Champions League 2012/13

καλα η μπαγερν ουτως η αλλως και τελικο να παει χαρα δε βλεπει οποτε κληρωση με μπαρτσελονα κλαιν
τωρα οσον αφορα τους σιχαμενους ελπιζω σε τρελο ξυλο απο ροις και λοιπους, αλλα το θεωρω απιθανο

οποτε επιτελους θα δει και αυτος ο αμοιρος ο πλατινι το[COLOR=“Magenta”] ελ κλασικο [/COLOR]που τοσο πολυ περιμενε

Δεν διαφωνώ καθόλου. Η ντορμουντ έχει ομαδάρα. Και εννοείται οτι είναι κλάσης ανωτεροι απο τους άσχετους της ρεάλ. Αλλά αν βάλεις μπάρτα μπάγερν και ντόρμουντ βλέπεις οτι η πιο αδύναμη απο τις 3 είναι η ντόρμουντ. Θεωριτικά πάντα. Γιατί ειναι ικανή για όλα. Όπως και να έχει η ρεαλ θα τα πάρει τα σφυριγματά της.

Προσωπικα, ως Ντορτμουντ μονο τη Μπαρτσελονα, δε θα 'θελα στον ημιτελικο.

Το παιχνιδι τους δεν ειναι διαφορετικο και απεναντι της, δε νομιζω οτι η Ντορτμουντ θα μπορουσε να κανει παιχνιδι.

Κατα τα αλλα, οσον αφορα τη Μπαγερν, η Μπορουσια της εχει παρει αρκετα τον αερα με 4/6 στο πρωταθλημα χωρις ηττα και 5αρα περσι στο κυπελλο.

Οχι οτι ενδιαφερει κανεναν αυτο, αφου πεσαμε στη Ρεαλ …σε μια Ρεαλ την οποια η Ντορτμουντ πατησε στον πρωτο γυρο.

ΟΚ, δε γινονται παντα αυτα και τα παιχνιδια τωρα ειναι πιο κρισιμα, αλλα δεν αποτελει φοβητρο η Ρεαλ.

Κατα τα αλλα, εγω θεωρω πως οταν εισαι θεωρητικα πιο αδυναμος, ειναι πολυ πιο βολικο για μενα να 'χει πρωτο ματς στην εδρα σου.

Αναμενομενη η κληρωση και οπως ολα δειχνουν εκτος απροοπτου παντα παμε για classico στον τελικο

Ό, τι να΄ναι…

Θες να μου πεις γιατί?

Ε νταξει δεν τους λες και ασχετους τους παικτες της Ρεαλ ρε παιδι μου.

Tο να μη γουστάρεις, το καταλαβαίνω. Κι εγώ δε γουστάρω Μπάρτσα, ξερωγώ. Αλλά άσχετοι, ε, ότι νά’ναι…

Οχι όλους. Αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως χωρίς τους 2 πορτογάλους μουρίνιο και ρονάλντο θα έβγαινε 4η 5η στην ισπανία. Τον πέπε όμως τον λες άσχετο. Και τον ντιαγκο λόπεθ που έριξε τη βιγιαρεάλ. Και τον κοεντράο που μέχρι πέρσι βολόδερνε δανεικός σε σαραγόσες και ρίο άβε. Οπως επίσης πιστέυω ειλικρινα όμως (και μπορει να γελάσετε) πως ο κωστάκης ο μήτρογλου στη ρεάλ θα είχε βάλει πιο πολλά γκολ απο τον ιγκουαιν. Ανετα.

Απο εναν καθαρα αμυντικο παικτη οπως τον Πεπε δεν μπορεις να περιμενεις να ειναι και μπαλαδορος. Ποσο πιο σχετικος ειναι ο Σουμποτιτς ή ο Σαντανα (οκ ο Χουμελς ειναι 100 φορες πιο σχετικος, ο τυπος ξερει να χειριζεται την μπαλα εξαιρετικα για αμυντικο);

Για Κοεντραο συμφωνω προσωπικα οτι ειναι λιγος για το επιπεδο που παιζει, διαφωνω καθετα ομως για Ιγκουαιν. 12 γκολ σε 21 ματς εχει φετος, και στα 16 απο αυτα ξεκινησε βασικος. Και παιζει σε μια ομαδα που σκοραρουν σχεδον ολοι οι παιχτες της.

Ο Ντιεγκο Λοπεθ επισης δεν καταλαβαινω πως βγηκε ασχετος,ειναι παρα πολυ καλος τερματοφυλακας, και το εχει αποδειξει στις φετινες του εμφανισεις με τη Ρεαλ.

Α, δεν ειμαι καν Ρεαλ ε, την αντιπαθω τερμα. Απλα σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα καποιον παιχτη της ασχετο.

Η Ρεαλ με οριακες νικη-ή διπλη ισοπαλία στα γκολ πάει τελικό και η μπάρτσα δύσκολότερα τελικό.Κρίμα γιατί η μπάγερν είναι ομαδάρα και η μπάρτσα στα νοκ-άουτ 2πλα παιχνίδια έχει 1Ν-2Ι-1Η και γκολ 6-6!!!Θα πω περί αντιποδοσφαίρου (οκ,τρολλιάζω :stuck_out_tongue: ) αλλά όπως στο μιλάνο έτσι και στο προχθεσινό ματς ,τίποτα.Αποδεικνύεται ότι η ομάδα δεν έχει πλάνο β και Μπάρτσα=ΜΟΝΟ μέσσι.Όπως και Μεσσι=Μόνο Μπάρτσα και για την ακρίβεια μόνο τσαβινιέστα!Τουλάχιστον η Κρίστα έκανε μια χρονια σούπερ στην Μάνστεστερ με 3μπλάκι και μια κάλη στην ρεάλ με τα 55 (αν θυμάμαι καλά) γκολ.Ακόμη και στις εθνικές τους,οκ αιώνιοι λούζερς οι πορτογάλοι (υπερβολές) αλλά συγκριτικά σαν μονάδες μέσα στο σύνολο ο κλαψιάρης ξεχωρίζει.Καλό θα ήταν να δούμε τον μεσσι σε αντρικιο πρωταθλημα οπως της αγγλιας!Επειδη ξεφυγα όμως κρίμα για την Μπαγιερν απο την μια που θα φτασει αρκετα (ισως στην πηγη;)αλλα όποιος και να είναι αντίπαλος στον τελικό η Ρεάλ μάλλον το σηκώνει.Δν πειράζει,απο το 08 και μετά μαζί με γιουνάιτεντ έχουν συνεχή παρουσία σε τελικους και θα στρώσουν με γουαρδιόλη!!
Ντισκλέιμερ:Ειμαι γκαντέμης άρα όσοι παιξουν στοιχημα ας τα βάλουν ανάποδα!!!

αχα,οκ, ο γκουαρντιολα λοιπον ειναι καλυτερος προπονητης απο τον τεραστιο Χαινκες και θα “στρωσει” την τσαλακωμενη Μπαγερν?

Δεν εννοω αυτο,σιγουρα θα προσδωσει νεα πνοη!Κ οπως ειπα μπορει απο το 08 εως σημερα να ειναι 2η-3η-4η στην ευρωπη η μπαγιερν κ τλκ μ τν πεπε να πεσει!

δυσκολα τα ματς αλλα θα γουσταρα να δω την Ντορμουντ να το ξανασηκωνει :smiley:

Ναι.Μπαγερν - Ντορτμουντ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΑΡΑ ΜΑΣ:!:

η καλυτερη ομαδα ειναι η μπαγερν απο ολες…

αν οι ισπανικες ομαδες δεν εχουν την γνωστη αβαντα απο διαιτησιες(ρεαλ φετος αδικη προκριση με μαντσεστερ,μπαρτσελονα τα προηγουμενα χρονια) βλεπω να το παιρνει…

Ναι, ας σοβαρευτούμε και λίγο τώρα. Ο Χάινκες είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής που είχε η Μπάγερν την τελευταία δεκαετία. Ο Γουαρδιόλα, είναι απλά ένας τύπος που τοποθετήθηκε σε μία θέση σε μια τεράστια ομάδα, και έχοντας μια στρατιά από προπονητές πίσω του που έκαναν γι’ αυτόν όλη τη δουλειά και του έστελναν “έτοιμους” παίκτες (σε εισαγωγικά γιατί πιστεύω ότι οι παίκτες αυτοί ήταν έτοιμοι ΜΟΝΟ για το στιλ παιχνιδιού της Μπάρτσα). Δεν με πείθει σαν προπονητής, και δεν θα τον ήθελα στον πάγκο της Μπάγερν, γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στη Μπάγερν και στο υπάρχον ρόστερ το αντιποδόσφαιρο της Μπάρτσα, κάτι που με ξενερώνει και με τρομάζει. Μακάρι να διαψευστώ και να κάνει πολύ καλή πορεία με την ομάδα, αλλά θα προτιμούσα έστω και τελευταία στιγμή να ανανεώσει ο Χάινκες.

ΥΓ σκατά στη Μπάρτσα που μας έστειλε κουβά. Είνα δυνατόν στο μοναδικό ματς που περιμένεις πολλά γκολ να σου σκάει ένα ωραιότατο 1-1? Άιντε μου στο διάολο σκατοκαταλανοί…:x:x:x

Ottmar Hitzfeld,Jürgen Klinsmann δεν θα επρεπε να παραγνωριζονται (Και προς θεου ο χάινκες ειναι ωραιος με ενα πρωταθλημα και 4 CL)!!

Ο Χιτζφελντ ηταν μεχρι το 2004. Ο Κλινσμαν ηταν χαλια.

Ποιος Κλίνσμαν ρε φίλε? Μας δουλεύεις? Από τις χειρότερες Bayern που έχω δει όσα χρόνια βλέπω μπάλα…για Χίτζφελντ, συμφωνώ εννοείται…