Brant Bjork And The Bros. 29 Νοέμβρη, Αν

Λοιπόν οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30, κάπου κοντά στις 9 βγαίνουν οι 1000Mods, καπου κοντά στις 10 οι Semen Of The Sun, και μετά βγαίνει ο κύριος Bjork και οι Bros. Μετά θα παίξουμε μουσική με τον potofgold(ναι είναι ο Ζαρκαδούλας που γράφει στο rocking :p) στο Roi Mat ,οπότε φορουμίτες ελάτε να πιούμε καμιά μπιρίτσα . Cheers!

Α πολύ ωραία. Τα λέμε στο live και στο Roi Mat λοιπόν.

Κι εγω μεσα.:smiley:

Keep your cool.
Λιγες ωρες εμειναν.

Άντε παίδες θα τα πούμε εκεί λοιπόν 8)

Τρελα γουστα σημερα!

Ο Brant μαμει ασχημα, και θα μας κανει να γουσταρουμε. :wink:

Ελπιζω μονο να μη γινει κανας πανζουρλισμος με τα εισιτηρια (καλα ενταξει αυτο ελεγχεται κιολας).

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω.
Άντε, γράψτε τπτ εντυπώσεις!

Το live ηταν γαμω,o Bjork τα εσπασε.Με τρεις λεξεις HEAVY AS FUCK.

Υ.Γ.Zouglau σ’εψαχνα και δε σε βρηκα ενω στο Roi Mat τελικα δε μπορεσα να ειμαι λογω καποιας στραβης.Ελπιζω ομως να σε δω στους Deus X Machina.

Outlaw αφού γινόταν πανικός που να με βρεις :p. Στο επόμενο άνθρωπε!!!

Πόσο χάρηκα που το Αν ήταν τόοοσο τίγκα!! Πολύ καλή διοργάνωση, τα support άριστα (ζέσταναν το κλίμα για τα καλά), το πρόγραμμα τηρήθηκε μια χαρά, ο ήχος τα έσπασε (μόνο στον Bjork μπούκωσε λίγο στα μισά αλλά επανήλθε δριμύτερος) και… για BB τι να πούμε τώρα? Ένα τεράστιο respect για το είδωλο που ψαρώνει κ τον πιο πάλιουρα με την σκηνική του παρουσία και οι Bros, ένας κ ένας…

Ένα πολύ καλό live με ένταση, groove, κόσμο και peacelove…8)

Αντε κύριοι, τώρα που έγινε η αρχή, με το καλό να μας ξανάρθετε.

Αναλυτικό report στην κεντρική soon…

Τιγκαρισμένο An indeed, δεν περίμενα για κανένα λόγο τόσο κόσμο.

1000mods μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που 'χουν κάνει

Semen οf the sun είδα μόνο τα 5 πρώτα κομμάτια

Brant Bjork δεν υπάρχουν λόγια, έχει μαζέψει τα ρεμάλια δίπλα του και μαζί αφήνουν τον κόσμο ν’ αναρωτιέται μετά το live.

Μην ρωτήσετε τι, κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι.

Μπράβο ξανά για την τιμούλα, πιο συχνά τέτοια.

Φοβερο λαιβ, σκετη αμμοθυελλα!

Τα σαπορτ μια χαρα, προετοιμασαν μια χαρα το εδαφος για τον αρχηγο, που ροκαρε ασχημα οπως αυτος και ολα η desert σκηνη ξερει!

Good times, οπως επαναλαμβανε διαρκως!

Τρελη τζαμ διαθεση, μπουκωμενος ηχος και χεντριξικες κιθαρες μας συνεπηραν…

Πολυς κοσμος, και πολυ καλη διοργανωση!

Χαιλαιτς της βραδιας:

1. To British steel μπλουζακι του τραγουδιστη των Semen, μπορει να ταν και το πιο ασχετο στον Αν χτες:D

2. Ο μπασιστας των BB & the Bros. Tι παλικαρακι ηταν αυτο? Σκουφος, στρατιωτικα rayban και υπερ-κουλ στησιμο! Σε καποια φαση νομιζα οτι ειχε παθει αγκυλωση. Με τετοιο attitude δικαιως γνωρισε την αποθεωση

3. Η ατακα “Ι know what this is cause this is how it goes” η κατι τετοιο τελωσπαντων που εριξε σε καποια φαση επικοινωνιας με το κοινο. Επος!

Η αλήθεια είναι ότι τέτοιες τιμές σε ωθούν στο να δεις συναυλίες που υπό άλλες προϋποθέσεις δε θα περνούσες ούτε απ’ έξω.
Γούσταρα πάρα πολύ στους 1000mods. Τα έσπασαν κανονικά!
Οι Semen πολύ καλοί και ο ΒΒ θεούλης! Φοβερή ατμόσφαιρα, μεγάλο “χάσιμο”…

Ρισπέκτ στον μέγιστο μπασίστα του Bjork ε :lol:

Ολα τα παιδια ησαν αριστα.
Και εις αλλα.

Πολυ ωραια χθες! Τα δυο support ηταν αρκετα καλα και μετα ο Bjork ηταν απολαυστικος. Συν το οτι η ατμοσφαιρα που ειχε δημιουργηθει στο An ηταν οτι επρεπε για την συναυλια. Ο Bjork μυθικη μορφη, με την μαντιλα, το σγουρο μαλλι και το μουστακακι. Βετερανος του Βιετναμ:p

and it goes like THIS…… δεν υπάρχει ο τύπος…απλά…Κάποιος μας πέταξε άμμο και αλκοόλ στη μάπα. αυτό.

Ελπιζω να μου κρατισατε λιγη αμμο και εμενα χαραμοφαηδες :wink:

Κάποιοι έχουν διαβάσει το ρηπόρτ πριν καν ανέβει ή μου φαίνεται;

Good times, Peacelove…

ο zouglau ας πούμε? :stuck_out_tongue:

Πραγματικά δεν το χω διαβάσει . Απλά φάγαμε άμμο , τι άλλο μπορεί να γράψει κανείς δηλαδή!!!