κακουλι…
σε ενα μην λεει ο τιτλος…
κακουλι…
σε ενα μην λεει ο τιτλος…
CHANIA ROCK FESTIVAL
Facebook official group
http://www.facebook.com/profile.php?id=1767930351#!/group.php?gid=97682590059&ref=mf
ποιος φιλος απο χανια μπορει να δωσει καμια πληροφορια για κανα camping η κανενα φθηνο δωματιο?αφου θα ερθουμε για το φεστιβαλ καπου πρεπει να μεινουμε κιολας .αν υπαρχει προβλημα μηπως θεωρηθει διαφημηση η οτιδηποτε αλλο ας ειναι με π.μ.ευχαριστω.
Όποιος ενδιαφέρεται για οικονομική λύση διαμονής ας στείλει e-mail στο info@chaniarockefestival.com καιι chaniarockfest@yahoo.gr και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε!
Eπίσης υπάρχει μια μηχανή αναζήτησης για όλων των κατηγοριών καταλυμάτων εδω:
ανυπομωνω να ερθει ο αυγουστος!!! θα ειμαι σιγουρα εκει και τις 2 μερες!!! ελπιζω μονο να προλαβω να παρω εισιτηριο…
οπως και να παιξουν οι WASP το αγαπημενο μου τραγουδι…
Ελπίζω μην εννοείς το Sleeping In The Fire.
η το the idol…
τωρα που εχω βγαλει κ ολα τα εισητιρια κ τα εχω ολα ετοιμα κ εγω ανυπομωνω…
Το The Idol το παίζουν πάντα, το Sleeping μη παίξουν
εννοειται θα τιμησουμε
ψηθητε για κανενα μιτινγκ στα χανια 8)
Θα περασετε και γαμω οσοι πατε, μακαρι να επαιζαν λεφτα, πολυ καλη φαση.
5 & 6 Αυγούστου ΟΛΟΙ στα ΧΑΝΙΑ!!!
στην ελευθερίου βενιζέλου είναι το στάδιο?
ναι! - καρακέντρο Χανιά
Πουλμαν θα ξεκινήσουν στις 15:00 για Χανιά από την Πλατεία Ελευθερίας & επιστροφή Ηράκλειο μετά και το τέλος της εμφάνισης των WASP.
H τιμή είναι 9? (Hράκλειο-Χανιά-Ηράκλειο).
Κρατήσεις θέσεων στο κατάστημα " ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ" (Εβανς 16 - Ηράκλειο)
ποιοί θα πάνε? Νίκο Ντούφα θα είσαι εκεί? <3
εγω θα παω αλλα μαλλον θα την βγαλω απεξω… :lol::lol: δε πηρα ακομα εισητηριο…
Όχι shaman δεν θα είμαι. Απόψε σαλπάρω…
καλά. όποιος είναι, να ρθει να μιλήσει. θα με καταλάβετε, θα είμαι ο πιό όμορφος του φεστιβάλ
ε τι διάολο, σε γήπεδο είναι, παίζει να παίξει θέμα εισιτηρίων?
fixed.
Εννοείται άμα εμφανιστεί στο φεστ ΤΖΟΝ_ΒΛΑ τον απαγάγετε και τον φέρνετε δω ε. :blues: