Δείτε και τα 2 γκολ του Άγιαξ που ακυρώθηκαν χθες και αν μετρούσαν θα περνούσε.
http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/GroupD/ntinamo_-lion_1-7_agiaks-_real_0-3.1527728.html
Δείτε και τα 2 γκολ του Άγιαξ που ακυρώθηκαν χθες και αν μετρούσαν θα περνούσε.
http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/GroupD/ntinamo_-lion_1-7_agiaks-_real_0-3.1527728.html
καλα η σιτυ χτες κερδισε ετσι χαλαρα επειδη η μπαγερν ηρθε με τα δευτερα.
κριμα για τον αγιαξ που εχει σιγα σιγα ξαναρχισει να βγαζει μερικους καλους πιτσιρικαδες να χασει την προκριση απο την κακιστη φετος λυον.
ναι, με το που μπαινει το 2ο τα αναψανε και στα αρχιδια τους…πραγματικα γαματη εδρα.
οσο για τα υπολοιπα πληττεται πολυ σοβαρα ο θεσμος απο αυτα τα πραγματα. αντε πες ο αποκλεισμος του ολυμπιακου με τα 2 της μαρσειγ στο τελος μπορει να γινει, αλλα ο τροπος που απολειστηκε ο αγιαξ ειναι ξεδιαντροπος
“Η Μαρσέιγ και η Λυών να νικάν και όλοι οι άλλοι να πα να γα…”
Σιγά μη διακινδυνεύανε το πρεστίζ της διοργάνωσης…
No al Calcio Moderno ρε πούστη μου
Καλα ενταξει μας επεισαν.Και οι τυφλοι ειδαν τι εγινε εχθες
νομιζω οτι ηταν το χειροτερο διημερο στην ιστορια του champions league
πολυ στησιμο πεχτηκε
Αηδία και οχετός.
…αυτά δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα:):!:
Μη το ψάχνετε γιατί θα ανοίξουν και άλλες ύποπτες εφτάρες με κάτι τρίτο τέταρτα.
Για να δούμε τι θα μαγειρέψει πάλι ο Μιχαλάκης! :lol:
Και ηθελα να το γραψω ποσο σιγουρος ημουν οτι η λυον θα πεσει με αποελ!Για γελια…:lol:
ΜΙΛΑΝ-Άρσεναλ…ευκαιρία για ρεβάνς! 8)
Ζενίτ-Μπενφίκα…τον νικητή θα ψάχνουν όλοι στην επόμενη κλήρωση!
Λιόν ? ΑΠΟΕΛ
Νάπολι ? Τσέλσι
Μίλαν ? Άρσεναλ
Βασιλεία ? Μπάγερν
Λεβερκούζεν ? Μπαρτσελόνα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ - Μπενφίκα
Μαρσέιγ - Ίντερ
Lyon - Apoel
Napoli - Chelsea
Milan - Arsenal
Basel - Bayern Munich
Leverkusen - Barcelona
CSKA Moskva - Real Madrid
Zenit - Benfica
Marseille - Inter
Παμε γερα μωρη Αρσεναλ! Νικη μεσα στο Μιλανο να γουσταρουμε 8)
Ωραια ματσακια φαινονται. Zenit - Benfica, Lyon - Apoel, αμφιρροπα, ντερμπυ Milan - Arsenal και Napoli - Chelsea.
Μπαγερν, Μπαρτσα, Ρεαλ, Ιντερ, μου φαινεται πως εχουν ευκολο ρολο (αν και δεν εχω επαφη με Βασιλεια και Λεβερκουζεν, νομιζω πως αν παιξουν οπως ξερουν οι Μπαγερν και Μπαρτσελονα το εχουν σχετικα ευκολα).
δυσκολο να προβλεψει κανεις που θα δουμε μπαλαρα και που οχι. για μενα το πιο μεγαλο ματς παντως ειναι το ναπολι-τσελσι. το μιλαν-αρσεναλ το βλεπω για ευκολακι της μιλαν με τη φετινη αρσεναλ εκτος αν ενισχυθουν οι κανονιερηδες το γεναρη και σοβαρευτουν γενικοτερα…
Τα παιχνίδια γίνονται σε 2 μήνες οπότε δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι οι ομάδες τότε…οι μεγάλοι λογικά πάντως δεν θα έχουνε πρόβλημα!
εγω παλι το βλεπω ευκολακι της αρσεναλ και γενικα πιστευω ολους τους ισχυρους
Ε την Μιλαν δεν την λες και ομαδουλα. Ντερμπυ επι ισοις οροις μαλιστα για μενα ο αγωνας οπως ειπα και λιγο πιο πανω!
Εννοειται δεν τη λες ομαδουλα αλλα πιστευω πως παροτι δεν εχει τα γεροντια που ειχε, παλι δεν θα προλαβαινουν ζερβινιο και γουολκοτ