8O :yahoo: είμαι ήδη εκειιιι :drunk:
Sτην ατμοσφερικ ναιτ 8α εχει και απεριοριστη μπυρα??
Ρε τραβα χεσου που θα πας Πατρα! Σιγα μην ξαναβαλω Κιλτ για τα μουτρα σου![-X
Ε ναι, θα εχει και ολιγον τι live το Σαββατο. Εκτος και μας πληξουν ηλεκτρικες (μεταλλικες) καταιγιδες και το ακυρωσουμε!:lol:
Ε, λες να λοιπουν αυτοι?:drunk:
Μπα, δεν νομιζω. Μοναχα Guinness, McFarland και ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ουικσι ή Jameson θα επιτραπει να καταναλωθουν το συγκεκριμενο βραδυ!:p:drunk:
και γω μεσα
ποια μέρα από τις 2 θα πάτε? εγώ θα πάω το Σάββατο 8)
λες να παίξει καμιά ηλεκτρική καταιγίδα στο μαγαζί του Τόλκι :-k :-k:
πάντως γκάιντα μπορείς να παίξεις και χωρίς να υπάρχει ηλεκτρισμός
το Σάββατο θα πάμε εννοείτε :D:D:D
Many cheers folks!!!:drunk:
Hope 2 c u all there!
θα σε δούμε τότε λοιπόν
κι εγώ αν έχω τουτού θα ρθω να ακούσω γκάιντα.
θα κανω τωρα μπανακι
θα φαω φαγακι
θα βαλω βρακακι
φανελακι
μπλουζακι
παντελονακι
καλτσακι
σκουφακι
μπουφανακι
θα μπω στο αυτοκινητακι
και παω
στο kamelot να πιο κανα ουισκακι
θα ερθει κανεις??:-s
δεν χάνετε αυτό the clans are marching against the law bagpipers play the tunes of war :band:
http://www.youtube.com/watch?v=cn-eQGRcLvQ
Angel Death & Hellena θα σας δω εκεί
θα ρθω σημερα να ακουσω καμια πενια
εγω νομιζα οτι το λεγανε
για πλακα και ειχε φερει χτες
τη γκαιντα ο θανος και επαιζε
καλη φαση
γνωρισα καΙ τον alucard
γεια σου ρε γιαννη
Καλά ήταν και χθες. Είδα τα κλασικά πρόσωπα, αλλά και τον sodo και τον Alucard, άλλα έφευγα εκείνη την ώρα. Κύριε θέλουμε πάλι τον Θανάση πίσω από τα decks:DΠολύ ωραίες επιλογές όλες. Επίσης respect με την Γκάιντα. Πολύ καλός.
Hail σε dude, deadmemories, mac!
Θανάση γι αυτό που λέγαμε με την Γκάιντα χθες. Αν κοιτάξεις στο 0.50 και πέρα θα δεις φυσάει καθόλου.
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
Now playing: Eluveitie - Isara
via FoxyTunes
Thorgal και sodo :respect:. Παλικαροι λεμε
Angel γιατι δεν ειπες κανα γεια ετσι οπως εφευγες ρε συ? Ρωτησα αμα ησουν εκει και μου ειπαν οτι εφυγες.
Ο Θανασης εδωσε ρεστα εχτες. Θελω κι εγω κιλτ ρε!
το ξέρω βλακεία, αλλά next time θα επανορθώσουμε8)8)8)
Now playing: Eluveitie - Kingdom Come Undone
via FoxyTunes
Eβαλε και κάνα In Extremo ο Σκωτσέζος?
Ωραία τα περάσαμε χθές και η γκάιντα ήταν το αποκορύφωμα :respect: ήθελα να πάρω και τη σημαία καθώς έφευγα αλλά…
Kατ’αχρην ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους ηρθατε χθες, στον Τολκι για τη φιλοξενια και στο πανεμορφο Isle of Jura για το υπεροχο Ουισκι που βγαζει!!:drunk:
Ελπιζω να περασατε καλα και να μην ηταν πολυ τρομακτικο αυτο που ειδατε (και ακουσατε)!
Εγω παντως περασα ΤΕΛΕΙΑ και σιγουρα βοηθησατε αρκετα σε αυτο!
Cheers!!!
Mε την γκαϊντα θα προσπαθω οσο εχω χρονο να το δουλευω περισσοτερο ωστε να μπορεσω καποια στιγμη να παρουσιασω κατι πραγματικα αξιολογο.
Σχετικα με το βιντεακι των Eluveitie. Αυτο που παιζω εγω ειναι η κλασσικη Great Highland Bagpipe. Aυτο που παιζει στο Inis Mona σιγουρα δεν ειναι τετοιο. Στο booklet λεει πως παιζει “gaita” αλλα δεν βοηθαει και πολυ αυτο… Βασικα υπαρχουν αρκετα διαφορετικα ειδη. Πχ οι Uilleann Pipes που ειναι οι παραδοσιακες bagpipes της Ιρλανδιας. Αυτες δεν απαιτουν να φυσας σε καποιο ασκο, αλλα εχουν εναν διαφορετικο μηχανισμο που περναει αερας και ηχει η μελωδια μεσα απο τα drones. Προφανως κατι αντιστοιχο ειναι και αυτο που παιζει στο Inis Mona αλλα ουτε Uilleann Pipe ειναι αφου αυτες ειναι αρκετα πιο λεπτες και βγαζουνε πολυ πιο μελωδικο (και μικροτερης εντασης) ηχο…
Τhanks ρε! Ενταξει, καλα πηγε, στο επομενο live που ειναι προγραμματισμενο για το ΟΑΚΑ το 2029 θα ειμαι πληρως προετοιμασμενος και θα αποφευχθουν τα οποια μικρολαθακια και οι αυτοσχεδιασμοι!
Για Κιλτ περνα απο Σκωτια μερια κανα απογευμα να σου ραψουμε ενα!!
Εβαλα, εβαλα, αλλα δεν ηρθες.[-X
Ηey, λιγα με το ΣΥΜΒΟΛΟ!:evil: Θα με αντιμετωπισεις σε μονομαχια με σπαθι στα Highlands πρωτα και μετα βλεπουμε!
και για Σαββατο περιμενω τηλεφωνο για event εκπληξη