Champions League 2011-2012

deathster το 2ο γκολ ειναι καθαρο, ελαχιστα μπροστα ειναι, οποτε παει υπερ του επιτιθεμενου. δεν ειναι και μισο μετρο οκ. παντως γινεται ωραιο ματς. η μπαγερν εχει την κατοχη και κανει ευκαιριες και η ρεαλ ειναι θανατος στην κοντρα. η μπαγερν θα ειναι φυσικα καλυτερη αν ανεβει ο ριμπερι, ο ρομπεν οσο καλος και να ειναι, δεν παυει αν ειναι ρομπεν γμτ. χανει και αχαστα, σαν αυτο μετα το 2ο γκολ.

Ρε παιδες στο φαουλ του Ρομπεν στο τελος δεν βρηκε στο χερι του Πεπε η μπαλα ?
Μια φορα το ειδα αλλα νομιζω βρηκε…

Και να βρηκε ειναι ακουσιο …

Βρήκε αλλά δεν το λες και τεντωμένο. Ενηγουέη σε τόσο ωραίο ματς είναι κρίμα να ασχολούμαστε με διαιτητή, κλάην

Α καταλαβα ποιο λες…Ψιλοακουσιο μου φανηκε, τωρα δεν ξερω σιγουρα.

Συμφωνω με τον κυριο αποπανω!

Eνω το χερι του AliBaba ηταν ηθελημενο ?

όλο μαλακίες κάνει σήμερα ο ρόμπεν…

Φρικτό ποδόσφαιρο στο 2ο ημίχρονο.

Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με τη σαπίλα του 2ου ημιχρόνου, που παρακαλάω να μπει γκολ έστω και με κανένα τσαφ, για να μην πάει παράταση.

Αισχρο + οτι η Ρεαλ δειχνει πολυ κουρασμενη.

Βάλτο ρε κριάρι

Στόκε βλάκα γκασμά με την μια ρε κατσίκι…:x

Πέπε είσαι λέμε! :lol3:

Απλα δεν υπαρχει η βλακεια του. Σιχαμα.

ο γκομεζ εχει χασει 2 γκολ προκειμενου να κοντρολαρει. ο πεπε πλεον παιρνει το βραβειο καραγκιοζη για αλλη μια φορα. αντε μωρη μαιμου στα δεντρα :lol:

Κάκιστοι Ρόμπεν και Ριμπερί, αν ήταν απλά καλοί σίγουρα θα είχε βάλει άλλο ένα γκολ στο ψοφίμι την Ρεάλ, για να δούμε στην παράταση τι θα γίνει…

Αυτή την πίπα για την ελληνική δημόσια τηλεόραση που μας επιστρέφει λεφτά τον πληρώνουν να το λέει κάθε 30 λεπτά…?

χαχαχα, ανανεωσε μονο με 11 εκατομυρια για 3 χρονια. για μας το κανανε!!

ρε γαμημενο ταγαρι ουτε να σε βρισω δεν εχω κουραγιο…ουρλιαζω, με εχει ακουσει ολη η καλαμαρια

ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΟΟΟΛ ΡΕ ΜΑΛΚΑΚΑΚΑΑΚΚΑΚΑΚΑΚΚΑΚΑΚΚΑΛΚΑΛΔΦΝΣΩΚΛΣΦΔΗΗΩΔΣΛΦΛΞΚΣΔ

Εντάξει ρε μην τρελαίνεσαι, δεν έχει και το πλασέ του τιτανομάχου dude.