πο,κηδεια στο μαντσεστερ σημερα
alex frei
μολις εβαλε η μανγιου γκολ
περασε η βασιλεια
Μανστεστεεεεερ πες αλευρι, το Γιουροπα σε γυρευει!
Ρε μαλακες, πως καταφερε η Ντιναμο Ζαγκρεμπ να τελειωσει με 22 γκολ παθητικο? Ποτε προλαβε δηλαδη?!?!??!
Πουλο και η αχωνευτη Σιτυ και η Λιλ. Σπιτια σας.
παιζει πιθανότητα να παίξει ο ολυμπιακός στο γιουροπα με την ομαδουλα που βγήκε εκτός σήμερα?
τη σιτυ ή τη γιουναητεντ λες? :Ρ
Πως τα κατάφερε η Μαν Γιουν να αποκλειστεί από αυτό τον όμιλο μόνο η ίδια το ξέρει. Άντε οι άλλοι είχαν και μια Νάπολι και μια Μπαγερ. Ξεφτίλα.
Αυτο που εγινε σημερα δεν το περιμενα με τιποτα.Εξω η united 8O8O8O και μου αρεσει που στην αρχη πιστευα οτι θα βγει ευκολα πρωτη στον ομιλο!!!
όχι, είναι μαζί στους ισχυρούς
Ολοι αυτο πιστευαμε.Δεν πειραζει.Οταν υποτιμας αντιπαλους οπως την Βασιλεια μεσα στο ολντ τραφοντ πρεπει να τα περιμενεις ολα.Η ομαδα περνα φοβερη κριση και πρεπει να γινει ανασυνταξη αμεσα!
απο σημερα ειμαι βασιλεια ρε, τοσο συγκινητικη ομαδα καιρο εχω να δω και πολυ ωραιος κοσμος (ρισπεκτ στους φανατικους που αναψαν καπνογονα στο 2ο γκολ)
προφανως ειχε τυχη αλλα με την μπαλα στα ποδια πολυ γρηγορη ομαδα και με καλο passing game…σε ενα σημειο στο 65-70 ειχαν δεκα πασες παραπανω απο τη μανγιου και ιδιο ποσοστο ευστοχιας στις πασες (77%-78%). σακιρι σφαιρα, frei-streller και καταπληκτικος τερμας
ναι και οταν ο ρουνεη δεν μπορει να σκοραρει 2 φορες σε κενο τερμα,φυσικα και θα χασεις.
και δεν είχε και Φράνκο
πλατινι αντε στο διαολο εσυ και η γαλλια σου, εχετε ξεφτιλισει ολο το τσαμπιονς λιγκ σε 1 αγωνιστικη…
ακου 1-7 η λυων, ακομα δεν το πιστευω. και μεχρι χτες ειχε βαλει 2 γκολ…
crimson νομιζω στην φαση των 32 δεν παιζουν οι ομαδες του τσαμπιονς λιγκ μεταξυ τους. απο την επομενη και μετα. ισως κανω λαθος.
τρελες ανατροπες κ επικες προκρισεις κ σημερα… αυτο ειναι το τσ λ που γουσταρουμε, κι ας μας στελνει στον κουβα… ρε συ samis λες να κατσαν να φανε 7 επιτηδες? ετσι ειναι η φαση των ομιλων, καποιοι στο τελος ειναι αδιαφοροι, ειτε ειναι πρωτοι ειτε τελευταιοι… στο μεατσα η ιντερ εχασε στο 86 κ εμειναν κοκαλο λιλ κ τραμπζονσπορ… καλα να παθουν οι γαλλοι γιατι ετσι ειχαν αφηξει εξω την αεκ…
Αν εννοείς ότι στήνονται παιχνίδια στο τσου λου θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις λασπολογίες σου σε αυτή την αδιάβλητη οργάνωση.
ναι ειναι πολυ φυσιολογικο δ.λοβ να μπουν 6 γκολ σε ενα ημιχρονο…μολις τωρα ειδα τα γκολ. εμετος, ειπαμε αδιαφοροι αλλα αυτο ειναι ξεφτιλα
κατα αλλα αδικη αποβολη της ντιναμο και 2 κακως ακυρωμενα γκολ του αγιαξ…
δεν εχω δει ακομα τις φασεις, μπορει να ηταν και στημενο αλλα μου φαινεται δυσκολο να το εστησε η ομαδα… απλως λεω να μην ψαχνουμε φαντασματα σε ολα τα ματς, δεν εννοω το χτεσινο…
Βρωμάνε και τα δύο παιχνίδια, μη λέμε παπαριές. Οι παπαριές έχουν να κάνουν με κάτι γελωτοποιούς τύπου Νικολακόπουλου που τραβάνε τα βυζιά τους ότι και καλά ευνοήθηκαν οι γαλλικές ομάδες #-o (καλά αυτός ο τύπος είναι παθολογικά ηλίθιος ή κλινικά παράφρων)
Απλά αν όντως πιαστήκανε τα παιχνίδια, ο -ίσως- μόνος τρόπος να γίνει αυτό στο ChL είναι με τη μία ομάδα να είναι αδιάφορη και έτυχε να είναι Lyon/Marseille. Σιγά μην υπάρχει και συνομωσία παλινόρθωσης του γαλλικού ποδοσφαίρου (που παραπαίει χειρότερα από ποτέ, μην τρελαθούμε κιόλας)
:-k Εννοεις για τους κανονισμους της uefa που απαγορευει τα καπνογονα??
Πάντως ότι η έδρα της Βασιλείας είναι από τις πιο ζεστές και φωνακλάδικες στην Ευρώπη είναι γνωστό εδώ και χρόνια.