Chania rock festival 2010 (5 & 6 αυγούστου - εθνικό στάδιο χανίων)

διώχτε τους άμπαλους ηχολήπτες.
αξιοπρεπέστατοι Wasp (με όλα τα δεύτερα φωνητικά προηχογραφημένα) και τους έθαψε ο ήχος.

goblin για ακόμα μια φορά βαρετοί, δε ξέρω τι παίζει με αυτούς, μετά το 5ο κομμάτι βαργέμε.
spitfire με το που άκουσα τον τραγουδιστή σηκώθηκα κι έφυγα.
eastern front γέλιο πολύ, αλλά τι ξέρω εγώ από μπλακ μέταλ!

τους άλλους δε τους πρόλαβα.
καλά ήταν γενικά!

αδερσαηντ δεν είδα, αλλά αδέρφια δε γυρνάω έτσι στην αθήνα, ΕΔΩ ΑΦΗΝΩ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για συνάντηση.

ρε χεστήκαμε για την αδερσάηντ, ΤΖΩΝ_ΒΛΑ ΕΙΔΕΣ???

όχι :frowning:

ανοιχτή πρόσκληση και σαυτόν.

+φωνω σε ολα οσα γραφεις για το φεστιβαλ και συμπληρωνω μονο πως οι ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ γαμησαν!!! παρα πολυ καλοι!!!

οσο για το τελευταιο που λες… οταν επαιζαν οι eastern front ημουν ακριβως απο πισω σου… περασες απο διπλα μου δε, πανω απο 2 φορες και ομως δε με καταλαβες… πως να εκλαβω τωρα αυτο μου λες???

καλά, ο ηχολήπτης ή ξάδερφος του τζόνι βαβούρα ήταν ή ήθελε να μας κουφάνει κι εμάς για να μη νιώθει μόνος σε τούτο το μάταιο κόσμο.

ξέρωγω, εσύ με είδες και δε μίλησες :expressionless:

Ναι, αλλά εσύ υποτίθεται είσαι ο τυχοδιώκτης… Η άλλη σιγά. :stuck_out_tongue:

εμενα μου αρεσε σαν συνολο πολυ καλυτερα η πρωτη μερα απο την δευτερη…συναντησα και 3 μελη απο το φορουμ…ολα καλα :D:D:D

άσε ρε, πήγαμε να σου μιλήσουμε και μας την έπεσαν οχτώ νοματαίοι.

φύγαμε απ’ τα χανιά, συνεχίζουμε από ΗΡΑΚΛΕΙΑΡΑ για μια μέρα και από δευτέρα αθήνα πάλι, κλαψ.

για χτες, ουσιαστικά orange goblin & wasp είδα. goblin δεν είχα ξαναδεί, αλλά μου βγάλαν περισσότερη αρκουδίλα και λιγότερη μανιταρίλα απ’ όσο ήθελα. wasp τα ίδια με τις προηγούμενες φορές, δεύτερα φωνητικά κονσέρβα, αλλά γενικά ευχαριστημένος (σε σχέση με αυτό που περίμενα πάντα).

ο ηχολήπτης μας ΞΕΚΟΥΦΑΝΕ. δλδ ήμαρτον ρε αδερφέ, όλα στο τέρμα τα βαλες. αναρωτιέμαι αυτοί που ήταν μπροστά τι (και αν) ακούνε σήμερα…

οοοοι ποτε θα ερθετε ηρακλειο?

εγώ είμαι ήδη εδώ, κάπου θα με σύρουνε απόψε και αύριο βράδυ φεύγω.
ο άλλος πήρε τα όρη και τα βουνά.

oi oi που πηγε??? και δεν λες τιποτα να παμε καμμια βολτα ε? [-X[-X

χωσου δουδ

Λοιπόν μαλάκες είναι 7 Αυγούστου, είμαι μόνος κι άφραγκος στην Αθήνα και όλη μέρα ακούω drone-ιές και βλέπω αυτά τα τσιλιμπουρδίζματα.

Ε νιώθω σαν τον τύπο στο 0.25 ε

ε κανε υπομονη να γινουμε 2 στην αθηνα,θα ανεβω στις 21 μαλλον :smiley:

υπαρχουν και χειροτερα, αλλα δεν τα διηγουμε γιατι εχω μελλον ακομα=/

κ εγώ μόνος θα είμαι Αθήνα τότε… αλλά φραγκάτος! :naughty:

bleeding αν εξαιρεσεις το μερος για τις dronies , ειμαι 100% σαν εσενα οποτε μην μασας δεν εισαι μονος σου :smiley:

μην κανεις σαν γκομενα,take it as a man στην τελικη δες το σαν ασκηση zen

(γιατι μονος ρε αρχηγε ?εσυ δεν ειχες κοπελλα ρε ? τι εγινε ,βρηκε το folder ‘τσεχικες ιστοριες’ και σου φερε το pc κατακεφαλα? :lol::lol::lol: )

@Dude

αμα θες ανοιγω και thread για σενα ε :stuck_out_tongue:

Τωρα που πηρα το κολαι , ποιος με πιανει 8)

θα θέλει να κοιτάξει κανείς για τη συναυλία κ θα βλέπει όλα τα ερωτιάρικα μηνύματα ανάμεσα σε χρήστες εδώ μέσα … love is in the forum λαίμαι ! :stuck_out_tongue:

Πάντως, πράγματι η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν καλύτερη.

[SIZE=“1”]την δεύτερη δεν πήγα…[/SIZE]

καλό ε? :stuck_out_tongue: