Champions League 2011-2012

κριμα για τη ναπολι, πολυ δουλεμενη ομαδα, απλα ασχημη μερα…τεσπα

παντως χθες επειδη ημουν στο σαν σιρο, δεν μπορω να καταλαβω πως σκατα αυτη η κωλομαρσειγ βρισκεται στους 8…ομαδα μηδενικο πραγματικα. ναι οκ η ιντερ ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση αλλα απο τη μαρσειγ πολυ καλυτερη…τεσπα

παντως το σαν σιρο σε τσουλου ειναι μοναδικη εμπειρια. και παρα μα παρα πολλοι γαλλοι σε ολο το γηπεδο, μπηκε το γκολ στο 90 και σηκωθηκαν ενα σωρο νοματαιοι διπλα μας (πολιτισμικο σοκ να φωναζουν inter inter vaffanculo σε θυρα που ηταν ιταλικη: 80% ιταλοι-20% γαλλοι και να μη γινεται το παραμικρο :lol:)…γενικα δυνατοι οπαδοι, αλλα γτπ ομαδα

ναπολι:(:frowning:

καλτ στιγμη της βραδιας ο τρελαμενος προπονητης της τσελσι(υπηρεσιακος ειναι?)να πεφτει πανω στον τορρες που απλα περνουσε απο μπροστα του και να πανυγηριζει.

“δικια μου ειναι αυτη η ομαδα που περασε,δικια μου”:lol:

καπως ετσι αρχισε και η ιστορια του χαβου στον παοκ.Τωρα τον ψαχνεις και εχει χαθει:lol::lol:

Ματσάρα!Η Νάπολι πλήρωσε τις μεγάλες αδυναμίες που έχει στην άμυνα και το γεγονός ότι δεν προηγήθηκε στο πρώτο ημιχρονο όταν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δέχθηκε το γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα…

παροτι ειμαι τσελσι με επιασα στις τελευταιες 2-3 φασεις να θελω να βαλει 1 γκολακι η ναπολι γιατι της αξιζε. παρα πολυ καλη ομαδα. η τσελσι φετος παραπαιει. ο ντι ματεο εχω την αισθηση οτι δεν εχει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ συμβολη στο χθεσινο ματς ομως μακαρι να κανει δουλεια το παλικαρι.

εγω πιο πολυ γελασα οταν χοροπηδηξε πανω στον ντρογκμπα που ειναι και γομαρι!

Φοβερο ματς το Τσελσι - Ναπολι !
Η Τσελσι το κυνηγησε οπως μπορουσε ενω αρκετοι
παιχτες της Ναπολι χτες δεν ηταν καλοι.
Ας ελπισουμε να εχουμε και αλλα τετοια ματς παντως.

αυτο το διημερο ηταν σουπερ!!!

Αυτον τον Gargano τον θελω για αντικαταστατη του Garcia στον ΠΑΟΚ,ζηταω πολλα?
Τι σκυλι του πολεμου ειναι αυτος ρε,τρομερο πνεμονι!

ΑΠΟΕΛ-ΡΕΑΛ 1
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ 3
ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 4

επίσης μετά βγαινουν
2-4
1-3 οι ημιτελικοί

Θελω να κατακτησει το τροπαιο μια εκ των Τσελσι, Μιλαν ή Μπαρτσελονα.

Κριμα που ο τελικος θα εχει μονο μια απο αυτες.

Χειρότερη κλήρωση θα είχε μόνο με μπαρτσελόνα το αποελ. Πολύ δύσκολη κλήρωση. Αυτλες τις 2 έπρεπε να τις αποφύγει.

να μην το κατακτήσει η ρεαλ ή η μπαγερν και είμαι ευχαριστημένος. :lol:

Γιατι ρε, τι σου εχει κανει η Ρεαλ; :stuck_out_tongue:
Ρεαλαρα για τελικο τωρα! Κριμα ομως που κληρωθηκε με αποελ…

Αυτο ακριβως. :smiley:

Tι Μιλαν-Μπαρτσελονα γαμω το κερατο !?!
Μαζι βρηκαν να πεσουν ?

και ως δια μαγειας ρεαλ και μπαρτσα μπορουνε να συναντηθουν μονο στον τελικο?? :-k
ε ρε θεαματικοτητα και διαφημισεις που εχουνε να πεσουνε…

Οντως νωρις για τετοιο ζευγαρι.
Επρεπε μια να παιξει με την Ρεαλ για να μας κανει τη χαρη να απαλλαγουμε απο τους εμετικους.

Ιδανικη κληρωση!!! Ηθελα μαρσειγ η αποελ αλλα προτιμουσα μαρσειγ …
Επισης καλο το οτι μια απο τις μιλαν μπαρτσα θα φυγει…
Ετσι οπως ηρθε η κληρωση η μπαρτσελονα θα πρεπει να εχει δυσκολα ματσ και στους 8 και στους 4 και στον τελικο…
Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι με την ρεαλ (αν γινει δηλαδη) το πρωτο ματσ θα ναι στο μοναχο και το δευτερο εκτος…

τον πουλο η κωλομιλαν.αντε:D
εγω εδω και κατι μηνες εχω πει οτι η μπαγερν πιστευω πως,θα φτασει τελικο και θα το παρει.ειναι που ειναι στο μοναχο,κανει και θεαματικα παιχνιδια,δεν ξερω κατι μου λεει οτι θα γινει.ε τις εκατσε και καλη κληρωση τωρα μου φαινεται οτι θα γινει.
η ρεαλ εχει την νοοτροπια του λουζερ εδω και πολλα χρονια:p

υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να δουμε τελικο μπαρτσελονα-ρεαλ η αλλιως μεσσι εναντιον μουρινιο η αλλιως η κοντρα του καλου με το κακο…θα ναι ο κορυφαιος τελικος ever αν γινει!!