και τρελαίνομαι!!!:D:bounce:
την άλλη Πέμπτη τέτοια ώρα (καλά να είμαστε) θα γράφονται διθύραμβοι για τη συναυλία…
Φτανει η μεγαλη μερα σιγα σιγα…ακομα μου φαινεται απιστευτο και ας τους εχω δει 2 φορες εκτος…εδω θελω να πιστευω οτι θα ειναι το κατι αλλο…
Αυριο επισης εχει κ παρτυ στο Μαρουσι…μια προθερμανση για να ζεσταθουμε πριν το μεγαλο παρτυ της 20ης του Ιουλη!!HELL YEAH!!!:D:D:D:D
ομοίως τους έχω δει 2 φορές έξω, αλλά αλλιώς είναι εδώ…
Τελικά θα έρθω και γω γιατί τσέπωσα τζάμπα εισητήριο
Εμείς που θα είμαστε αρένα και θα έχουμε μπροστά μας το Golden Standing και το Cosmote Circle Package θα τους βλέπουμε με κυάλια ή normal?
To diamond είναι 1000 εισητήρια μόνο. Το Golden είναι μεγαλύτερο, αλλά υποθέτω ότι αν πας νωρίς θα είσαι ΟΚ.
Ξέρετε ποιός άλλος διωργανώνει εκδρομές πέρα απ’το tickethouse από Θεσσαλονίκη?
και το rockradio
Επειδή θα κατεβώ Αθήνα απο Δευτέρα θέλω μόνο να γυρίσω με την εκδρομή…
Ξες αν γίνεται?
Νομίζω πως τώρα που κατέβηκα για Waters πήραμε 2 παιδιά έτσι αλλά δεν είμαι σίγουρος φίλε. Καλύτερα πάρτους ένα τηλεφωνάκι!
Ξες μήπως πως πάει με τα φράγκα?
Δηλαδή αν είναι τα μισά?
Ρε φίλε σοβαρά τώρα, δεν είναι πιο απλό να τους πάρεις ένα τηλέφωνο???
Μετρια τα δυο τελευταια σετλιστ,θελω να πιστευω οτι θα μας κατσει καλο σετλιστ.
Ναι όντως ειναι μέτρια τα σετλιστ αυτά που λες αλλά για τα δικά μας στάνταρ!!!
Ντίσελντορφ και Ζυρίχη που έχουν παίξει καμιά εκατομιριαστη φορές είναι πολύ πιο διαφορετικά…
Είμαι σίγουρος ότι το σετλιστ εδω θα είναι ένα τρελό best of…
Runnaway
Dry County
These days και πολλά αλλά καλούδια!!!
Τώρα αν παίξουν και το I believe μάλλον πως δε θα φύγω με τπτ και θα κάτσω να βλέπω και πως ξεστήνετε η σκηνή!!!
Την κοβω την δουλεια να πηγαινουμε για σχεδον 3ωρο show …
Τρίωρα δεν παίζουν ποτέ, μη δημιουργείτε προσδοκίες που είναι απίθανο να εκπληρωθούν. Στανταράκι το δίωρο, από εκεί και πέρα ό,τι έχουν ευχαρίστηση θα είναι ευπρόσδεκτο.
Τρίωρα φέτος έπαιξαν σε Λονδίνο, Μόναχο και Δουβλίνο. Πρώτα μάθε και μετά μίλα!!!
Πρόγραμμα υπάρχει πουθενά να ξέρουμε τι ώρα να μαζευόμαστε;
και το δυομισαωρο μια χαρα ειναι… δεν μας χαλαει…