ετσι φαινετε…αντιστροφη μετρηση για αγωνια και καλα…
καλα, ποσταρεις παντού για BJ, γουστάρω πόρωση…
ερε γκρίνια που θα πέσει με τις τιμές των εισητιρίων…
χεστα κι αστα…απο τωρα το σκεφτομαι κι εγω…ως ο πιο πορωμενος της παρεας θα αρχισω να μοιραζω μποντζοβοδάνεια στους φιλους…
εχουμε ολοι τρελαθει…που να παρουμε κ τα εισητηρια στα χερια μας!χαμος!
κρατησαμε τοσα χρονια την ‘πιστη’ τωρα ηρθε η ωρα της ανταμοιβης!
οσο για τα εισητηρια σιγουρα τηα υπαρχουν γκρινιες…αν τα εισητηρια ειναι με εξωφρενικες τιμες…αλλα μια φορα συμβαινουν αυτα!!!:)
have a nice day 8)
Αντε να τους δουμε και σε σταδιο, ανοιχτο με περισσοτερο κοσμο…
Στο Παρισι στο κλειστο με 15-20 χιλιαδες ηταν τελεια, αλλα μου ελειψε αυτο το feeling του μεγαλου χωρου…Ετσι ηθελα παντα να δω Bon Jovi…
Εκει θα ειμαστε οπως και να εχει…
γράφω ότι έγραφα και όταν έπαιξαν στην ελλάδα οι Kiss: its once in a lifetime…
Αυτή τη μπάντα την γούσταρα από μικρό παιδί. Ε ρε καψούρες! Λογικά θα είμαι εκεί…
Εφηβικό όνειρο…απ’τα λίγα συγκροτήματα αυτού του στυλ που μάρεσαν…οι πρώτοι πέντε δίσκοι…όνειρο…είναι βαίβαια το οικονομικό, αλλά μάλλον θά’μαι εκεί:):!:
Το οικονομικο παντως θα παιξει μεγαλο ρολο για εμενα… Δεν εχω την καψα που εχουν αλλοι, για αυτο το λεω, αλλα θα ηθελα να τους δω.
πίστεψε με, τους έχω δει 2 φορές έξω, μην τους χάσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί θέαμα πρόκειται… 2,5 ώρες μουσική, γίνεται πανικός. Κόψε από αλλού και μην τους χάσεις…
όσο και αν τα τελευταία τους αλμπουμ είναι για τα μπάζα, τόσο στα live τους είναι εκπληκτικοί!!!
φυσικά και το οικονομικό είναι σοβαρό θέαμα, ειδικά για τους ήρωες που έρχονται από την επαρχία, αλλά σκέψου, πόσες φορές θα δεις Bon Jovi στην Ελλάδα…
Προσωπικά για μένα το live αυτό είναι από εκείνα που δεν υπολογίζω τα έξοδα. Ούτε τα πάνε έλα από Καβάλα ούτε το μπιλιέτο.
Απλά δεν χάνεται!!!
Και εγω μαζι σου… Απο Ηρακλειο Κρητης και παλι στα παπαρια μου τα εξοδα…
Once in a lifetime που λεει και ο rider…
Οσο για αυτους που γκρινιαζουν…
Τα ιδια που ηταν με acdc ta idia me aerosmith τα ιδια και με καθε μεγαλη μπαντα που ερχετα να μας τιμησειι…
Γιατι να αλλαξει η συνταγη με τους Βon Jovi?
Γκρινια γκρινια γκρινια…
Ενα 10ρικακι να βάζουν στην ακρη καθε μηνα, να το το παρων στη συναυλια…
αλλα εδω στην Ελλαδα μονο η γκρινια, η φασαριες και η μαλακια που μας δερνει…
Μα το φανταζεστε το σκηνικο στο ΟΑΚΑ???
Ε ρε γλεντιααααα!!!
φιλε μαζι σου…απο ενα δεκαρικακι το μηνα για 6 μηνες παιρνεις ενα γαμωεισητηριο…εστω και το ποιο φτηνο…(προσωπικα θα παρω το φτηνοτερο ολων,δεν με νοιαζει αν θα ναι κερκιδα αρενα…υπαρχουν και αλλες συναυλιες που πρεπει να καλυφτουν…)
δεν χανετε…δεν προκειτε να ξαναρθουν…οποιος προλαβει τον τζον ειδε…
Τους έχω δει στο Λονδίνο σε κλειστό και άξίζουν με τα χίλια, αν και δεν είμαι και ο μεγαλύτεροσ φαν. Οφείλω να πω ότι σε live , το έχουν όπως και να το κάνουμε. Και παίζουν και 2,5 ώρες.
Είναι και απωθημένο πολλών γενέων εδώ στην Ελλάδα. Το λέω εδώ και καιρό ότι οι Jovi εύκολα γεμίζουν ΟΑΚΑ, αν είναι και λίγο λογικές οι τιμές (που θα είναι μάλλον τσιμπημένες, αλλά όπως έχω ξαναπεί θα υπάρχουν 8-9 μήνες περιθώριο, μαζεύονται πανεύκολα τα λεφτά).
Όποιος έχει δεύτερες σκέψεις να μη το σκέφτεται, θα τα σπάει η συναυλία. Ειδικά πρώτη φορά σε ελληνικό κοινό. Εδώ στους φλώρους τους άγγλους σε κλειστό και με καρέκλες στην αρένα και έγινε ψηλοχαμός…
Θα τα σκεφτω ολα αυτα που μου λετε, απλα δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος φαν και για αυτο το σκεφτομαι και αναλογα με τα λεφτα…
Ούτε εγώ ήμουνα, μέχρι που τους είδα Live. Από τότε τους έχω δει 10 φορές!
BTW ακουσα ότι η συναυλία είναι για τις 23/07. Καλή πηγή, αλλά φυσικά θα μπορούσε να είναι και μπούρδες. Άλλωστε σε μερικές μέρες θα ξέρουμε.
υπομονή μερικές μέρες ακόμα για την ανακοίνωση…
Υπομονή λοιπόν…και μετά χαρά:):!: