Champions League 2011-2012

Ουτε Μπαγερν, ουτε Τσελσι ημουν, αδιαφορο ματσακι :wink:

…τελικά η Τσέλσι παίζει άμυνα άμυνα άμυνα σε ξένο γήπεδο…Αλέκας mod, και μαγκιά της και του Τσεχ, και φυσικά και του Ντρογκμπά:):!:

λολ, μας δουλεύεις ρε; σχεδόν μονότερμα τους παίζανε σχεδόν σε όλο το ματς (εκτός ίσως απ’ την παράταση που άνοιξε το παιχνίδι λόγω κούρασης), απλά όταν έπρεπε να κάνουν μία τελική πάσα σωστή ή ένα σουτ ας πούμε, τα κάνανε μούσκεμα

Το πόσο μεγάλη ήταν η εμφάνιση του Ντρογκμπά χθες δεν περιορίζεται μόνο στο ότι έβαλε τη γκολάρα και το τελευταίο μπέναλντι, ανά φάσεις τον έβλεπα πώς γύριζε από σέντερ φορ αριστερό μπακ ξέρω 'γω λες και του’χαν βάλει νέφτι στον κώλο και πάθαινα πλάκα. Και ο Λάμπαρντ τα έδωσε όλα σε τρεξίματα και πρέσινγκ, respect.

Οταν γυρω στο 80φευγα εδειξε τα στατιστικα της κατοχης στη μαλακια που βγαινει κατω κατω στην οθονη η Τσελσι ειχε αν ειδα καλα καπου 60κατι εκτος κι αν ηταν η κατοχη για ενα συγκεκριμενο διαστημα…

55-45 για τη μπαγερν ηταν η τελικη κατοχη που στο 1ο ημιχρονο ηταν 59-41.

ΟΚ δικο μου λαθος τοτε :slight_smile:

νταξει απεριγραπτη πικρα, το χασαμε μεσα απο τα χερια μας και εχοντας παιξει ισως την καλυτερη μπαλα στη διοργανωση. τωρα γιατι τοση χαρα για μια ομαδα που εκτελεσε 2 κορνερ και εβαλε στο 2ο γκολ και αυτο ειναι ολη η επιθετικη της συνεισφορα ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω. μα το θεο μακαρι απο του χρονου να παιζουμε μες στην περιοχη μας και να μην αλλαζουμε 2 πασες. μακαρι να γινονται ολα τα ματς ετσι, ωστε να καθονται και οι 2 πισω και να αλλαζουν την μπαλα στο κεντρο κοιτωντας ο ενας στον αλλο. καθιστε τοτε χαρειτε μπαλα χαλκηδονα-προοδευτικη. μπορει τοτε να καταφερουμε να παρουμε κανα τροπαιο. εδω το πηρε η τσελσι. αυτη η τσελσι του 12 και του ντιματεο και οχι η τρομερη τσελσι του μουρινιο.

νταξει αφου σα μπαγερν χασαμε και αυτο, δεν ξερω ποτε θα το παρουμε. ας το χαναμε απο τη μπαρτσελονα τουλαχιστον.

Καθ’ότι Manchesterικός, οι περισσότεροι από δω μέσα ξέρετε ότι δε γουστάρω Chelsea. Καθόλου. Αλλά:

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ BAYERN…

ΠΟΤΕ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ

Αυτά.

Κατά τα άλλα, Petr Cech. Και Drogba, αλλά κυρίως Petr Cech για μένα.

Κατ’ αρχάς να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι χαίρω άκρας υγείας. :smiley:
Μια που είναι η τρίτη μέρα μετά την κούπα, θα είμαι ψύχραιμος (καλά ακριβώς μετά ήταν άλλη ιστορία, έπρεπε να με δείτε, λολ).
Πέρα από απέραντη ευτυχία, αυτό που νιώθω είναι δικαίωση. Πραγματικά αυτός ο σύλλογος έπρεπε κάποτε, μετά από όλες αυτές τις προσπάθειες τα τελευταία 8 χρόνια, στα οποία έφτασε 3 φορές στα ημιτελικά και μία στον τελικό, να το σηκώσει. Κάποιος μπορεί να το δει εντελώς “αντικειμενικά” το θέμα και να μου πει “λάθος χρονιά μαν”, και θεωρητικά ή αν θέλετε “ψυχρά” βλέποντάς το δε θα έχει άδικο, αλλά ο αντίλογος είναι ότι όταν μια ομάδα μέσα σε μια χρονιά κάνει όλα όσα έκανε φέτος η Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ξεπερνάει τόσα (και τέτοια) εμπόδια, όταν παρουσιάζει τέτοια ψυχικά αποθέματα, τόσο τσαμπουκά και τόση θέληση να μείνει ΟΡΘΙΑ, ε τότε συγνώμη κιόλας αλλά όσες ελλείψεις κι αν έχει καθαρά αγωνιστικά ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Αυτός είναι κι ο λόγος που ακούω βερεσέ αυτά που λένε ο Χαλισέκος και ο Ντέντμητ (καλά αυτός από καιρό το χαμε καταλάβει ότι δε σκαμπάζει και πολλά από μπάλα, εδώ ανακάλυψε ιταλικό κατενάτσιο στον τρόπο που έπαιξε η Τσέλσι, δεν είδε πουθενά τη ΒΡΕΤΑΝΙΛΑ που ξεχύλιζε από τα μπατζάκια των παικτών της ομάδας…)

Την καημένη τη Μπάγερν δεν αισθάνομαι την ανάγκη ή την επιθυμία να την κοροϊδέψω. Μια χαρά προσπάθησε και μπράβο της. Απλά την πάτησε επειδή βρέθηκε μπροστά σε μια ομάδα με μεγαλύτερη ψυχική δύναμη και πιο βαριά αρχίδια, δεν είναι κακό. Και ποιά ομάδα στην Ευρώπη, στην τελική, έχει αυτή τη στιγμή τα αρχίδια της Τσέλσι.
Νιώθω δέος επίσης μπροστά στη σύγχρονη σημαία αυτής της ομάδας, τον μεγάλο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Πέρα από το κρίσιμο γκολ και την όλη αυτοκρατορική παρουσία του μέσα στο γήπεδο, σε Ο-Λ-Ε-Σ τις γραμμές κιόλας, ο τρόπος που εκτελεί το τελευταίο πέναλτι δείχνει απλά έναν παίκτη που και 500 φορές ακόμα να βαρέσει χτύπημα για ευρωκούπα, όχι απλά δεν το χάνει καμία, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν πέφτει στη σωστή γωνία ούτε για πλάκα. Κάτι άκουσα ότι παίζει να πάει λέει Μπαρτσελόνα. Από μένα, ας το κάνει. Πλέον το χρέος του απέναντι σ’ αυτό το σύλλογο το έχει κάνει και τον έχει οδηγήσει στο αποκορύφωμα. Καμία περαιτέρω απαίτηση τύπου “Ντιντιέ μείνε” κτλ., μόνο ευγνωμοσύνη και σεβασμός.
Δυο-τρία λόγια ακόμα. Εκτός από αγαλλίαση και δικαίωση που έλεγα προηγουμένως, αυτό που νιώθω είναι ότι είμαι απίστευτα τυχερός που έζησα την (μακράν) κορυφαία στιγμή στην ιστορία της ομάδας μου, που αυτό το πράγμα έγινε και εγώ το είδα στην τηλεόραση την ώρα ακριβώς που γινόταν, δεν το άκουσα ξέρω γω, ούτε το διάβασα. Πολύ μεγάλο πράγμα ρε μάγκες.
Τέλος έχω να γράψω κάτι που στους περισσότερους από σας μάλλον θα φανεί απίστευτη υπερβολή, μια που ούτε Άγγλος είμαι, ούτε στο Λονδίνο έχω πάει ποτέ στη ζωή μου, ούτε έχω δει καλά-καλά την ομάδα μου από κοντά:

Αισθάνομαι ότι έχω κλείσει σαν ποδοσφαιρόφιλος, σαν οπαδός, όπως θέλετε πείτε το.
Οριστικά.

Όχι που δεν θα’γραφες γραφικό σεντόνι :smiley:

1. Δεν είπα ότι δε θα έγραφα σεντόνι. :smiley:
  2. Όταν είπα όχι γραφικότητες εννοούσα όχι ποστ-κραυγές με μπολντ, γραμματοσειρά εφτά και μπλε γράμματα. Γραφικότητες συγκεκαλυμένες ρε παιδί μου. Άλλωστε ό,τι φωνή είχα μου σώθηκε το Σάββατο το βράδυ, που να βγει διαδικτυακά. :smiley: Αλλά το Σάββατο δεν ήταν ευκαταφρόνητη η κατάσταση. Με βλέπανε φαντάροι, λοχίες και δεκανείς και είχαν λιώσει στο γέλιο. :smiley:

Γουσταρουμε καργα γραφικους που ΔΕΝ ειναι Μπαρτσελονα, Ρεαλ, Μαντσεστερ Γιουναιτεντ. Το να εισαι γραφικος Τσελσας ειναι μεγαλειο, ειναι ειλικρινες, ειναι ανοθευτο, παντα τετοια Γρακχε!

ΥΓ Ο Drogba εφυγε

κι αυτος Κινα?παει να βρει τον Ανελκα?

Ευχαριστώ ρε Γιάννη. :slight_smile:
Έφυγε κιόλας, ε; Στο καλό ρε γίγαντα, θα σε θυμάμαι για πάντα.

Κοιτα η μονη φορα που ΔΕΝ εγραψες σεντονι ηταν μετα απο ενα δικο μου σεντονι για να με κραξεις για τον Joe Lynn Turner. Στα του σεντονιου σου τωρα, νταξει, σε γενικες γραμμες αυτα εγιναν πανω κατω, και αυτη ειναι και η αποψη της πλειοψηφειας ειτε ηταν με Τσελσι, ειτε ηταν με Μπαγερν, ειτε δεν υποστηριζαν κανεναν. Συμφωνω και με αυτο που λεει ο Γιαννης, αλλα ας μην ξεχναμε ποσα μαλακισμενα του ηλικιακου γκρουπ 7-16, εγιναν Τσελσι οταν πηρε τα 2 σερι πρωταθληματα στην Αγγλια. Λιγοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν χρονια την ομαδα, και αυτοι δικαιολογημενα εχουνε καυλωσει τη ζωαρα τους με το Τσαμπιο Λιγκ.

ΥΓ1: αυτα τα “καημενη Μπαγερν” και τις λοιπες ειρωνικες αναιδειες θα στις εξηγησω αλλη στιγμη οταν με το καλο απολυθεις και σε δω να παιρνεις σεργιανι τις γειτονιες :stuck_out_tongue:

ΥΓ2: για ποιον γαμημενο πουστη λογο εισαι παντα εκτος υπηρεσιας σε ολα τα μεγαλα ματς? η κανεις πουστιες στη σκοπια με χαη τεκ μεσα? :stuck_out_tongue:

ΥΓ3: καιαδας σε οσους λενε αυτο το σιχαμερο :stuck_out_tongue: ποδοσφαιρο της Τσελσι “κατενατσιο”, αν και εδω που τα λεμε βολευει πιο πολυ να το πεις ετσι παρα “κλασικο βρετανικο ποδοσφαιρο με αντεπιθεσεις”

ΥΓ4: [SPOILER][/SPOILER]

Καλο υπολοιπο θητειας και καλος πολιτης ρε!!! :smiley: :wink:

Ευχαριστώ μικρέ!
Λοιπόν άκου τώρα. Το καημένη Μπάγερν δεν ήταν ειρωνικό. Αλήθεια τώρα. Η Μπάγερν δε μου είναι αντιπαθής σαν σύλλογος. Και αν το Σάββατο το έχανε από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, πραγματικά θα την λυπόμουνα, όπως και τη λυπήθηκα και το ‘99 όταν ούτε ο ίδιος ο Σερ Άλεξ δεν κατάλαβε πώς ακριβώς τους το έκλεψε. Φυσικά το θέμα είναι ότι δεν έπαιζε με άλλη ομάδα αλλά με τη δικιά μου, οπότε δεν είχα και πολύ χρόνο να δείξω συμπάθεια! Αλλά κατά τ’ άλλα, άξια. Και εννοείται ότι αργά ή γρήγορα θα το σηκώσει ξανά, γιατί έχει μια φουρνιά παικτών πολύ δυνατή και το κυριότερο, με μέλλον.

Όσο για το γιατί είδα το ματς… κοίτα να δεις. Εγώ στο λόχο μου στο στρατό είμαι ο γραφέας, κάτι που (για σένα που δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις) σημαίνει ότι πολύ απλά εγώ αποφασίζω κάθε μέρα ποιός θα φυλάξει και ποιός θα αράξει! Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι αράζω όλη την ώρα, αυτό το μήνα έχω φυλάξει περισσότερες ώρες απ’ όλους. Αλλά πότε-πότε, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αυτοκαβατζώνομαι χωρίς πολλά-πολλά, με συνοπτικές διαδικασίες που λένε. Και το ότι τη μέρα του τελικού δε θα έκανα υπηρεσία, ακριβώς για να τον δω με την ησυχία μου, το ήξεραν όλοι και το είχαν αποδεχτεί από την επόμενη των ημιτελικών! :smiley:

Τέλος γι’ αυτά που λες για τα μικρά που γίνανε Τσέλσι τα τελευταία χρόνια, εγώ δεν τους ξέρω, δεν τους έχω γνωρίσει και το γεγονός φυσικά δε με αφορά, εγώ είμαι παλιός. Τί παλιός δηλαδή, τους αφήνω μέσα (σε λίγα χρόνια θα καταλάβεις τί σημαίνει κι αυτό). Απ’ την άλλη έχω ξαναπεί ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έχει γίνει κάποιος Τσέλσι τα τελευταία 8 χρόνια, όπως και δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να έγινε κάποιος Μάντσεστερ το '99, Ρεάλ μεταξύ ‘98 και ‘02 ή Μπαρτσελόνα τα τελευταία 6 χρόνια. Γιατί είναι πολλοί αυτοί - πάρα πολλοί. Πολύ περισσότεροι απ’ όσους έγιναν Ρεάλ επειδή είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης που είχε σαρώσει τα ευρωπαϊκά τη δεκαετία του ‘50 με Ντι Στέφανο και Πούσκας ή απ’ αυτούς που έγιναν Μάντσεστερ επειδή κάποτε έπεσε ένα αεροπλάνο και σκοτώθηκαν σχεδόν όλοι της οι παίκτες ή απ’ αυτούς που έγιναν Μπαρτσελόνα επειδή είναι μες και ουν κλουμπ, στα παλιά τα χρόνια ήταν το κάστρο κάποιου είδους αντίστασης ενάντια στον στρατηγό Φράνκο ή επί Κρόιφ έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Τόσο απλά. Και επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά δεν είναι μεμπτά, είναι κάτι το υγιές. Απλά λίγη ειλικρίνεια δε βλάπτει.

Και σήμερα, γιατί είσαι πάλι έξω ρε βύσμα?

Δύο μέσα με πήγε ρε τρόμπα, ενώ ακόμα και τους νέους τους πηγαίνω (από μόνος μου) μία μία!

γρακχε πρεπει να με εχεις μεγαλο αχτι για να μου αφιερωσεις παρενθεση 2+ γραμμων.

εγω μπορει να ειμαι τσελσι αλλα δεν εθελοτυφλω. η ομαδα φετος πηρε την κουπα γιατι ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ τις φορες που οι αλλες ομαδες ειχαν την ευκαιρια να την σκοτωσουν-γιατι στο χερι τους ηταν-, και δεν τα καταφεραν. δε λεω, επαιξε αρκετα καλη αμυνα. κυριως μεσω της μεθοδου “σινικο τειχος”. ακομα και στον τελικο με τη μπαγερν, μολις εφαγε το γκολ δεν την ειδαμε να κλεινει τη μπαγερν. οι βαυαροι εβγαλαν 2-3 αντεπιθεσεις ξυραφια πριν το κορνερ στο 88’. γενικα η ομαδα φετος ειναι φρικτη. ο μονος στην ομαδα που πραγματικα αξιζει μνεια για το με ποσα κιλα αρχιδια παιζει, ειναι ο ντρογκμπα ο οποιος ομως σχεδον παντα επαιζε ετσι φοβερα (ειδικα στα δυσκολα ματς), δεν ειναι φετος η μονη χρονια που το κανει.

1. Ναι ρε συ εννοειται το καταλαβα το σκεπτικο που το εγραψες γι αυτο αλλωστε εβαλα το emoticon απο διπλα. Και σαν οπαδος κι εγω της Μπαγερν, καταλαβαινω πως νιωθει ενας αντιστοιχος της Τσελσι

2. Κατι ψιλα εχω διαβασει στο θεμα που μιλαει για στρατευση κλπ, και μου εχει πει και ο πατερας μου που τον εχω ρωτησει σε γενικες γραμμες καταλαβα τι εννοεις!!!

3. Καλα ναι σιγουρα, απλα επειδη οι περισσοτεροι ειναι της δικιας μου γενιας, και πολλοι εξ αυτων συμμαθητες και κολλητοι μου, θυμαμαι οτι οταν εφυγε ο Μουρινιο, και εχασε στον τελικο τοτε η Τσελσι (με Αβραμ Γκραντ στον παγκο), την παρατησανε σαν ομαδα και το γυρισαν ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ σε Μπαρτσελονα που υπηρχε τοτε ο παροξυσμος!!! Ελαχιστα ατομα ξερω που στηριξανε την ομαδα. Και για να ειμαι και αντικειμενικος, απο Ισπανια σε γενικες γραμμες υποστηριζω Μπαρτσελονα και αγαπαω Μπιλμπαο. Δεν μπορω ομως να μην παραδεχτω το ποσο ανεβηκε στα ματια μου η Τσελσι μετα την αρχιδατη προκριση στο Καμπ Νου, και ποσο επεσε στα ματια μου η Μπαρτσα. Γι αυτο και δεν ειπα τιποτα οταν τελικα το σηκωσε η Τσελσι παρ’ οτι ημουνα ξερω 'γω να πεθανω απ τη στενοχωρια μου!!!

ΥΓ παιζει να ειμαι απο τους ελαχιστους που επειδη γουσταρω τρελα τις αντεπιθεσεις στο ποδοσφαιρο καυλωσα τοσο πολυ με το ποδοσφαιρο της Τσελσι τωρα με τον Ντι Ματεο :smiley: