Χαχα!Κι εγώ με αυτό ψάρωσα τελείως… Έπρεπε να το κάνω quote για να καταλάβω ότι κάπου εκεί υπήρχε ένα λινκ.
Είδα κι εγώ τα 2 πρώτα. Ο κύκλος ξεκινάει τρομερά, φαίνεται ήδη πολύ πιο υποσχόμενος από τον προηγούμενο και η Σάσα είναι καυλάκι από τα λίγα…
Αυτά εν ολίγοις… Άντε να βγει το επόμενο…
Υποθετω μιλατε για το δικο μου ποστ.Εμενα το ανοιγει κανονικα το link.Δεν ξερω γιατι εχετε προβλημα.Και οταν το εγραφα το εβαλα κανονικα μεσα σε URLtags.Εκανα κατι λαθος?
Αν δεν μιλατε για το ποστ μου,απλα αγνοηστε τα παραπανω!
-ελα φιλε ξυπνα, εχεις να δεις τον ταδε ταδε, και ισως γαμησεις 'η γινει καποιο ευτραπελο, ελα φιλε, παμε
ας δω και την καψουρα στο εντωμεταξυ που ισως με φιλησει, αλλα ισως μου βαλει τις φωνες, που μαλλον το δευτερο θα γινει, και θαμαι παλι χαλια μετα, αλλα τουλαχιστον θα γαμησω. και εχω και το μογκολο που χαραμιζει μια γκιμπσον
γενικα νταξει, ξερωγω κατι δε μου καθεται καλα, αλλα οπως εχω πει αγαπω την ολη αισθητικη, οποτε δεν εχω προμπ :p[/SPOILER]
Το 3ο επεισοδιο πηγε να μας τα χαλασει λιγακι αλλα το 4ο επανεφερε την ταξη
Συνοχη ποτε δεν υπηρχε στην σειρα και δεν νομιζω να αποκτησει ποτε.
Αν και καταλαβαινω πως το σκεφτεται ο Ιασωνας.
[SPOILER]“I look like an FBI agent”,οταν φοραει μαυρο κοστουμι οπως συνηθιζε καποτε ως Μωλντερ.Θεικη σκηνη.Επισης μια flοyd-ιζουσα μουσικη και τιτλος επεισοδιου the trial μονο καλους συνειρμους μπορουν να φερουν.:roll:[/SPOILER]
η σειρα παιζει μεγαλη μπαλα, βεβαια εστιαζει σε πιο εσωτερικα θεματα του χανκ (τυψεις, self loathing κτλ) αρα εχει γινει και πιο ‘σκοτεινη’ απο οτι ηταν πριν, αλλα υψηλο επιπεδο