Ευρωπαϊκή περιοδεία των Bon Jovi το καλοκαίρι!

Μακαρι!!!Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι…Αληθεια ποσοι απο εδω μεσα αν ερθουν θα πανε σιγουρα και ποσοι ειναι οπως και εγω πωρομενοι και πληρωνουν οσο οσο για πρωτη σειρα(εγω φυσικα απο τη πλευρα τοθ Richie ;))

Off topic:Τα εμοτικον βρε παιδια πως τα βαζετε;

Δυσκολο…παιζουν Βελγιο στις 14 Ιουνη(Ολλανδια στις 13 και Φινλανδια στις 16)

ε θα είναι 14/7!

Το μόνο που θέλω αυτές τις ημέρες είναι να δω στο official τις λέξεις [B]ATHENS-GREECE[/B,
Μετά θα ησυχάσω!!!
Αργούν όμως βρε παιδιά. Τι γίνεται;

Τι βιαστική που είναι αυτή η νέα γενιά…τς τς τς τς…

Lol ε δεν ειναι και λιγο να περιμενεις ανακοινωση για Bon Jovi στη χωρα σου(ειδικα αν δε παιζει να τους δεις εξω)

Ετών 33 νέα γενιά;
Ευχαριστώ πάντως!

Θα τους δω με τον άνδρα μου Λονδίνο και τις 2 φορές!!!
Είναι μεγάλη αρρώστεια, μεγάλο απωθημένο!!!

Αλλά το να έχεις Bon Jovi & Def Leppard-Whitesnake στην χώρα σου σε ένα καλοκαίρι είναι τρέλα!!
Αν μου το λέγανε πριν κάποια χρόνια ότι θα έρθουν όλοι αυτοί Ελλάδα θα γέλαγα:D :smiley:

Για εμένα θα είναι το καλύτερο συναυλιακό καλοκαίρι ever!!!

Συμφωνώ ότι θα είναι το καλύτερο συναυλιακό καλοκαίρι, αν και μου κακοφαίνεται να παίξουν οι μαθητές Βon Jovi στο ΟΑΚΑ και οι δάσκαλοι ΚΙSS στα χωράφια. Δεν λέω να γίνει το αντίθετο, αλλά ρε γ@μώτο θεωρώ ότι οι ΚΙSS αξίζουν κάτι παραπάνω, θεωρώντας τους τουλάχιστον ίσου βεληνεκούς με τους Bon Jovi. Αλλά θα μου πεις βέβαια και με το δίκιο σου: “η Ελλάδα δεν έχει κλειστούς συναυλιακούς χώρους, παρά μόνο για σκυλάδικα. Έβαλαν τους Wishbone Ash στην τρώγλη της Χέιδεν (δίπλα στους οίκους ανοχής). Η Μαρινέλα γεμίζει Στάδιο και Μέγαρα στην παρακμή της, εσύ στους KISS κολλάς;”

:please: :please: :please: Κανένα νέο από το μέτωπο; :please:

Τους Βon Joviδες δεν τους φέρνει η Didi μάλλον, οπότε…

Τσου. Fly Beeyond Festival.

Αυτό λεω…

Α ναι, σόρυ, διάβασα το αντίθετο :stuck_out_tongue:

Δεν αντέχω άλλο να περιμένω!!!Τα έχω παίξει από την αγωνία μου,ανακοινώστε τους επιτέλους να πάει η καρδιά μου στη θέση της!!!

Μην ξενάτε βέβαια ότι οι KISS είχαν τα άπειρα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα τους και το ότι αυτό που είναι αυτή τη στιγμή το χρωστάνε σε μεγάλο βαθμό σε reunions, marketing και make-up…Αλλωστε -και χωρίς να αμφισβητώ σε καμία περίπτωση την παλαιότερη συνεισφορά τους- δε νομίζω ότι οι KISS μας έχουν δώσει εδώ και πολλάαααααα χρόνια κάτι το πολύ αξιόλογο μουσικά.

Σε αντίθεση με BON JOVI που επί της ουσίας δεν έχουν πέσει ποτέ και ήταν πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους- μουσικές και συναυλιακές.

8O 8O
Από πού υποχρεώνονται?

Ενταξει αν θελεις τη βαζεις τη λεξη μεσα σε εισαγωγικα…παντως you get my point!
(ελπίζω…8) )

Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που προτιμεί χώρο στύλ Tera vibe απο χώρο στύλ ΟΑΚΑ;

Μάλλον :lol:

Κοίταξε, αν τα πράγματα ήταν πιο οργανωμένα στο Terra Vibe (πιο κοντινή τοποθεσία, καλύτερη μεταφορά για όσους δεν έχουν αυτοκίνητα, καλύτερο πάρκινγκ για όσους έχουν, ζητήματα ασφαλείας που συνήθως τα αγνοούμε μέχρι να κάτσει η στραβή, γενική οργάνωση του χώρου και το θέμα του τι άποψη της σκηνής έχεις από τα σημεία που βρίσκεσαι) δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, πρέπει να διαθέτει κανείς αρκετό μαζοχισμό για να επιχειρήσει το θέμα “συναυλία στο Terra Vibe”, κατά την γνώμη μου. :-s

δηλαδή πού? Το T.V. είναι μισή ώρα από το κέντρο και αν έχει full κίνηση, κάνεις μία ώρα. Το ίδιο να πας π.χ. από κέντρο στην Κηφισιά.

Τα πούλμαν που βάζουν δεν λειτουργούν καλά?

Θέλει βελτίωση

+1

Η σκηνή είναι πολύ ψηλά, βλέπεις από όπου κι αν είσαι.

γουστάρω!