μαλακα σοντομαν
[SIZE=“5”]προσκυνω εισαι ο μεγαλυτερος θεουλης εδω μεσα[/SIZE]
[SIZE=“6”]απλα τα πιο γαμιστεροεπικα ποστ εδω μεσα.μακραν[/SIZE]
μαλακα σοντομαν
[SIZE=“5”]προσκυνω εισαι ο μεγαλυτερος θεουλης εδω μεσα[/SIZE]
[SIZE=“6”]απλα τα πιο γαμιστεροεπικα ποστ εδω μεσα.μακραν[/SIZE]
ασε δεν μπορω να αγορασω ακομα εισιτηριο και ειμαι στην τσιτα
αλλα μαλλον θα βαλω κανα ντουντ να κανει το ψυχικο να μου αγορασει και για αθηνα, οχι τιποτα αλλο, με 20 ευρω τικετο τους βλεπω και 2 φορες 8)
το τσιμπησα και εγω το εισιτηριο νο 270 (για αθηνα).καλα τι γινεται?ποτε εφυγαν τοσα?
και που σαι ακόμα!!!
Δεν έχω πάρει ακόμα… αλλά θα το κάνω σύντομα!!!
Λοιπον μαγκες της ΠΟΥΤΑΝΑΣ μολις τσιμπησε ο bro ticket #301 και #302 :D:D:D:D
ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ POST ΣΤΟ FORUM ΤΟΥ ROCKING.
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.
NO GUTS, NO GLORY
Κοιτα που εχω αρχισει να το σκεφτομαι και εγω. Δεν ειμαι φαν των BOLT THROWER εχω μονο 2 άλμπουμ τους και αυτα σε αντιγραμενη κασσετα (εχω να τα ακουσω αιωνες) αλλα πάντα τους σεβαμουν σαν μπαντα. Διαβάζοντας τις αντιδρασεις εδω μεσα και βλεπόντας και αυτην την θεικη φωτο εχω αρχισει να το σκεφτομαι λιγακι για Θεσσαλονικη :-k
το πηρα…my precius…mine…mine:eek:
θα εχουν μεινει καθολου εισιτηρεια μεχρι τον μαιο ή θα τα φατε ολα απο τωρα?
ξερει κανεις ποσους περιπου χωραει το γκαγκαριν?
γυρω στους 1500
εχω περιθωρια τοτε.δεν ξερω γιατι παντως αλλα ειχα την εντυπωση οτι ηταν μικροτερο:-k
θα τα φαμε ολα, πηγαινε φαε κι’εσυ κανενα πριν τα φαμε ολα εμεις
Δε ξερω ποσα εισιτηρια κοβονται καθε φορα και με τι κριτηριο αλλα τοσοι ειναι αυτοι που “σηκωνει” το Gagarin.Νομιζω υπηρξαν και λιγες συναυλιες στο παρελθον που ηταν και περισσοτεροι…
count me in
number 286
παρεα με corpsette και ulver
1200 το πολύ. είναι μικρότερο από το ρόδον
Tο γραψα εχοντας στο μυαλο μου παλιοτερα posts του Angmar και του Maiden που αναφεραν 1500αρια σε φασεις βεβαια που δεν επεφτε καρφιτσα ουτε για πλακα με στριμωξιδι και τα σχετικα.(ειχε αναφερθει των Machine Head θυμαμαι)
Τόσους χωράει…σε κατάσταση ασφηξίας:p :!:
ΤΟ GAGARIN ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΠΟΥ 1300 ΑΤΟΜΑ. ΚΟΒΟΝΤΑΙ 1200 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BOLT THROWER…
NO GUTS, NO GLORY
ετοιμαστείτε να εκδηλώσετε κλειστοφοβικές τάσεις!!! όχι πιτ, ούτε το χέρι να πούμε το κλασσικό “ΑΝΤΕ ΡΕ!” δεν θα μπορούμε να σηκώσουμε
ελάτε ρε επάνω… Πρίνσιπαλ καμιά 2000 άνετα!