Στο σπίτι του και ο Μουρίνιος :lol:
Αντε και ένας καλός τελικός με το καλό
Στο σπίτι του και ο Μουρίνιος :lol:
Αντε και ένας καλός τελικός με το καλό
ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ
ΘΕΣ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ;
ΠΑΡΤΟΝΑ. ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ.
τον πήρες; τον πήρες…
και γαμώ ο τελικός. ότι καλύτερο.
:bye::bye::bye: κριστιανο
το β ημιχρονο και ολη η παραταση απο τα χειροτερα εβερ.
btw οι περισσοτεροι επεφταν κατω σαν τα κοτοπουλα απο την κουραση και οι αλλοι ελεγαν"φοβερες μονομαχιες,ολο ψυχη,μονο στη νετ αυτα τα πραγματα"
:lol::lol:
πρεπει να απογοητευτηκε και ο μισελ γαμωτο.
ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣ
Ναι μωρή μπάγερν! Άιντε πάμε. Να δούμε λίγο ποδόσφαιρο όπως παιζότανε κάποτε.
Κλαίω με τους φαν της Ρεάλ που μιλούσαν χθες και αποκλείστηκαν έτσι.Μέγιστη ευχαρίστηση για τους μισητούς,μέγιστη ευχαρίστηση για τους Γερμαναράδες:D
ρε σεις εκεινη η φωτο που δειχνει απο την μια τον μεσι να κραταει τις χρυσες μπαλες και τον ροναλντο ενα ουλτρεξ που ειναι?
Σίγουρα όχι όπως παιζόταν σήμερα.
Στο τελικο ομως γουσταρω να το παρει η Chelsea ! Οχι οτι θα με χαλασει και η Bayern αλλα το αξιζει ο Drogba !
Και ο Neuer μεγαλος τερματοφυλακας !
Οπως ειχε αρχιδια η Τσελσι χθες ετσι ειχε αρχιδια και η Μπαγερν σημερα και περασε δικαια.Συγχαρητηρια απο εναν αρρωστο Μαδριλενο
υπαρχει τετοιο πραγμα?:lol:
Τρελα γουστα. Συνολικα πολυ καλυτερη η Μπαγερν, η Ρεαλ αφαντη σε γενικες γραμμες. Αν και οντως, απο το β’ ημιχρονο και μετα δεν παιχτηκε κατι ιδιαιτερο.
Σπιτια σας αχωνευτοι.
Πχιότητα.Όταν στέλνετε τέτοια μηνύματα φταίω που θέλω να κάνω ριπόρτ?Δεν το έχω κάνει και δεν νομίζω να το κάνω ποτέ,αλλά…ας πούμε πως μου χαλάνε την αισθητική μου.
Κατά τ’άλλα,περάσανε τα, θεωρητικά τουλάχιστον,outsiders,πρέπει να έχει να γίνει από τον τελικό Πόρτο-Μονακό αυτό.Δεν θυμάμαι και τους ημιτελικούς όταν πήραν προκρίσεις Μίλαν - Λίβερπουλ.
Επίσης.Ρε κριστιάνο καμάρι μου,πάνω που καθαρίζεις το ματσάκι με Μπάρτσα και αρχίζουν και ξεσπαθώνουν οι υποστηρικτές σου,πάνω που λένε πως “να τι κάνει ο Ρονάλντο στα μεγάλα ματς”,πάλι πας και αστοχείς στην διαδικασία των πέναλτι.Είσαι άξιος της μοίρας σου.
Για τον τελικό.Θεωρώ φαβορί την Μπάγερν.Αλλά μάλλον δεν είναι για προβλέψεις το φετινό τσουλού.Και δεν πιστεύω πως η Τσέλσι θα επιστρατεύσει τακτικές Camp Nou για να το πάρει.Ας ελπίσουμε να είναι ωραίο ματσάκι.
:D:D:D:D
Τελικός αλά παλαιά. Λαικ ε λοτ. Γερμανοί εναντίον Εγγλέζων στο Μόναχο και δε συμμαζεύεται… μ’αρέσει. Και μάλιστα με τα τσικό
πολλά κέρμιτ…
μπααχαχαχαχα
στο δευτερο ημιχρονο παραλιγο να κοιμηθω.
η μπαγερν επαιξε πολυ καλυτερα αλλα ελειπε το γκολ(ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΖ).
θα το σηκωσουμε.
μεγαλη πικρα σημερα… αν κ το πρωτο τεταρτο μας εδειξε αλλα…
κουραση-κουραση-κουραση κ μεγαλη εμφανιση απο τη μπαγερν που θα μπορουσε να προκριθει νωριτερα…