Ο μόνος τρόπος να έρθω μέχρι εκεί Πέμπτη είναι να κοιμηθώ σε κανά τραπέζι και να πάω κατευθείαν δουλειά την Παρασκευή.
Δεν ειν’ κακό…
:-k
Ο μόνος τρόπος να έρθω μέχρι εκεί Πέμπτη είναι να κοιμηθώ σε κανά τραπέζι και να πάω κατευθείαν δουλειά την Παρασκευή.
Δεν ειν’ κακό…
:-k
Ψηθειτε να παμε για 5λιτρη!!
[SPOILER]Αρκει να μην ειμαστε πανω απο δυο (2) για να φτασει για ολους!:drunk:[/SPOILER]
Tolkki είδα στο site του μαγαζιού τις μπύρες που έχετε, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η παρουσία της Deus, πίστευα πως δε θα την ξανάβρισκα, και στα συν η ελληνική Ζέος βέβαια. :thumbup:
Είναι πολύ πιθανό να μ’ έχεις σύντομα πελάτισσα
Τη Schlenkerla την έχετε σε βαρέλι?
Το “Κάθε μέρα απεριόριστη κατανάλωση μπύρας με 9 ? το άτομο” τι μπύρα αφορά?
Χμμ, μήπως μπορείς να διευκρινίσεις?
Tη Schlenkerla την εχω σε μπουκαλι (Marzen,Urbock,Weizen,Lager) και σε πενταλιτρο βαρελι.Στην αρχη της νεας χρονιας θα ξεκινησω να εισαγω τα προιοντα της εν λογω εταιρειας οποτε καθολου απιθανο να φερω και το 30λιτρο βαρελι.
Η προσφορα με τα 9 ευρω ισχυει για το νεροπλυμμα της αμστελ :lol:
Η φωτο δε φαινεται.
Και κάνα μουσικό event λέμε !!! :D:D:D
Ρε, έχω περάσει 2 φορές και τις 2 ήταν κλειστό (νομίζω και οι 2 ήταν Δευτέρα βράδυ). Τι ώρες είναι ανοιχτό;
καμια απο τις 2 φορες δεν ειδες το ωραριο που ειναι κολλημενο?
Δευτερα βραδυ ειμαστε κλειστα :p:p
πω το λέω και εδώ, χίλια sorry γΑ ΤΗΝ τελευταία φορά κώστα. ελπίζβω να μας επιτρέψεις την είσοδο. σορρυ αλά είμαι πάλι off.
^ :-k
Αυτός είναι ο ορισμός της ατυχίας
Και τις 2 φορές πέρασα με το αυτοκίνητο αλλά δεν σταμάτησα, αφού το είδα κλειστό…
ευτυχώς η amstel είναι σκουριά:roll::roll:
Πω καιρο εχω να ερθω απο εκει. Θα περασω κανενα Σαββατο να το θυμηθω το μαγαζακι.
Α, και την γαματη μπυρα με το περιεργο ονομα. Ποτε δε μπορω να το θυμηθω :?
Χμμ, αυτά τα Camelot Events τα βλέπω κάθε τόσο και ομολογώ ότι το μαγαζί το 'χω βάλει από καιρό στο μάτι.
Θα τα καταφέρω πιστεύω κι εγώ κάποια στιγμή να το επισκεφτώ φέτος. Αυτό με τη Ζέος πολύ ευχάριστο!
Υ.Γ. Η μπύρα με το περίεργο όνομα, χε, χε. Ο από πάνω μάλλον εννοεί τη Schlenkerla, την καπνιστή μπύρα.