Τωρα Θεριε…Αυτα τα κατεβαζω απο κάπου;
ΡΕ σορρυ που σας ζαλιζω τον έρωτα λλα ενω εχς καταφέρει να βρω συγχρονισμένους υποτιτλους για την πρωτη σεζον δε μπορω να βρώ για το δέκατο επεισόδιο. Υπαρχει καμια βοήθεια;
μάθε αγγλικά - μας ζάλισες
Αι σιχτιρ
κυκλοφόρησε trailer season 3 κ τα πράγματα είναι “χειρότερα” απ’ ότι τα περιμέναμε…
Aμαν αμαν τι εχει να γινει !
Ωραιο μου γανηκε
Υστερα απο προταση του Asoith ξεκινησα να το κατεβαζω και εγω. Χτες το βραδυ ειδα το πρωτο επεισοδιο. Ενταξει, τι να πω… Προσκυναω τον τυπο (παρολο που ειδα το ονομα του πριν μισο, δεν μου ερχεται:?)…
μονο στο πρωτο επεισοδιο πηδαει 3 γκομενες!!!:bow2:
περιμενω πως και πως να κατεβουν τα επομενα…
Ξεκίνησα kαι εγώ αυτή τη σειρά,καθώς μου είπαν ότι είναι φοβερή και ήθελα να δω αν όντως είναι.
Ε,κατέβασα την 1η σεζόν πριν απο 3-4 μέρες και έφυγε μέσα σε μία,και τώρα είμαι στο έβδομο(νομίζω) επεισόδιο της 2ης σεζόν.
Εντάξει,κόλλημα η σειρά.
Σήμερα λογικά θα τελειώσω 2η σεζόν.
:D:D:D
Δεν το χα δει…!!!Άντε επιτέλους…Ο Χανκ επιστρέφει:naughty:
το ξεκινησα χ8ες
μου αρεσει ειναι καλογραμμενο ο χανκ ειναι μεγαλη φατσα και ειναι τιγκα στα μωρα
επισης εχει ροκ vibes
και μονο που ξεκιναει με την κομματαρα των stones και σκηνη με στοματικο σεξ απο καλογρια…:lol:
μεχρι τις 27 νομιζω θαμαι οκ για να δω και τον 3ο κυκλο
πρεπει να παμε ολοι στο hell-a
Πςςςςςςςς φετος βλεπουμε σκαι!Καλυγαμοκεισον στο σκαι!
ειδα πρωτη σεζον απο τη σειρα και τα 2 επισοδια της 2ης
προσκυνω απλα:bow2:
υπερτατη μορφη ο μουντη, η κορη του μετσαλ, και πολλα (μα πολλα) καλα ´κοματια’.αγαπημενη μου εκεινη που του εκλεψε την κιθαρα.
μονο και μονο η αρχη της σειρας ειναι για γκραμμυ, οσκαρ και χρυση σφαιρα μαζι:bow2:
η σειρα γαμαει τρελλο σεναριο πολυ γελιο και ο χανκ ειναι μεγαλη μορφη
ειμαστε ηδη standby για 3ο κυκλο
χαμος φετος εχει californication/big bang theory/dollhouse
κριμα που δεν εχει και παρα πεντε #-o να θαυμασουμε σεναριο επιπεδου #-o
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ [-X
γεια σου κ σένα awake, σινεφιλ
δεν έχεις άδικο, αλλά στο Αμέρικα τα σενάρια τα γράφουν εικοσάδες ατόμων κ όχι ένας, αλλά λέων…
για να τα λέμε όλα, ε
επίσης το pay per view επιτρέπει στους δημιουργούς μεγαλύτερη ελευθερία
φαντάσου την ενακτήρια σκηνή του καλιφορνικάσιον στην Ελλάδα - θα έκλεινε το κανάλι την άλλη μέρα
εδώ ο Παπακαλιάτης μια φορά έβαλε κάτι σαν φιλί ανάμεσα σε άντρες κ ακόμα το συζητάνε
εδω στο ελλαδισταν ειμαστε γενικοτερα μπουρδελο, οι σειρες σας πειραξαν?!
Eχω στο pc μου τα 2 πρωτα επεισοδια του 3ου κυκλου !
Η πρωτη αλλαγη ειναι οτι τα επεισοδια ειναι 35λεπτα πλεον.
Θα τα βαλω σε λιγο να τα δω.
Παμε ρε Χανκ !
στις 27 δεν ειναι ο νεος κυκλος?
Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο.Τελικα δεν ειναι μεγαλυτερα σε διαρκεια τα επεισοδια.
Εχει ενα μεγαλο κενο στο τελος.
Tα 2 πρωτα επεισοδια εχουν τιτλους
Wish You Were Here και The Land of Rape and Honey
το 4ο θα λεγεται Zoso.
Ring a bell ?
εντυπωσεις απο πρωτα 2 επεισοδια του 3ου κυκλου
δεν ενθουσιαστηκα οσο θα περιμενα το αντιθετο μαλλον θα ελεγα
καταρχας δεν παιζει καθολου η γυναικα του χανκ και αυτο για μενα ειναι (-) γιατι οσες σκηνες ειχαν μαζι εβγαζαν πολυ γελιο και συναισθημα
αν θεωρησουμε οτι δεν θα εμφανιζεται και η μεγαλη φατσα λιου ασμπι καθως πιθανοτατα και η κορη/πουτανακι/νυμφιδιο μια του μπιλ
ειμαστε ηδη -3 απο καλες εμαφανισεις
ακομα ειναι αρχη και νομιζω οτι πανε να φτιαξουν τις καταστασεις μεσα στις οποιες θα κινηθει αυτος ο κυκλος
αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι για καλιφορνικατιον ξεκινησε καπως νωθρα αυτος ο κυκλος
ειναι γεγονος παντως οτι ο 2ος κυκλος ειχε ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη (το επεισοδιο 2.10 in utero ηταν απλα κορυφαιο) οποτε για να εντυπωσιαστουμε απο τον 3ο κυκλο πρεπει να γραψουν παπαδες
ιδωμεν.
πρωτη εντυπωση θετικη , αλλα ενιοτε αδιαφορη.