Champions League 2012/13

Ειναι ηδη 0-2 ; 8O

Ναι και πολυ ευκολα μαλιστα!!!Μιλαμε κανει παρτυ η Μιλαν.Μεγαλο μπουρδελο η Ζενιτ

Η Ζενιτ απειλει μονο απο στημενες φασεις μεχρι τωρα,και ξυπνησε μετα το 2ο γκολ.Εχει κανει βεβαια 4-5 καλες,αλλα ο Αμπιατι ειναι σε πολυ καλη μερα.

Χαχαχαχαχαχαχα 2-2 η Ζενιτ καλο μπουρδελο και η Μιλαν.Κοιτα να δεις που θα χασει κι ολας

Πολυ ησυχια επεσε… η Σαλκε χανει 0-1 …

To καρφωσε ο κουρτινοκεφαλος.Παντως δεν παιζει τιποτα η Αρσεναλ

Οντως… Και ο γαυρος επιπολαιος στις τελικες φασεις του.
Το εβαλε και η Ρεαλ.
Υ.Γ.
Το εβαλε ο καγκουρας !

Αμα συνεχισει ετσι και στο δευτερο η Αρσεναλ βλεπω να φευγει με διπλο ο γαυρος

“κοσιελνι,βερμαελεν,ολοι μπροστα”… στο κορνερ η αρσεναλ ειχε 4 παιχτες στην περιοχη…:’)

Διαιτητης και σπηκερ τραγικοι.

Στα του ματς, ανταγωνιστικος ο Οσφπ, το παλεψε, εμεις μαλακιζομασταν στο πρωτο, στο δευτερο (ψιλο)σοβαρευτηκαμε. Μετριος αγωνας γενικα.

Κατα τα αλλα ανετα η Μαλαγα.Αυτο που δεν περιμενα με τιποτα ηταν η νικη της Πορτο

Η Μαλαγα εχει ηδη 6 βαθμους. Κριμα και ο Παναθηναϊκος μπορουσε να ειναι στη θεση τγς ! Χα χα χα χα. Λεμε και καμια μαλακια…

Χαχαχαχαχαχα κλαιω!!!Μου αρεσει που πανηγυριζαμε κι ολας οταν ειχε γινει η κληρωση με διαλυμενη ομαδα θα παιξουμε λεγαμε!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μηπως κατα τυχη δειχνουν νωρις φετος τα υπολοιπα γκολ?

Ακριβως αυτο βρε ΚΕΝ. Τι δημοσιογραφες εχουμε τι παπαριες μας λενε…

Dr. Love εννοεις στη ΝΕΤ ;

ναι ρε νετ…
δεν το βλεπω να δειχνει νωρις… θα τα δω αυριο…

Για πατα sport.gr εκει που λεει videos.

Εκπληκτικό ματς στο Μάντσεστερ, ο Χαρτ έσωσε την Σίτυ από πανωλεθρία.
Και ισοφάρισαν στο 89’ με πέναλντυ.
Εξαιρετική Ντόρτμουντ, παικταράδες οι πιτσιρικάδες της.
Αλλά είπαμε mvp o Τζο.

Νταξ, χτες την κατηγορησα ψιλοτζαμπα την ομαδα, επειδη ειχα στο νου μου και το χαμενο διπλο στη Φρανκφουρτη.

Παντως, το πεναλτι ηταν υπερβολικα αυστηρο.

Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει πεναλτι ειναι πολυ κοντινη η αποσταση και δεν υπαρχει προθεση