TI ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!
Προφανώς θα έκλειναν κανονικά με το Prayer αλλά θα γινόταν τόσο χαμός από κάτω που έπαιξαν άλλα δύο encore. Τουλάχιστον οι Jovi ξέρουν να τιμούν τα καλά κοινά.
Δηλαδή εδώ αποκλείεται το έξτρα
Γιατί εδώ δεν μπορούμε να προκαλέσουμε χαμό? Θα τα παίξουν και ας πουν και ένα τραγούδι:-s:-s
Αυτοί που θα προκαλέσουν χαμό θα 'ναι 1/10, ο ένας θα λέει μη γκαρίζεις, ο άλλος μη χοροπηδάς, χιλιοπαιγμένα σκηνικά.
πάντως και στη Νεα Υορκη (εντός έδρας γι’αυτούς) ο κόσμος ήταν κάπως και σίγουρα καμία σχέση με rock/hard rock
μα νομίζω παίζουν πάντα 2,5 ωρες έτσι κι αλλιώς, όχι? Πριν δυο χρόνια στο Madison Square Garden τους πέτυχα μαυτο το σετλιστ:
1. Glad All Over (The Dave Clark Five cover)
2. Lost Highway
3. Born to Be My Baby
4. You Give Love a Bad Name
5. Summertime
6. Raise Your Hands
7. I Love This Town
8. I’ll Sleep When I’m Dead
9. Living In Sin / Chapel of Love
10. Whole Lot Of Leavin’
11. In These Arms
12. Any Other Day
13. We Got It Goin’ On
14. It’s My Life
15. Keep the Faith
16. I’ll Be There For You
17. (You Want To) Make A Memory
18. Blood on Blood
19. Someday I’ll Be Saturday Night
20. Have a Nice Day
21. Who Says You Can’t Go Home
22. Bad Medicine / Shout
Encore:
23. Runaway
24. Wanted Dead or Alive
25. Livin’ on a Prayer
Όντως, ο Μ.Ο. που παίζουν κυμαίνεται από 2’15 μέχρι 2’30 ώρες και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως στην Αργεντινή, χτυπάνε 3ωρο! Στην Ελλάδα θα περιμένουμε να βγει ο ήλιος για να σηκωθούμε να φύγουμε…
μιλάμε πλεόν για καλοκαίρι του 2011…
πάντως το setlist της αργεντινής σκοτώνει…
παιδιά όντως με το set list της Αργεντινής γίνεται παντού χαμός!! απλά δεν υπάρχει έτσι!!!
αν υποθέσω ότι κριτήριο είναι μεγάλο στάδιο ή χώρα που έχουν να πάνε χρόνια ή καθόλου τότε είμαστε σε καλό δρόμο - θα γίνει χαμός με κάτι τέτοιο εδώ!!
Πολλά ασθενοφόρα και πολλά χάπια για να τιν παλέψουμε!!!:p:D
για να δούμε τι και πότε θα δούμε… Ιούλιο του 2011 σε ΟΑΚΑ?
Καλά περιμένετε λίγο πρώτα να δούμε αν θα έρθουν (μακάρι ω θεοί) και μετά κάνουμε χαρές και όνειρα για setlist!!!
οι φημες μιλανε για καλοκαιρι του 2011, αλλά ας περιμένουμε καλύτερα…
Ναι το ξέρω απλά από φήμες έχω χορτάσει γι’αυτό πάντα περιμένω πριν ενθουσιαστώ πολύ!!
Σαφώς και έτσι είναι. Ας περιμένουμε κάποιες επίσημες ανακοινώσεις με το καλό. Πάντως το set list της Αργεντινής είναι φοβερό…
Μακάρι.
Τα σπάει πραγματικά. Δε νομίζω να βρίσκεις εύκολα συναυλίες που να αξίζουν τόσο πολύ τα λεφτά τους!!!
Και συγκεκριμένα μιλάνε για Τετάρτη 20 Ιουλίου, αλλά είπαμε ΙΔΩΜΕΝ! :roll:
Αμην…
ειναι η μπαντα με την οποια ξεκινησα να ακουω hard rock και μετα metal δεν το χανω το live με τιποτα…
o καιρος γαρ εγγυυυυςςςς…:!::!::!:
Σιγά ρε φίλε!Μέχρι τότε:p:p
Πάντως άμα όντως έρθουν θα προσπαθήσω να παρευρεθώ.Δεν ξέρω πόσα ποζέρια θα σφάξω όμως:p