παιζει να ερθει και ελλαδα??:-s
Αρχιζω να γραφω σε χαρτι 4χ4…Εχω 3-4 που θελω…
Κ γω 3…Όλο το These Days to Fahreneit και το ομώνυμο
Και ένα “Stick To Your Guns” από μένα
To setlist τα σπαει…
Shot through the heart,roullete,tokyo road…ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑ!!!
Guys σας ζηλευω.Οσοι πατε εξω καλα να περασετε κ φερτε κ υλικο για εμας εδω περα.
Δυστυχως με την φθινουσα δισκογραφικη πορεια,μονο τα live μενουν πια που κρατουν το γκρουπ τοσο ψηλα.Κριμα,αλλα τουλαχιστον αναπτερωνει το ηθικο μου η ελπιδα να τους δουμε καποια στιγμη εδω.
Για μενα αν εξαιρεσουμε το We weren’t born to follow ακομα και ολα τα αλλα καινουρια να βγαλουν δεν με πειραζει καθολου…Αντιθετως…
Αλλωστε εχουν τοσες κομματαρες απο 80ς και 90ς που ειναι κριμα να παρουν τη θεση τους τα pop του νεου δισκου…
Γνωμη μου παντα…Μαρινα μη βαρας…
Eσύ ναι ξέρουμε…μόνο Need to Believe…
Τρομααρα σου!!
Love’s the only rule εύχομαι ν ακούσουμε και τον Ιούνη
Setlist από το 2ο show. Enjoy!
■Lost Highway
■We Weren’t Born to Follow
■Bad Name
■Born to be My baby
■Get Ready 8O
■Only Lonely
■Thorn in My Side
■When We Were Beautiful
■Whole Lot of Leavin’
■Superman Tonight
■We Got it Goin’ On
■It’s My Life
■Bad Medicine
■Hallelujia
■I’ll Be There For You
■Broken Promise Land 8)
■Someday I’ll be Saturday Night
■Who Says You Can’t Go Home
■Loves the Only Rule
■Wanted Dead or Alive
■Livin’ on a Prayer
Γουσταρω που κλεινουνε με livin’ on a prayer και δε το ξεπετανε στα πρωτα τα τραγουδια.
Το καλο που τους θελω να ερθουνε του χρονου και απο τα μερη μας.[-o<
το σετ λιστ τα σπάει πολύ καλές εναλλαγές (με only lonely όμως τα είδα όλα)!!! τρέλα, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!Θέλω σταθερά όμως μέσα ή always ή bed of roses & in these arms!!! Αν δω πουθενά και living in sin ή wild is the wind, αυτό ήταν παρέδωσα, τελείωσε!!!:D:D
Κι επίσης, Bon Jovi setlist χωρίς Keep the faith μέσα δεν παίζει…!!! [-X
χαμος!
το κοινό είναι σε συναυλία ή σε κηδεία?
Θα τους περιλαβουμε εμεις τα Ελληνοπουλα στο Παρισι…
Αυτα τα ουυυυ και αααα να τα αφησετε κοριτσια…Θελει τρελα να τραβατε μαλλια, να σκιζετε σουτιεν κλπ…
Bon Jovi βλεπετε οχι Anathema…
Αμερικάνικο κοινό: το πιο ξενερουά by far!!! [-X
BTW, τα πρώτα δείγματα από τις συναυλίες δείχνουν ενθαρρυντικά! Παίζουν κομμάτια από τα 2 πρώτα άλμπουμ (για όσους νομίζουν ότι οι BJ υπάρχουν από το Slippery και μετά… )! Ελπίζω και στην Αγγλία που θα τους δω να συνεχίσουν έτσι κι ας ξενερώσουν λίγο οι non-hard-die-fans… 8)
Νερόβραστα πλάσματα,πηγαίντε δείτε και το βιντεάκι του Hallelujah…Ο Jonis σκίζει.
Rasp ξεκαθαρίζω ότι δεν σκοπεύω να γυρίσω γυμνή και καραφλή στα πάτρια εδάφη.
Ν’αφήσουμε και καμια τρίχα για τον tyler βρε αδερφέ:p
Αυτό το Σάββατο…
[B][SIZE=“5”]
BON JOVI IN LAS VEGAS BABY!!![/SIZE][/B]
:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Ζηλευω για την συναυλια, αλλα πιο πολυ ζηλευω που κανεις συνεχεια ταξιδια…:evil::p. Καλα να περασεις ρε μεγαλε…
Πραγματικα σε κανει να νιωθεις μικρος που θα τους δεις στο Παρισι ή σε οποια αλλη χωρα της Ευρωπης…
Θα τον περιλαβουμε μολις γυρισει…Θα του τυχει κατι εντελως συμπτωματικα και δεν θα παει εξωτερικο τον Ιουνιο…:p:lol:
Περα απο την πλακα man εμεις κλεισαμε καποια πραγματακια για Παρισι…Οταν επιστρεψεις με το καλο μιλαμε και στα λεω να δεις και εσυ τι θα κανονισεις…Καλα να περνας…!!
@ Angus7pl: Τα ιδια και για σενα αν και σε αφορουν αλλες μερες…Θα τα μιλησουμε παντως…Θα κανονισουμε συντομα ελπιζω…
BON JOVI - LAS VEGAS - 06/03/2010
Το να δω live τους Bon Jovi ήταν απωθημένο χρόνων…
Περίμενα να περάσω καλά,αλλά είχα κάποιους φόβους λόγω ηλικίας οτι δεν θα έχουν την απόδοση που θα ήθελα και ήμουν αρκετά “μουδιασμένος” λίγο πριν ξεκινήσουν…
Με το που βγήκαν στη σκηνή διέλυσαν κάθε αμφιβολία μου…
2:30 ώρες Α-ΣΤΑ-ΜΑ-ΤΗ-ΤΟ πάρτυ με καταπληκτική απόδοση!!!
Όταν μια μπάντα του βεληνεκούς τον Bon Jovi (AC/DC κλπ) βγάζει τέτοιο πάθος και τέτοια ενέργεια πάνω στη σκηνή μετά από τόσα χρόνια καριέρας…δε σε κάνει στο τέλος να λες…ήταν τέλεια…αλλά σε κάνει να λές…είδα μια μπάντα ΜΥΘΟ…
Ήταν μια από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου (αν όχι η καλύτερη!!!)
Ο χώρος που έγινε η συναυλία ήταν μέσα σε ξενοδοχείο/καζίνο το MGM και χώραγε πάνω απο 15.000 κόσμο!!! 8O8O
Περιττό να πω οτι ήταν γεμάτο…
Το κοινό ανάμεικτο…απο 16άρηδες μέχρι 60άρηδες…γενικά είχαν πολύ ζωντάνια,πολύ φωνή,αλλά δεν γινόταν ο χαμός που ίσως να γινόταν Ελλάδα…πάντως ήταν ωραίο κοινό και ευχαριστιόσουν τη συναυλία…
Από τα highlight του κοινού…όταν ο Jon κούναγε τους γοφούς του,έβλεπες παντού 40άρες και 50άρες να ουρλιάζουν!!!
Πόσο θα ήθελα να δω αυτή τη συναυλία 20 χρόνια πριν…δεν περιγράφεται… :lol::lol::lol:
Το setlist ήταν απλά ονειρικό…όλοι τους σε τρελή φόρμα…και ειλικρινά πρώτη φορά στη ζωή μου σε συναυλία ανατρίχιασα την ώρα που ο mr Sambora σολάριζε!!!
Ο τύπος είναι απίστευτος και μαζί με τον Jon κάνουν εκρηκτικό δίδυμο!!!
setlist
- Blood on Blood
- We Weren’t Born to Follow
- You Give Love a Bad Name
- Whole Lot Of Leavin’
- Born to Be My Baby
- Lost Highway
- When We Were Beautiful
- Superman Tonight
- We Got It Goin’ On
- Bad Medicine with Roadhouse Blues-Doors cover
- It’s My Life
- Homebound Train
- Hallelujah (Leonard Cohen cover)
- Diamond Ring
- I’ll Be There For You
[SIZE=“3”]16. Something For The Pain[/SIZE]:yahoo::yahoo: - Someday I’ll Be Saturday Night
- Keep the Faith
- Work for the Working Man
- Who Says You Can’t Go Home
- Love’s The Only Rule
Encore: - Living In Sin
- Runaway
- Wanted Dead or Alive
- Livin’ on a Prayer
Εν κατακλέιδι…
Δε θα σας πω…αν τους πετύχετε κάπου μην τους χάσετε…
Θα σας πω…
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ…ΚΑΝΤΕ Τ’ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ…ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
ALWAYS IS GONNA BE A SATURDAY NIGHT!!! :D:D:D