Δεν εννοουσα την universal, αλλα who cares?Βγαινει το CD βγαινει…!
Not True!! Exei diapseustei apo tous GN’R
πάντως στο play.com από όπου το έχω παραγγείλει εδώ και καιρό, τώρα βγάζει release date 17/9…:please:
Vgainei mia fimi apo opou nanai k petane mia hmerominia…k amesws sites opws hmv.com/play.com tin xwnoun san release date.
Otan einai na anakoinw8ei i imerominia 8a anakoinw8ei episima k sto site twn GN’R!!!
Ναι, οι Guns δεν έχουν τίποτα πιο σημαντικό να κάνουν από το να ασχοληθούν με μια “είδηση” του melodicrock.com! :lol:
Και πόσο μάλλον να μπουν στη διαδικασία να την διαψεύσουν! :lol: :lol:
Πού ξέρεις;
Μπορεί να κυκλοφορήσει και νωρίτερα από τότε!
Ο Eddie Trunk (πολύ γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Νέας Υόρκης), μεταξύ άλλων, ανέφερε τα παρακάτω:
Flew out Saturday night only to find Bumblefoots wife in the seat behind me. G&R was rehearing in LA for a Japanese tour and she was flying out to see him. We landed and Bumble was nice enough to offer a lift to my hotel. He said the record is close to coming out soon…
…Then Bumblefoot called from G&R rehearsal and invited me to come see the band rehearse. So Gilby drove me to the G&R rehersal studio where I met all the guys in the band and listened to them play their set. I have not really heard this lineup of the band and they did sound great. New drummer Frank kicks ass (and he lives in NJ) and all 3 guitarists played so well together. What really sounded great were the many new songs they played. It feels like this album may finally come out soon. All the guys were super cool and it was great to meet them and talk music. Thanks to Bumble for the invite and the ride back to my hotel after…
Αναμένουμε!
Ποιου ετους ομως…:-k
2060!!!:lol: :lol:
Aπορώ που ασχολείστε ακόμα με τους GNR και πότε θα βγάλουν δίσκο. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πλησιάσουν ποτέ τα μεγαλεία του παρελθόντος
Και τι να κανουμε? Να περιμενουμε ποτε θα βγαλουν δισκο οι AC/DC?:-s Οσο ζουμε ελπιζουμε…, οτι θα βγει ο
δισκος.
Mη συγκρίνεις ασύγκριτα πράγματα. Στα πρώτα 10 χρόνια της πορείας τους οι AC/DC βγάλανε 10 δίσκους και οι GNR στα 20 πρώτα βγάλανε 4. Οι ΑC/DC έχουν να βγάλουν 7 χρόνια όχι 16. Επίσης δεν κοροιδεύουν τον κόσμο λέγοντας "έχουμε ηχογραφήσει μένει η μίξη… " “ναι ναι βγαίνει μέσα στη χρονιά” και δεν έχουν καταντήσει γραφικοί όπως ο Αxl γεμίζοντας προσδοκία τον κόσμο.
+1:) Συμφωνω μαζι σου(δεν συγκρινω AC/DC με GNR μην τρελαθουμε) , αλλα αυτο που ειπες δεν ειναι κατι καινουριο, το λεει ολος ο κοσμος συνεχεια.Μολις χθες ειδα το live at donignton.(φοβερο)
Ναι το ξέρω ότι δεν είπα κάτι καινούριο. Απλά βλέπω συνεχίζεται ένα topic που δεν έχει νόημα. Ο δίσκος θα βγει όταν ο Axl το αποφασίσει. Δεν γίνεται κάθε φορά που βγαίνει και κάνει μια δήλωση εμείς να ψαρώνουμε. Γι αυτόν είναι κάθε μέρα Πρωταπριλιά. Άντε μακάρι κάποια στιγμή να βγει ο καταραμένος δίσκος. Θα τον ακούσω από περιέργεια και επειδή μεγάλωσα με GNR
Από εκεί που το κατέβασα είχε τα ίδια ακριβώς τραγούδια που έχει και αυτό.
http://rapidshare.com/files/19474536/TK_silahvegul.rar
Πές αν θες να στο στείλω με mail,γιατί δεν θυμάμαι από που το κατέβασα.
Τεσπα,η ποιότητα ήχου δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημη,αλλά φανερά είναι συλλογή demos.
Και πάλι εγώ μιλάω για επίπεδο συνθέσεων.
Χείριστο!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eγραψες!!!8)
Είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα να ασχολούμαστε με τους GN’ R!
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!
Για τον δίσκο κάνουμε απλά κουβέντα για να περνάει η ώρα! :lol:
Τα μεγαλεία του παρελθόντος, γενικότερα στο rock, hard rock και metal έχουν περάσει για 'μένα…
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με παλιές μπάντες!
Οι AC/DC είναι πολύ πιο συνεπείς!
Μπορεί να αργούν τα τελευταία χρόνια, αλλά πάνω από 5 - 6 χρόνια δεν κάνουν!
Παίζει να βγάλουν τον καινούργιο τους, πριν από το “Chinese Democracy”! :lol:
Πραγματικά τελείως διαφορετικού “τύπου” groups!
Είναι ασύγκριτα!
Αλλά (εντελώς προσωπικά) γουστάρω πάρα πολύ που περιμένει ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ τον νέο δίσκο του Axl και αυτός κάνει τα πάντα με τους δικούς του ρυθμούς! :lol:
Όσο ζούμε το topic θα συνεχίζεται! :lol:
Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα που ψαρώνουν, αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που απλά τους αρέσει το hype σχετικά με όλα αυτά! 8)
Τα έχω από χρόνια τα demos!
Thanks, anyway!
Η ένστασή μου ήταν στην φράση:“Τι να πω για το άλμπουμ…Μόνο το Better ψιλοξεχωρίζει”
Κάτσε να βγεί το album (με τις τελικές versions και όχι κάποια από τα demos) και τότε κράξε με την ησυχία σου!
Κάτσε να σε πετύχω την Τετάρτη εσένα!:lol:
ΟΚ ‘διόρθωση φράσης’ ->Από αυτό που άκουσα δεν μου άρεσε τπτ…,μόνο το Better μου άρεσε
Το Better ειναι κομματαρα αλλα live με απογοητευσε.
Στο better αν βελτιωσει λιγο την φωνη του ο AXL θα γινει πολυ καλο hit, γιατι τωρα ακουγεται στο better λιγο βγραχνιασμενος.Και προσοχη 1 Απριλιου σημερα…:lol: (διαβασα σε κατι gnr forums οτι επιστρεφει ο izzy στους GNR,αχαχαχαχα… :lol: )-> http://chinesedemocracy.com/index.php/topic,25682.0.html
Mia xara akougete vraxniasmenos…
Etsi toulaxiston akougontan k stous prohgoumenous diskous!!!