BRUTAL ASSAULT confirms: ULVER exclusive at BA09! published 36 minutes ago
We can proudly announce that progressive Norwegian band ULVER will perform at the Brutal Assault Festival.
Legends of dark experimental and avantgarde music ULVER is one of Norway’s most acclaimed international artists. While remaining something of a secret treasure back home, a long series of strong releases, most recently the album “Shadows of the Sun” (2007), has earned them a unique status worldwide.
Their appearance at the Brutal Assault is their only one so far confirmed show ouf of Norway and BA is the only one metal festival they will play this summer.
Κι ενα τελευταιο επι του θεματος. Το συγκεκριμενο line up εχει παμπολλα πραγματα που δεν εχω δει, αλλα δυσκολα θα με εψηναν διχως εναν δυνατο κραχτη. Κατα συνεπεια, αμα κλεισουν οι Root, τρεχα. Κατι που δεν ειναι δυσκολο εδω που τα λεμε, λογω εθνικοτητας και μονο.
Εμείς θα’μαστε 3.
Μου’πε κι ο Inhuman Guitar ότι θα σκάσει μ’ένα φίλο του, και σίγουρα θα’ναι άλλη μια παρέα (τους γνώρισα στους Άσφυξ).
Βάλε κι εσάς, σίγουρα μια δεκαρια-δεκαπενταριά αυτοί που ξέρουμε.
Υπολογίζω γύρω στα 20-25 άτομα από ελλάδα. Μια χαρά.
Wacken 2006 γυρω στις 21:30 επαιζαν στη Μεγαλη σκηνη οι COB,πανικος χαμος και γενικα αν εκεινη τη χρονια το φεστιβαλ μαζεψε 70 χιλιαρικα την ωρα των Bodom τα 45 βρισκονταν σε παροξυσμο.Στα καπακια λιγο μετα τις 23:00 βγηκαν στη διπλανη σκηνη οι Frost.Φοβερη ατμοσφαιρα, τελεια ωρα για να τους δεις,γαματο ηχο ΑΛΛΑ μολις λιγες σειρες πιστων οπαδων να τους παρακολουθουν με ενδιαφερον και δεος(προφανως).Σε καποια φαση γυριζω πισω το κεφαλι μου και βλεπω μια παρεα απο πιτσιρικαδες να καθονται κατω οκλαδον και να κοιτανε με μια βαρεμαρα και απορεια συναμα για το τι στο καλο ηταν αυτο που εβλεπαν.
η πλακα συνεχιζεται…μετα τους Frost στην ιδια σκηνη ανεβηκαν οι Amon Amarth και τα εν λογω πιτσιρικια μαζι με καμια 50 χιλιαδες ακομα ξαφνικα γεμισαν το χωρο μπροστα απο το ΒΜ stage.και μιλαμε για 1 τα μεσανυχτα.[-X[-X
*Αν και οφειλω να ομολογησω οτι οι ΑA εκεινο το βραδι πηραν κεφαλια.