Bon Jovi - The Circle Tour

Έλαααααα πάμεεεεεε!!! :bounce::bow2::vibrate::drunk:[-o<=D>

hi guys

i went to The First Night In New Meadowalands Stadium In New Jersey!!
they played for 2,5 hours…thei were great-they played Dry County!!!
u will love them on stage!their professionals and they love their fans…have fun in paris and london and post pictures in our pace on FB bon jovi greece:!::!::!:

keep the faith:):slight_smile:

Κυκλοφορούν αρκετά βιντεάκια στο YouTube από τη χθεσινή συναυλία στη Μαδρίτη. Η ποιότητα είναι super αφού τη συναυλία την έδειξε η Ισπανική τηλεόραση. Προετοιμαστειτε για Λονδίνο-Παρίσι!

Έπαιξε In these arms
:D:D:D

Ιt’s my lifeβιντεάκι

:frowning: Bah.

Cheer up αυτό σημαίνει έχουμε ελπίδες!
Νομίζω…:stuck_out_tongue:

Obie O’ Brien: «Οι Bon Jovi του χρόνου έρχονται στην Ελλάδα»

Εδώ και κάποια χρόνια, ο μηχανικός ήχου των Bon Jovi, Obie O’ Brien, απαντά σε ερωτήσεις των οπαδών, μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος.

Χθες, 11 Ιουνίου 2010, σε ερώτηση Έλληνα οπαδού αναφορικά με το αν και πότε θα έρθουν οι Βοn Jovi στην Ελλάδα, ο Obie απάντησε: «Θα έρθουμε στην Ελλάδα του χρόνου. Θα σας ενημερώσουμε όταν μάθουμε τις ημερομηνίες».

http://www.rocking.gr/article7680.php
:drunk::drunk:

Κάπου είχα πετύχει πως θα μας κάνουν επίσκεψη αλλά έλεγε για 2011. Μακάρι τι να πω:p

8O 8O 8O

:D:D:D

εμένα μου είπε κάποιος που δουλεύει σε άλλη εταιρία του χώρου ότι τους έχει κλείσει ο ντέμης για του χρόνου το καλοκαίρι…

και εγώ άκουσα ότι θα τους φέρει ο ντέμης του χρόνου…ίδωμεν…

Είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως δεν θα μείνουμε στην φημολογία!!!Επιτέλους το βλέπω να έρχεται μάλλον από Ντέμη, αν και για εμένα μετράει η απάντηση του Obbie, δεν υπάρχει 1. πιο αξιόπιστη πηγή και 2. δεν έχει απαντήσει τόσα χρόνια που παρακολουθώ τόσο σίγουρα και ανοιχτά, πάντα όταν του κάνουν παρόμοιες ερωτήσεις αποφεύγει να απάντήσει κοφτά και διπλωματικά οπότε αναμένομεν…:papas:

Αν να είμαι καλά καταρχήν το Σάββατο αναχωρώ για Λονδίνο…:dizzy::vibrate::band::rockon:

Στις 19 θα είσαι μέσα? Εγώ Παρασκευή αναχωρώ και παίζουν Σάββατο! :smiley:

Οι κριτικές από τις πρώτες συναυλίες του Ο2 είναι πολύ καλές. Αν και φοβόμουν ότι θα είναι auto pilot συναυλίες, έχουν εκπλήξεις με παλιά τραγούδια και παίζουν σαφώς περισσότερο από ότι συνήθως σε κλειστό χώρο. Όσοι δεν τους έχετε δει ετοιμαστείτε για το πάρτι της ζωής σας.

επειδή τους έχω δει 2 φορές έως τώρα, ετοιμάσου για τεράστια συναυλιακή εμπειρία…
περιμένουμε report…

Μαρίνα ζεις; :stuck_out_tongue:

Bon Jovi - You Give Love A Bad Name - Honolulu

Αν κανει τετοια ο jon 0:24-0:28 μαλλον δεν θα ζει…:p:p

δεν ειχα money και για 3 γαμωτο
20 & 22

δεν κρατιεμαι εχω γαμισει δουλεια τα παντα ειμαι ηδη αλλου
θα ρεπορταρω εννοειτε

2 φορες ε??? Αυτα ειναι! :smiley: