Canned heat - live in athens 28 ιουνιου

ορίστε και το επίσημο

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΩΝ CANNED HEAT + Down & Out
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Η εμφάνιση των Canned Heat, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (28/6/11), αναβάλλεται λόγω ενός προβλήματος υγείας του drummer, Adolfo ?Fito? de la Parra, όπως μας ενημέρωσε o manager του συγκροτήματος, Skip Taylor.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011, στο Gagarin 205 Live Music Space (με opening act τους Down & Out), στο πλαίσιο του δεύτερου σκέλους της Ευρωπαϊκής περιοδείας των Canned Heat. Η σύνθεση της μπάντας θα είναι η ίδια:

Adolfo Fito de la Parra: drums/vocals
Larry Taylor: bass/guitar
Harvey Mandel: guitar
Dale Spalding: vocals/guitar/harmonica

Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ισχύουν κανονικά. Η προπώλησή τους συνεχίζεται στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42) και το www.ticketpro.gr, στην τιμή των 25 ευρώ.

Γραφείο Τύπου / Πληροφορίες Gagarin 205:
Θωμάς Μαχαίρας / thomasknife69@gmail.com / 6944 814543

Ακολουθεί η ακριβής ανακοίνωση από το management των Canned Heat:

?The simple truth is that drummer, Adolfo “Fito” de la Parra, has recurring back problems wherein he gets “out of alignment” and has extreme pain and immobility and cannot walk or certainly not play the drums. Usually, he then requires three to four days of complete rest before he can be active again. This is what happened in the middle of their current European Tour causing the cancellation of their scheduled show at Gagarin 205 in Athens, Greece. Hopefully, this performance can be rescheduled to September 11, when they return for another European Tour in the fall.?

Skip Taylor, manager

το καλο ειναι τοτε λογικα θα μπορεσω να κατεβω :slight_smile:

Τα άστρα συνωμότησαν για να έχουμε κοντά μας και τον Σάκη σε αυτό το live! :p8)

ελειπα απο τους ZZ TOP θα ηταν λαλακια να λειπω και σε αυτο! :wink:

μιας κ δεν εχει ανακοινωθει καμια συναυλια του γουστου μου για το φθινοπωρο (μονο φημες) λεω να ερθω σε αυτο το ιστορικο συγκροτημα… το εισιτηριο μια χαρα κ απο τα λιγα που ακουω σιγα σιγα θα ειναι ωραιο λαιβ… μονο το on the road again ηξερα…

αν ξερει κανεις ας ανεβασει ενα πιθανο σετλιστ… μην ερθω ‘αδιαβαστος’…

Δυστυχώς είναι την ίδια μέρα με τους Suede…:?#-oΑτυχία…

Οριστική ματαίωση -.-

ρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως η συναυλία των Canned Heat (opening act: Down & Out), η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 11/9, στο Gagarin 205, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η ευθύνη για την οριστική ματαίωση του live βαραίνει αποκλειστικά το management και το πρακτορείο που εκπροσωπεί το συγκρότημα. Από τη μεριά μας, επιφυλλασόμαστε παντός δικαιώματός μας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να προσέλθουν στα σημεία απ? όπου τα προμηθεύτηκαν, ώστε να εισπράξουν το αντίτιμό τους, από την Δευτέρα 12/9 και για τις επόμενες 30 ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη συναυλία αρχικά επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 28/6 και είχε αναβληθεί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας του drummer, Fito de la Parra. Η τότε δήλωση από τον manager τους, Skip Taylor είχε ως εξής:

?The simple truth is that drummer, Adolfo “Fito” de la Parra, has recurring back problems wherein he gets “out of alignment” and has extreme pain and immobility and cannot walk or certainly not play the drums. Usually, he then requires three to four days of complete rest before he can be active again. This is what happened in the middle of their current European Tour causing the cancellation of their scheduled show at Gagarin 205 in Athens, Greece. Hopefully, this performance can be rescheduled to September 11, when they return for another European Tour in the fall.?

Χωρίς να γνωρίζουμε τους λόγους που οδήγησαν τους καλλιτέχνες και τους εκπροσώπους τους στην απόφαση να μην τηρήσουν την παραπάνω δέσμευσή τους, ζητούμε από τη μεριά μας συγγνώμη από το κοινό.

Gagarin 205 Live Music Space

Όχι ρε πούστη… [-X:([-X

Δεν θα ερχόμουν έτσι κι’αλλιώς αλλά κρίμα ρε γαμώτο…

Γαμίδια. Πάνω που είχα ψηθεί ότι θα έβλεπα έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή κιθαρίστες.

Πραγματικά έχω σκυλιάσει με αυτό… :?

Eίναι στην -μικρή ευτυχώς- λίστα με αυτούς που δεν έχω δεί και θέλω να δώ όσο ακόμα παίζουν, μαζί με Clapton, Βeck, Van Halen, Ry Cooder (μάλλον η πιό δύσκολη περίπτωση)

ευτχιως δεν κανονισα το ταξιδι για να ερθω…

τι ζωα :frowning:

Ο διοργανωτής τα φορτώνει στην μπάντα…
Τρέχα γύρευε… [-X

Πως γίνεται να έχει κυκλοφορήσει φήμη για πάνω από μία εβδομάδα πως η συναυλία θα ακυρωθεί και να ανακοινώνεται μόλις χθες με το ύφος του κειμένου να μας δίνει την εντύπωση πως έγινε τελευταία στιγμή με υπαιτιότητα της μπάντας?

η μοναδικη συναυλια που θα πηγαινα το φθινοπωρο, ακυρωθηκε… κριμα… περιμενω καμια εκπληξη με ανακοινωση μπαντας του γουστου μου αλλιως θα ειναι δυσκολο το φθινοπωρο, θα παθω συνδρομο στερησης live…

Κάπως έτσι νιώθω και εγώ, καλά που υπάρχει και η jazz να σώζει την κατάσταση!

κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μία απο τις πιο χαρακτηριστικές blues μπάντες, γιατί απο solo artists όλο και κάτι μπορεί να γίνει (το ξέρω κάνω όνειρα) .

απο την άλλη με τον Σεπτεμβρή να έχει πιάσει οικονομικό πάτο η αγορά (εκτός των σχολικών) , με τις έκτακτες εισφορές να έρχονται (και με πιάνουν απο παντού οι άτιμες) και με τα σχέδια που έχω για το χειμώνα θα ήθελα να είναι ήρεμο συναυλιακά το φθινόπωρο .

[SPOILER]το live των cathedral είναι εξαίρεση ,το είχα βγάλει το εισητήριο εδώ και καιρό.[/SPOILER]

Πραγματικα ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ, κυριως επειδη χασαμε ισως την τελευταια μας ευκαιρια να δουμε και ακουσουμε τον Harvey Mandel. Περασα το Σ-Κ βλεποντας το DVD απο τη συναυλια τους στην Ισπανια το 2010 καθως και απο την Ελβετια την ιδια περιοδο Φοβεροι!