Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

λοιπόν:θεωρώ ότι η μουσική των suicidal angels έχει την ίδια λογική με τη λαϊκή/λαϊκοπόπ.είναι περισσότερο (αν όχι μόνο) διασκέδαση.θα την ακούσεις live και θα εκτονωθείς αν αυτό είναι που θες, αλλά αν θες να ακούσεις μουσική ε δε θα βάλεις suicidal angels και τους κάθε suicidal angels.αυτός είναι και ο λόγος που απευθύνονται σε αμούστακα παιδάκια που ακούν ό,τι thrash κυκλοφορεί “έτσι για να τα σπάσουμε να ούμ”.
αυτή είναι η γνώμη μου.

Δεν διαφερει και πολυ απ’την δικη μου πανω κατω :slight_smile:

και εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου πανω κατω

τι θα πει αν θες να ακούσεις μουσική δεν θα βάλεις suicidal angels; μπορεί γενικά να ακούς μουσική για να ξεκαυλώσεις ξέρω 'γω. και γενικά ποια η διαφορά των τριτοτέταρτων suicidal με τα διάφορα τριτοτέταρτα τριχωτά σλατζομπλακ που πιθανότατα ακούτε και έχουν πάρει εργολαβία τη μιζέρια;

ε θα τους ακούσεις γι να γουστάρεις ξέρωγω και να κάνεις moshpit με τα έπιπλα του δωματίου σου.
ένα τριτοτέταρτο τριχωτό σλατζομπλάκ σχήμα έχει διαφορά με τους τριτοτέταρτους suicidal angels (και συμφωνώ σε αυτό) γιατί σαφώς το πρώτο έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ακρόαση και είναι αρκετά πιο εσωτερικό νομίζω…

ΣΟΥΙΣΑΗΝΤΑΛ ΡΕΕΕΕΕΕ

Ναι καλά, η μόνη διαφορά μεταξύ των τριτοτέταρτων μεν και των τριτοτέταρτων δε είναι ότι τους μεν τους έχεις φάει στη μάπά 30 χρόνια ενώ τους δε καμιά 5άρα και κάτι παραπάνω άμα την έχεις ψιλιαστεί από λίγο πιο νωρίς. Τράβα ρώτα κάνα θρασα αν την παλεύει εύκολα με τα πρωτοδεύτερα σλατζομπλάκ και τα λέμε. Επίσης είναι λίγο και η τελευταία λέξη της μόδας στο τι είναι σύγχρονο και Intellectual. Κάποτε ήταν το Prog, πιο μετά ο νεοαμερικάνικος γκρουβοινταστριαλονεοθράς ήχος, πιο μετά το Post Rock ε κάπου κάναν και στο Greece οι Isis και οι Neurosis το μπάμ και σιγά-σιγά μπήκε το νερό στο αυλάκι.

ε, εντάξει, τώρα τι λογική είναι αυτή δεν ξέρω… αλλά πιθανότατα για έναν ακροατή σαν και σένα το τελευταίο του τσαλίκη θα σου δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ακρόαση, αυτό δεν του δίνει κάποια αξία. καμιά διαφορά η φώτοκοπη εσωτερικότητα από ένα μοσπιτ-αγγαρεία, φθηνά και τα δύο. απλώς στην πρώτη περίπτωση σου αρέσει η πατέντα.

@χορρορ προφανώς

αντε ρε βεγγο εσυ που χεις κι αποψη

ντάξει δε βγάζει πουθενά αυτή η κουβέντα.τη γνώμη μου την είπα και γενικά αυτό το thrash δε μου κάνει και το βαριέμαι αφάνταστα.το σίγουρο πάντως είναι πως ζούμε στο 2010 και καλώς ή κακώς η μουσική έχει προχωρήσει αρκετά σε σχέση με 30 χρόνια πριν.

@somnambulist: ναι, γιατί ξέρεις έχω λιώσει τη δισκογραφία του τσαλίκη…:stuck_out_tongue:

ωραιοι οι bolt thrower χτες
ο ηχος ηταν ικανοποιητικος
εγω περασα τζαμι
χωρις να ξερω τα τραγουδια τους
εχω ακουσει μονο
το mercenery
πλακα ειχε και το ξυλο που επεφτε
πλακα ειχε και η ξανθια που σηκωσαμε
πλακα ειχαν και τα crowdferfing
που καναμε
ωραια παντως για μπαντα που δεν ηξερα τα τραγουδια τους
περασα πολυ καλα

hail σε destroyer\dude\red run horgal
που ειδα
α και το μπλουζακι rotting christ
που φοραγε ο τραγουδιστης ηταν ολα τα λεφτα
και επισης μου αρεσε που ελεγε
no greece no glory!8)

καλο παντως θα ηταν παντως
να βοηθαμε ολοι μας οσους
κανουνε crodserfing
και να μην ειμαστε συνεχεια οι ιδιοι
και οι ιδιοι ετσι
ειχε πει ο jesus "βοηθατε αλληλους’'8)
αδιαπεραστοι οι security χτες

@ White Zombie

Κάτι ξέρουμε και μεις από βέσπα φίλτατε

Ας πω και εγω την γνωμη μου…Αρχικα, ο ηχος απο εκει που ημουν (κατω δεξια στα σαππορτ και στους Μπολτ κεντρο κατω και λιιιγο δεξια) ηταν απο καλος εως πολυ καλος (μονο σε σποραδικα σημεια εχασα λιγο τα φωνητικα). Αλλα πταισμα, δεν ειχα καποιο προβλημα με αυτο. Οι Bolt Thrower νταξ γαμησανε τα παντα και μας εδωσαν τα μυαλα στο χερι. Πολυ headbanging, τραγουδι και πορωση ειδικα σε For Victory, Powder Burns, Anti Tank, No Guts No Glory.

Ο κοσμος φανηκε να γουσταρει με πραγματικα πολυ crowdsurfing και ενα δυνατο και διαρκες πιτ. Οτι ειμασταν λιγο σαν σαρδελες δεν το αρνουμαι, αλλα προσωπικα δεν με χαλασε ιδιαιτερα. Χαρηκα παντως που γεμισε το Γκαγκαριν γιατι το αξιζαν/-ουν τετοια συγκροτηματα.

Α και η Jo αγαπη :smiley:

Θα πάρω τη φράση ενός παλικαριού δίπλα μου:“Τα καλύτερα 20 ευρώ που έδωσα στη ζωή μου”. Γαμώ τα live! Δε θυμάμαι να έχω ξανασπάσει έτσι το σβέρκο μου. Ας δούμε τις μπάντες μια μια:
Inveracity: Δεν τους ακούω αλλά ήταν πολύ καλοί και έδωσαν το έναυσμα για τα πρώτα moshpit. Death metal απόλαυση κρίμα που δε τσίμπησα δισκάκι έξω.
Suicidal Angels: Είμαι προκατειλλημένος θετικά γιατί μου αρέσουν πολύ αλλά με δικαίωσαν. Εξαιρετική Thrash μπάντα που έχει αρχίσει να γράφει χιλιόμετρα πλέον σε σκηνές ανα την Ευρώπη. Γαμάτη εμφάνιση και ζέστανε για τα καλά τα pit. Ειδικά στο Inquisition. Αρνητικό ότι δε παίξανε από το Eternal Domination παρα μόνο ένα κομμάτι.
BOLT THROWER:Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι!Μου αρέσουν αρκετά δε πρόλαβα να ακούσω και τα υπόλοιπα άλμπουμ τους αλλά τέτοια αίσθηση του groove λίγες μπάντες την έχουν. Δεν ήξερα τα μισά κομμάτια και με άρπαξαν από τα μούτρα και με καναν να ξεκωλώνομαι στο κοπάνημα. Στα αρνητικά ίσως αυτό που πόσταρε κι ο Τάσος (The Thrasher) με το World Eater. Δεν με νοιάζει προσωπικά.
[SIZE=“5”]PAIN THAT NEVER GOES AWAY, THE POWDER BURNS![/SIZE]:metal::metal:
Ευχαριστούμε μέσα από τη καρδιά μας Bolt Thrower!
Α και respect στον Karl Willets για τη μπλούζα Rotting Christ. :smiley:

Λοιπόν σηκώθηκα σήμερα για δουλειά με 3,5 - 4 ώρες ύπνου αλλά με ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά. Έρχομαι τώρα εδώ και καταφέρατε να με ξενερώσετε με τις ανούσιες γκρίνιες σας και αυτή την εντελώς εκτός τόπου και χρόνου αντιπαράθεση ανάμεσα σε θρας και σλατζ (ποιός ήρθε;). Ρε μαλάκες, οι Suicidal είναι ο ορισμός του παλιομοδίτικου, καυλωτικού, καθαρά διασκεδαστικού θρας. Άμα δεν κολλάνε αυτοί σ’ ένα τέτοιο live ποιός κολλάει; Ποιός περιμένει δηλαδή πειραματισμούς και φρου και φρου κι αρώματα; Τριτοτέταρτοι λέει και βλακείες. Πείτε ότι απλά δε γουστάρετε Slayer-ικό θρας -βλ. το θρας όπως έπρεπε και πρέπει να παίζεται στον αιώνα τον άπαντα!

Κατά τ’ άλλα εμένα ο ήχος στους οδοστρωτήρες μου φάνηκε τέλειος, το κοινό μια χαρά (ούτε ξενέρωτο που γράφτηκε :? αλλά ούτε και παράλογα αφηνιασμένο) και οι συνθήκες αν και όχι ιδανικές, υποφερτές μια που ο εξαερισμός ήταν αξιοπρεπέστατος και τα όσα κιλά ιδρώτα χύθηκαν, χύθηκαν αναπόφευκτα λόγω εποχής. Χίλια συγνώμη, εγώ δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ απ’ το χτεσινό live. Θα μείνει στην ιστορία. Οι Bolt Thrower - είμαι βέβαιος- προσέθεσαν πολλούς φανατικούς οπαδούς σ’ αυτούς που είχαν ήδη.

Βοήθειά μας!

αυτο ελεγα και εγω χθες:lol:
καταλαβαμε πως νιωθουν οι σαρδελες μεσα στο κουτι τους:lol:
τωρα για το live τι να πουμε? απιστευτοι, καταπληκτικοι, υπερπορωτικοι…
θα ηθελα να τους δω και σε ανοικτο χωρο ή σε κλειστο παλι αλλα με καλυτερες συνθηκες.
ο ηχος ηταν γαματος . και -

[SIZE=“7”]ΜΠΟΛΤ ΘΡΟΟΥΕΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!![/SIZE]:metal:

Δε ξέρω αν είναι λαικοποπ.Δε νομίζω να άκουγα στο σπίτι μου. Αλλά για λάηβ ήταν μια χαρά, καυλωτικοί και δυνατοί. Κρατούσα δυνάμεις για bolt thrower αλλιώς θα γούσταρα περισσότερο. Βέβαια ,όπως είπε κι ένας φίλος μου, ήταν λες και ήμασταν στο 1985, αυτός ήταν 6 κι εγώ 5, έτσι που έπαιζαν.Ο Μιλε λέει τους γουστάρει τρελά, αλλά είναι κάπως αναμενόμενο αφού τα παιδιά θα μπορούσαν να λέγονται ΚΡΑΣΑΤΟΡ 2008.

Πονάω πάρα πολύ, αλλά είμαι χαρούμενη και χαμογελάω σα μικρό παιδάκι.Το 'πα ήδη ότι νομίζω, this is the happiest I’ve ever been?

γράκχε καμία γκρίνια δεν είναι ανούσια από τη στιγμή που μιλάμε γιά γεγονότα. ο ήχος εκεί που ήσουν εσύ μπορεί να ήταν τέλειος. εκεί που ήμουν εγώ ήταν μία βαβούρα και μισή. προφανώς έπρεπε να είναι κάποιος από τον εξώστη και προς τη σκηνή γιά να μπορεί να ακούσει καλά. το θέμα όμως είναι πως μέσα σε ένα υπεράριθμο κοινό (φάκτ) δεν μπορείς να πάς “όπου σε βολεύει”. ο κουμπάρος μου ήταν ένα μέτρο πίσω μου και τον βάραγε ο εξαερισμός φόρα παρτίδα και μπορεί να έπαθε και ψύξη. εγώ από την άλλη έλιωνα σαν το κεράκι και τα πόδια μου μουδιάσανε γιατί οι γαμημένες 47 νούμερο πατούσες μου δεν μπορούσαν να κινηθούν δεξιά αριστερά αφού ήμουν σαρδελοποιημένος. κατά τα άλλα ο καθένας όπως τη βρίσκει. προσωπικά η κάβλα μου γιά μιά μπάντα δεν φτάνει από μόνη της γιά να πω πως μιά συναυλιακή εμπειρία ήταν ιδανική ούτε μπορώ να παραβλέψω τα φανερά μειονεκτήματα της βραδιάς επειδή απλά και μόνο είδα τους Bolt Thrower.

νταξ…τα παλικαρια τα σπασανε χθες…ο σβερκος μου δεν νοιωθει και μονο inverasity ψιλοβαρεθηκα (πιο παλια τους ειχα δει με το κτηνος κ μαρεσαν περισσοτερο)…μπραβο σε s.angels που δωσανε πολυ καλη ώθηση και ανεβασανε το κεφι…και τελος WAR!!!

Δεν ηρθα στο live εψες (προτιμησα να τους δω καποια στιγμη εξω)…αλλα επειδη ακουω οτι ειχε τοσο κοσμο,ξεπερασε και το ρεκόρ των Saxon το 03 ή των Machine Head το 04?(αν θυμαται κανεις)