons Οf Metal

[SPOILER]

1 War Οf Wrath
2 Into Τhe Storm
3 Welcome Τo Dying
4 Nightfall
5 Fly
6 Lost Ιn Τhe Twilight Hall
7 Bright Eyes
8 Tanelorn (Into Τhe Void)
9 Majesty
10 And Then There Was Silence
11 Valhalla
12 Mirror Mirror

[/SPOILER]

Setlist 25-01-15, 70,000 Tons Οf Metal

[SPOILER]

1 Sacred Worlds
2 Born In A Mourning Hall
3 Time Stands Still (At The Iron Hill)
4 The Script For My Requiem
5 Mordred’s Song
6 Traveler In Time
7 This Will Never End
8 And The Story Ends
9 Lord Of The Rings
10 Imaginations From The Other Side
11 Valhalla
12 The Bard’s Song - In The Forest
13 Mirror Mirror

[/SPOILER]

Ενταξει τι να λεμε τωρα, τα σπασανε και τα 2 setlist και με παρα πολλες αλλαγες μεταξυ τους…

[SPOILER]…δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί ενδεικτικό σετ - λιστ…ελπίζω δηλαδή[/SPOILER]

:):!:

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ BLIND GUARDIAN ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Κάντε like στην Official Facebook Page της Music Box Productions (www.facebook.com/musicboxproductions.gr), μπείτε αυτόματα στην κλήρωση και γνωρίστε τους BLIND GUARDIAN από κοντά στο Meet & Greet που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο club Gagarin 205 όπου 10 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με το αγαπημένο τους συγκρότημα λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.
Μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε κάτοχος εισιτηρίου για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία (Κυριακή 10 Μαΐου 2015).

Με τόσο ακριβό εισιτήριο απαιτώ να έρθουν σπίτι μου να γνωρίσουν εμένα. Και να φέρουν και πάστες από καλό ζαχαροπλαστείο, μην έρθουν με άδεια χέρια

Το εισιτηριο ειναι οντως πολυ ακριβο και ειναι μεγαλη η διαφορα απο αλλες συναυλιες, οταν πλεον τα περισσοτερα live εχουν εισιτηριο με τιμη 20-25 ευρω τα 32 ειναι υπερβολικα. Και δεν ειναι μπαντα που ερχεται απο Αμερικη ετσι ωστε να αυξανονται τα εξοδα με πιο ακριβα αεροπορικα κτλ…

Αποτελουν μια απο τις πιο αγαπημενες μου μπαντες και θα παω να τους ξαναδω για 1 συναυλια, θα το σκεφτομουν για την 2η μερα αν ηταν καλυτερη η τιμη και θα ηθελα να δω τι αλλαγες κανουν στα setlist πρωτα. Η περιοδεια ξεκιναει 2 Απριλιου οποτε θα δουμε πως θα κινηθουν στο θεμα επιλογης κομματιων.

…μάλλον μας έχουν πολύ σίγουρους, όχι το συγκρότημα, αλλά οι διοργανωτές, και βάζουν 32 ευρώ…να δούμε θα γίνει πάλι sold out???:):!:

That’s the spirit.

http://www.setlist.fm/setlist/blind-guardian/2015/kulturfabrik-krefeld-germany-53cb579d.html

^ χθεσινή σετλιστ!

[B][SIZE=5]ΜΙΑ ΧΑΡΑ[/SIZE][/B]

έχω καυλώσει τη ζωή μου λέμε! δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα παίξουν στο διήμερο όπου κατά κανόνα έχουν 15 διαφορετικά κομμάτι την κάθε μέρα!