Californication!

Χαχα!Κι εγώ με αυτό ψάρωσα τελείως… Έπρεπε να το κάνω quote για να καταλάβω ότι κάπου εκεί υπήρχε ένα λινκ.

Είδα κι εγώ τα 2 πρώτα. Ο κύκλος ξεκινάει τρομερά, φαίνεται ήδη πολύ πιο υποσχόμενος από τον προηγούμενο και η Σάσα είναι καυλάκι από τα λίγα…
Αυτά εν ολίγοις… Άντε να βγει το επόμενο…

Υποθετω μιλατε για το δικο μου ποστ.Εμενα το ανοιγει κανονικα το link.Δεν ξερω γιατι εχετε προβλημα.Και οταν το εγραφα το εβαλα κανονικα μεσα σε URLtags.Εκανα κατι λαθος?

Αν δεν μιλατε για το ποστ μου,απλα αγνοηστε τα παραπανω!:stuck_out_tongue:

Ok είδα και τα 2 επισόδεια του 4ου κύκλου.

Πόσο γαμάτη είναι μια σειρά στην οποία το Seasons In The Abyss επηρεάστηκε από το Crack The Skye!

Αυτές οι αναφορές εδώ και εκεί είναι που κάνουν τη διαφορά γαμώτο. Ωραίος ο Tom Kapinos (προφανώς από κάπου κρατάει η σκούφια του).

Το Τσεκ Μα Μπρεϊμ είναι όντως λες και έχει γραφτεί για αυτή τη σειρά, θα μπορούσε να είναι το τραγούδι του intro.

Collini out!

τωρα τα ειδα, μονο συγκινηση χανκ ις μπακ και τα σχετικα

επισης που στο διαολο βρισκουν τετοιες βυζαρες συνεχεια…μιλαμε για αξιοσημειωτη σταθεροτητα στο συγκεκριμενο τομεα

μονο σε μενα φαινονται λιγακι χυμα τα επεισοδια;

από ποία άποψη; :-s

μ’αρέσει η 4η, μ’αρέσει.
αν κ μου μπηκε μια ιδεα στο κατα τα αλλα ομορφο 4ο που χμ.

[SPOILER]παλι θα αρχισει η κατασταση χανκ-καρεν που χε στην αρχη; :/[/SPOILER]

Λίγο και σ’εμενα!

[SPOILER]Πόσα επεισόδια θα χρειαστεί για να πηδήξει κάποια από τις καινούριες φίλες της κόρης του?[/SPOILER]

[SPOILER]-πωωω φιλε εγινε αυτο, ειμαι χαλια

-ελα φιλε ξυπνα, εχεις να δεις τον ταδε ταδε, και ισως γαμησεις 'η γινει καποιο ευτραπελο, ελα φιλε, παμε

• ας δω και την καψουρα στο εντωμεταξυ που ισως με φιλησει, αλλα ισως μου βαλει τις φωνες, που μαλλον το δευτερο θα γινει, και θαμαι παλι χαλια μετα, αλλα τουλαχιστον θα γαμησω. και εχω και το μογκολο που χαραμιζει μια γκιμπσον

γενικα νταξει, ξερωγω κατι δε μου καθεται καλα, αλλα οπως εχω πει αγαπω την ολη αισθητικη, οποτε δεν εχω προμπ :p[/SPOILER]

oριστε,

+1, αν και δε μαρσει

ε βασικα αυτο το χυμα μαρεσει στη σειρα, δεν ειχε και ποτε καμια απιστευτη συνοχη

+απειρο για την αισθητικη

Το 3ο επεισοδιο πηγε να μας τα χαλασει λιγακι αλλα το 4ο επανεφερε την ταξη :smiley:
Συνοχη ποτε δεν υπηρχε στην σειρα και δεν νομιζω να αποκτησει ποτε.
Αν και καταλαβαινω πως το σκεφτεται ο Ιασωνας.

Άλλη μια true επεισοδιάρα,και με Would? στο soundtrack/live της μπάντας της Μπέκας.

Ψόφο στις 2 ερινύες του Χανκ

πολυ δυνατο επεισοδιο,για μενα το καλυτερο της σεζον μεχρι τωρα,τα φλασμπακς ολα τα λεφτα

O,τι εμπαινα να ποσταρω το ιδιο.Επεισοδιαρα.

Κλαιω ακομα με την τραγικη ειρωνεια της ατακας

[SPOILER]“I look like an FBI agent”,οταν φοραει μαυρο κοστουμι οπως συνηθιζε καποτε ως Μωλντερ.Θεικη σκηνη.Επισης μια flοyd-ιζουσα μουσικη και τιτλος επεισοδιου the trial μονο καλους συνειρμους μπορουν να φερουν.:roll:[/SPOILER]

Παρα πολυ καλο το επεισοδιο και οντως τα φλαςμπακς τα οποια δεν ειχαμε δει ολα τα λεφτα.
Το προηγουμενο επεισοδιο ονομαζοταν Another Perfect Day \m/ http://www.youtube.com/watch?v=lNN8NxuIaX0
και σε αυτο λεει you don’t remember I’ll never forget ! http://www.youtube.com/watch?v=xNOuOwu5sug
Παμε ρε Tom μεταλλο !

και κλείσιμο με υπέροχο Warren Zevon!

ειμαι αρκετα σιγουραος οτι σε ενα επεισοδειο η κορη φορουσε μπλουζα darkthrone

Ω ΝΑΙ! Τρελό inside joke!!!

Νομίζω η 4η σεζόν είναι πολύ πολύ καλή.

η σειρα παιζει μεγαλη μπαλα, βεβαια εστιαζει σε πιο εσωτερικα θεματα του χανκ (τυψεις, self loathing κτλ) αρα εχει γινει και πιο ‘σκοτεινη’ απο οτι ηταν πριν, αλλα υψηλο επιπεδο

αψογο τελος σιζον’ς.

[SPOILER]μπλακ τζιζους. :’)[/SPOILER]