Bolt thrower 29 & 30 μαϊου 2010(θεσσαλονίκη & αθήνα)

ενα εχω να πω για το χθεσινο live…
κολαση!!!

ειναι λιγο αστειο αυτο σε θρεντ για συναυλια των BT δεν νομιζεις?

και γενικοτερα δηλαδη ολη η μεταλ δεν εχει τη νοοτροπια της λαικης/λαικοποπ?

και ακομα γενικοτερα δηλαδη το 90% της μουσικης δεν ειναι ετσι? μια μορφη εκτονωσης (συναισθηματικης η τα σπαω ολα κοκ) ?
τωρα αν γουσταρετε πραματα που καθεστε και σκεφτεστε τι μπορει να εννοει ο ποιητης μπορειτε καλλιστα να αρχισετε και τη μελοποιημενη ποιηση (αλλωστε καποιος που ακουει ποιηση πχ η δεν ξερωκαιγωτι μπορει να δειξει τις ιδες ελιτιστικες τασεις που φαινονται στο ποστ σου…και θα χει και δικιο στο κατω κατω!)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Suicidal δεν είναι η μουσική τους, που τέλος πάντων είτε σου αρέσει το παλιομοδίτικο thrash είτε δεν σου αρέσει κι έληξε το θέμα.
Δεν είναι καν (ίσως είναι λίγο) οι ηλικίες των οπαδών τους.
Το πρόβλημα είναι ότι οι οπαδοί τους συστηματικά πάνε να ακούσουν Suicidal, τα κάνουν όλα πουτάνα, και μόλις τελειώσει το συγκρότημα φεύγουν. Με αποτέλεσμα να αδειάζει πάντα κατά το ήμισυ το κλαμπ ενώ βγαίνουν οι επόμενοι/ headliners. Τρελή ασέβεια (όποιος ήταν legion of the damned πχ θα θυμηθεί το φιάσκο), και είχα μία μικρή ελπίδα πως θα γινόταν και χθες αλλά που!

Μπροστά πάντως δεν ήταν τόσο άσχημα ούτε από στριμωξίδι, ούτε από ζέστη, ούτε από ήχο. Μπροστά κέντρο ήταν δροσερότατα, έχω να πω. Προς το πλάι πάντως ο ήχος χάλαγε αισθητά, πράγματι. Και προς τα πίσω ήταν αφόρητα, σαφώς.

Όσο για αυτούς που είπαν ότι περίμεναν περισσότερα από το κοινό, πραγματικά απορώ πού στέκονταν…:-k

α γειά σου

για όσους σ’αυτό το λάιβ ΚΟΛΩΣΑΝ να έρθουν μπροστά, υπάρχουν και τα κατάλληλα θρεντ 8)8)8)

ΣΟΥΙΣΑΗΝΤΑΛ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

γι’αυτό και δεν είμαι φαν του κλασικού μέταλ…τεσπα,εγώ θέλω η μουσική που ακούω να έχει ένα νόημα και μια ουσία.να μην είναι χύμα στο κύμα και να βασίζεται στο να πάμε μόνο στο live να μας πουν πότε και πως (:wink:) θα κάνουμε moshpit,circlepit και stagediving.και δε σημαίνει πως ό,τι ακούς που σε πορώνει και τα σπας δε μπορεί να εκφράσει κάτι άλλο πέρα απ’αυτό.τεσπα,είναι οφτόπικ η όλη κουβέντα.

και αυτό.

Δηλαδή το μίσος και η οργή δεν είναι ουσιώση και βαθιά συναισθήματα? Για την ακρίβεια και τα πιο επιφανειακά συναισθήματα δεν είναι ουσιώδη?

Edit : Μήπως αντίστοιχα σε όλα τα υποπαρακλάδια του Doom δεν πέφτουν τα αντίστοιχα “σκεπτικό ύφος με χέρι στο πηγούνι”, “εδώ κλαίμε”, “Ξέσπασμα για την πουτάνα τη μοίρα που μου τα φερε σκατά” παρασυνθήματα.

δεν είπα κάτι διαφορετικό.στην τελική τα περισσότερα συγκροτήματα που ακούω είναι sludge/stoner και είναι αυτής της λογικής.απλά οι suicidal angels μου κάνουν λίγο μίσος και οργή για 15χρονα.κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά anyway…

Ok αλλά εδώ έχει να κάνει μόνο με την ποιότητα του συγκροτήμματος και όχι με το είδος που σχεδόν αφήνεις να εννοηθεί. Μια χαρά ουσιώδη και εγκεφαλικότατα συγκροτήματα υπάρχουν και στο Thrash όπως φαντάζομαι μπόλικη σαβούρα θα υπάρχει και στο Sludge(δεν έχω ακούσει τόσο ώστε να πω ότι έπεσα πάνω σε πραγματικά κακό Sludge).

ίιιιιιισως να έχει να κάνει και λίγο με το είδος αλλά δεν το συνεχίζω γιατί αισθάνομαι κάπως σαν τον awake στα indie thread…:stuck_out_tongue:
εννοείται πως υπάρχουν μπαντάρες στο ευρύτερο thrash, όπως και εννοείται πως το sludge πλέον είναι αφάνταστα κορεσμένο και ο ένας στους 5 δίσκους από αυτούς που ακούω θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον.
γουστάρω οφτόπικ.:slight_smile:

όφου μωρέ παιδιά τι το ψειρίζετε?γουστάρετε?κουλ, δε γουστάρετε?και εις άλλα με υγεία. Υπάρχουν τόσα πράγματα να διαλέξετε (ουμε), που αν δε γουστάρουμε κάτι εμείς θα το γουστάρει σίγουρα κάποιος άλλος. Που είναι και το νόημα.
ΑΣΕ που εδώ είναι το θρεντ για το λαηβ της ζωής μας κι εσείς το χαλάτε!!! Σήμερα οι μόνες λέξεις που θα πρεπε να γράφονται εδώ είναι, αχ, βαχ, πονάω, κι άλλο κλπ.
(god sounds like a porn film, cool δηλαδή):stuck_out_tongue:

guys…

already!

Τότε στην Αθήνα ήταν ένας που σου έμοιαζε πολύ…:stuck_out_tongue:

Όχι μόνο σε σένα! Στη φάτσα θύμιζε αρκετά και στο όλο του στυλάκι, ο τρόπος που μίλαγε κλπκλπ.

Βλέπω διάφορα βίντεο από την συναυλία. Πρέπει να ήταν απίστευτα και γαμώ το κέρατο δεν πήγα για να κάτσω να διαβάσω να περάσω ένα μάθημα που με καίει. Αν δεν το περάσω θα αυτοκτονήσω! :stuck_out_tongue:

Ρε INVERACITY ρε! Γαμηστερότατοι όσες φορές κι αν τους δεις live. Και τα καινούργια πολύ ωραία. Πέτυχαν και μια χαρά ήχο και έσπειραν. Suicidal Angels αν και στηρίζω, χτες με ξενέρωσαν. Πρώτον γιατί είχαν εκνευριστικά δυνατό ήχο και με ανάγκαζαν να κλείνω τα αυτιά μου για να μην κουφαθώ και δεύτερον γιατί σιχαίνομαι τις οδηγίες προς το κοινό. Όσο για τους πιτσιρικάδες φαν τους, άμα δε γούσταραν Bolt thrower καλά έκαναν και έφυγαν. Στους Legion Of The Damned δε θα έσωναν αυτοί την απαράδεκτη προσέλευση, οπότε και πάλι αφού δε γούσταραν καλά έκαναν και έφυγαν…

edit/refresh:

:lol::lol::lol::lol::lol:

HAHAHAHHAAAHAHAHAHAHHAA!!!

έπος :lol: