WAT?
edit:[SPOILER]Με σκάλωσες. Τώρα το παρατήρησα και το είδα 10 φορές να καταλάβω τι παίζει…σίγουρα δε πάει να φάει το τζεσυ.[/SPOILER]
[SPOILER]
και εγω μετα απο μερικές επαναλήψεις κατέληξα σε αυτο το συμπέρασμα
γιατι ο mike με το που ανοίγει την πόρτα σηκώνει το οπλο προς στο jesse… δεν έρχεται κανένας απο εκει!! :-k
[/SPOILER]
τι λες μωρε, απο που και ως που
[SPOILER]
1.10 το δίνει στο επόμενο να πει ο μαικ οτι δεν μπόρεσε να τον σκοτώσει γιατι τους εσωσε…
εντάξει απλα λεω πως μου φάνηκε το οτι σηκώνει το οπλο στην μερια του τζεσι…
[/SPOILER]
μολις το ξαναδα και παιζει να εχεις και δικιο, αλλα σκεψου
[SPOILER]γιατι να το κανει αυτο? αν σκοτωσουν τον τζεσσε ο μονος που μενει να μπορει να φτιαξει τη φορμουλα ειναι ο γουολτερ. για αυτο μου φαινεται τραβηγμενο[/SPOILER]
[SPOILER]Λοιπόν έτσι όπως το σκέφτομαι είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Jesse να καθαρίσει στο Μεξικό τον Κοτοπουλά και τον Mike (και οι δύο τραυματίες…εύκολοι στόχοι). Θα βρει την άκρη να γυρίσει πίσω. Και το ΒΒ θα τελειώσει πρόωρα…
Λίγο με ξένισε πόσο κουλ το έπαιξε ο Jesse στον χημικό…ήταν υπερβολικός[/SPOILER]
Ναι, ήταν το καλύτερο BB επεισόδιο. Για το σπόηλερ ψάρωσα και γω στην αρχή αλλά προφανώς και δεν ισχύει.
[SPOILER]εγω νομιζω οτι φανηκε ξεκαθαρα οτι πηγε να τον σκοτωσει!
η λογικη εξηγηση ειναι οτι ειχαν μαθει-καταλαβει οτι ο Jesse ειχε εντολη να σκοτωσει τον γκας οποτε τον εκμεταλευτηκαν και μετα θα τον σκοτωναν. ηταν και η τελεια ευκαιρια αλλωστε να τον σκοτωσουν!
οριστε και ενα slide show με τη σκηνη
http://www.flickr.com//photos/63652874@N07/sets/72157627578941123/show/[/SPOILER]
[SPOILER]Το θεμα τωρα ειναι τι θα κανει ο Τζεσι.Οπως ειπε κι ενας φιλος παραπανω,ειναι καλη ευκαιρια να τους καθαρισει και τους 2 και να ησυχασουν.Θα το κανει ομως?[/SPOILER]
[SPOILER][B]Εικάζω[/B],πως [SPOILER]θα πάει να τους καθαρίσει και θα κάνει μαλακία και θα ζήσουν,ή μόνο ο ένας.Και στην τελευταία σεζόν θα γίνει της πουτ με τον Χανκ και τον εναπομείναντα[/SPOILER][/SPOILER]
Θεέ μου…
[SPOILER]Τι γέλιο ήταν αυτό? 8O[/SPOILER]
Κατεβαίνει 8)
Η σειρά είναι κορυφή!
Και έχω δει μόνο τον πρώτο “κουτσουρεμένο” κύκλο μέχρι στιγμής
To μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν είχε φινάλε αλλά εντάξει ήταν δύσκολη η τότε περίοδος
Θεός Κράνστον…
Απίστευτο επεισόδιο, τρέμω από αγωνία λέμε.
επικό και το end times, απ’τα πιο πωρωτικά επεισόδια έβερ
άντε άλλο ένα και μετά απαλεψιές μέχρι μέσα του '12… :?
Ατιμε Φρινγκ…
http://breakingbad-greek.blogspot.com/ TO ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ BREAKING BAD ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOKhttp://www.facebook.com/pages/Breaking-Bad-Greece/216277595087053 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
μαλισταααααα…
[SPOILER]
[B]ΓΑΜΙΣΕ!!! [/B]
face off στην κυριολεξία
παμε για τελευταια σεζον Jesse vs Walter
[/SPOILER]
Ότι [SPOILER]γάμησε[/SPOILER],[SPOILER]γάμησε.[/SPOILER]
Μου άρεσε που [SPOILER]Βγήκε η μισή εικασία μου,ότι θα μείνει μόνο ένας (ο Μάικ) από αυτούς[/SPOILER]
Τώρα,
[SPOILER]Η τριβή είναι ανάμεσα στους Γουόλτ-Μάικ-Τζέσσε και Χανκ DEA.Νομίζω ότι αυτές οι 4 συνιστώσες,μαζί με το καρτέλ αρκούν για 16 επεισόδια ΜΠΟΜΠΑ[/SPOILER]
Άντε περίμενε 8 μήνες μαλάκα μου τώρα