Μπορεις να πας με αστικο λεωφορειο μεχρι το ικεα και απο την πιατσα εκει να παρεις το ταξι. Θα σου παρει γυρω στα 7 ευρω. Αν ομως το παρεις το ταξι μεσα απο την πολη, κανα 20ευρο αν θυμαμαι καλα. Χμμ… 20 θυμαμαι οτι ηταν στην επιστροφη μετα τα μεσανυχτα, αρα πρεπει να ειναι λιγοτερο για να πας. Αλλα οπως και ναχει πηγαινε με αστικο μεχρι το ικεα, αν δεν προλαβαινεις το λεωφορειο του πρινσιπαλ.
ξέρει κανείς τι ώρα υπολογίζουμε να βγούν στο σανίδι οι bolt thrower στη συναυλία της αθήνας?
nightsky, ευχαριστώ για τις πληροφορίες ρε. έτσι όπως έκατσε η φάση, μάλλον πούλο παίρνει τελικά. καλά να περάσετε όσοι πάτε.
Δυστηχώς σε τίκετ χάους, ροκ σίτυ και στο μέταλ έρα, δεν υπάρχουν εισητήρια…
σολντ άουτ!!! Ευλεπιστώ στο ταμείο κάτι να υπαρχει… αλλιώς… θα κάθομαι έξω να τους ακούω…χαχα!!!
περιμενουμε ενημερωση ε…
Thessaloniki tonight there is no law!
Και κλάμα ο δικός σου…καύλα ήταν η συναυλία απ όλες τις απόψεις.
Ντάξει μια ώρα και 20 λεπτά παίξαν αλλά στην πούτσα σου,και 5 τραγούδια να παίζαν εγώ θα χα τελειώσει…Και δεν ήμουν φανμπόης ε απλά μου άρεζαν αρκετά.Το σετλιστ με τυχαία σειρά και με επιφύλαξη μήπως και ξέχασα τίποτα[SPOILER]The IVth Crusade
When Glory Beckons
Mercenary
At First Light
World Eater / Cenotaph
Anti-Tank (Dead Armour)
In battle there is no law
Salvo
The Killchain / Powder Burns
No Guts, No Glory
Pride
…For Victory
War / Remembrance
[/SPOILER]
Α τώρα είμαι φανμπόης:)
Κλάμα ε…
To ποστ του Τοrmentor με μπριζωσε ακομα περισσοτερο…Αντε να περνανε οι ωρες!
γαμαει το set list…
αλλα θελουμε και αλλο!!!
αντε αυριο τετοια ωρα θα μαζευουμε σβερκους…
[SIZE=“7”]…[/SIZE]
Για τον πουτσο,δεν παιξαν when cannons fade,σκατα,μην πατε.
Πλιτς.
Θεσσαλονίκη-Principal 29/5/2010…
Welcome to a Bolt Thrower Gig .The first rule is: you do not talk about a Bolt Thrower Gig. The second rule is: you DO NOT talk about a Bolt Thrower Gig! Third rule is : moshing and stage diving will go on as long as they have to. And the final rule: if this is your first time at a Bolt Thrower Gig, you have to mosh.
Σε μια συναυλία όπου το stage diving ξεκίνησε πριν καν παιχτεί η πρώτη νότα του Fourth Crusade, ο,τιδήποτε και να πει κανείς είναι λίγο… Ατελείωτο moshing μεχρι τη μέση της αρένας, stage diving, οι σεκιουριτάδες είχαν πολύ δουλειά κοινώς, αλλά τι να πρωτοπρολάβουν… Πόλυς κόσμος στο Club, οπαδική ατμόσφαιρα, και το ίδιο το συγκρότημα φαινόταν πολύ ικανοποιημένο απο τις αντιδράσεις και απέδωσε εξαιρετικά. Πρέπει να έπαιξαν λίγο παραπάνω σε σχέση με την υπόλοιπη περιοδεία, σίγουρα σε ένα γεμάτο χώρο στην Αθήνα θα κάνουν το ίδιο. Αναφορικά με το merchandise, υπήρχαν και μπλουζάκια ειδικά για την Ελλάδα, ελπίζω να φτάσουν και για Αθήνα.
αιματα ειναι αυτα…??:p:p
τιμη τα μπλουζακια?
[SIZE=“7”]ΜΑΛΑΚΕΣ[/SIZE]
[SIZE=“7”]…[/SIZE]
τα μπλουζακια 12 γιουργια, και ολα τα νουμερα.
12 Ευρώ τα girlies, 15 Ευρώ τα ανδρικά αν θυμάμαι καλά
Όχι, 12 έκαναν όλα.
με τις δυναμεις και το μυαλο που εμεινε ας κανω κι εγω μια σουμα.
νταξ απιστευτο λαιβ. απο τα λιγα συγκροτηματα που εχω δει κανενα δεν με εχει πριζωσει ετσι μεχρι τωρα. το σετλιστ δωθηκε ηδη και ηταν γαματο. και μονο που μπηκαν με την τεταρτη σταυροφορια αυτο σημαινε χαμουληηηηηηηηηηηηη. τρελο μοσινγκ τρελο stage diving. του δωσαμε να καταλαβει ρεεεεεεε. αντε να μας ξαναρθουν συντομα. σιγουρα παντως πηραν το μηνυμα οτι οι ελληνες οπαδοι ειναι τρελαμενοι.
α επισης το μερτσαννταιζ αψογο. τιμησαμε! αντε θα ανεβουν φοτοζ συντομα! τσιαρς!
οσοι το σκεφτεστε για Αθηνα δεν υπαρχει λογος, ορματεεεεεε
Δεν ξερω. Ο καθενας ο,τι ερμηνευει και ο,τι καταλαβαινει.
Εγω δεν ειμαι σε θεση ακομη να βαλω σε λεξεις τι εγινε σημερα στο Principal.
12 ευρω μια χαρα φθηνα μπλουζακια με φοβερα σχεδια.
Εγω πηρα εκεινο με την κοκκινη αποχρωση στο σχεδιο.
Το ελληνικο σχεδιο οντως τα σπαει, ειδικα με τη φραση και το σχεδιο στην πλατη.
NO GREECE NO GLORY…ΟΛΕΘΡΟΣ