Aπολυτα χαλαρος ειμαι. :lol:
Εχε πιστη! Ο Δισκος αυτος θα βγει…:roll:
Aπολυτα χαλαρος ειμαι. :lol:
Εχε πιστη! Ο Δισκος αυτος θα βγει…:roll:
Guns N’ Roses fans, the more-than-a-decade-in the-making album Chinese Democracy really does seem to be getting very close to a release date.
No, really. This is what I’m hearing:
Axl Rose & Co. have recently been letting people, music industry honchos, tastemakers and so forth, listen to six new tracks, according to a music executive who has heard the songs.
The exec raved about the music. ?It?s really good,? he said. ?Axl?s voice sounds exactly the same, but the songs sound contemporary. You expect it to be a trainwreck, but it?s not.?
Reps didn?t talk about exact release dates, according to my source, but they implied it could still happen by the end of the year. (Yes, I know we’ve heard this before.)
Just last week, Rose announced on the official Guns N? Roses website that the band hired a new management team headed by heavyweights Irving Azoff and Andy Gould.
The band?s last original recordings, Use Your Illusion I and Use Your Illusion II, were released in 1991. Since their debut in 1985, they have sold an estimated 90 million albums worldwide.
Ωραια ,αντε ελπιζουμε για ημερομηνια κυκλοφοριας καποια στιγμη βεβαιως βεβαιως… Ειναι αληθεια οτι με τους managers Irving Azoff και Andy Gould μέχρι πρότινος συνεργάζονταν με τους Velvet Revolver? Μπορει να λεει κατι αυτο ισως να μην λεει και τιποτα.
O Finck παντως επιστρεφει στους Nine inch nails για μια περιοδια αν δεν κανω λαθος,εκτος αν διαρκεσει πολυ παραπανω… Στο site τους www.nin.com τον καλωσοριζουν λες και επιστρεφει για μονιμος. Ειδωμεν…8)
Gia ena tour 8a einai…
Den exoume tpt na anisixoume!!!
Den nomizw oti einai kati to anisixitiko…
Kapoies sinaulies mono…
Ναι, οι Azoff και Gould ήταν μεχρι προτινος μανατζερς των VR και εξακολουθουν να ειναι μανατζερς του Scott Weiland. Με λιγα λογια δεν υπαρχει επαφη με Slash, Duff και Matt. Οποτε δεν λεει τιποτα για reunion ή οτιδηποτε αλλο…
Δεν υπαρχουν ακομη διευκρινησεις για τον Finck, αλλα αν αναλογιστει κανεις οτι με τους NIN ειναι touring member ενω με τους GNR εχει γραψει 1-3 δισκους, δεν νομιζω οτι θα κανει το λαθος να μην ειναι εκει οταν κυκλοφορησει ο πρωτος δισκος…
Ακριβώς, κοροίδο δεν είναι να αφήσει την ευκαιρία να περάσει!
Αυτός ο δίσκος βγαίνει εδώ και μια 8ετία τουλάχιστον… Για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω να κυκλοφορήσει τελικά όπως το πάει ο Axl.
Ενα κομματάκι πάντως που υπήρχε στο soundtrack του ¨End Of Days¨ (νομίζω με τίτλο ¨Oh, my God¨) δεν ήταν κακό…
1 κομματακι;;;; Εχουν βγει αλλα 6 εδω και αρκετα καιρο σε demo μορφη… Για ψαχτο λίγο
Και το Oh, my God θεωρειται ασχημο κομματι…Εαν σου αρεσε αυτο, τοτε θελω να μας πεις την γνωμη σου για τα αλλα κομματια
Μονο το τοπικ εδω ειναι 2 χρονια!
Εγω παλι δεν εχω ακουσει τπτ!
υπαρχουν τα better,madagascar,blues,irs,chinese democracy,oh my god για download…
το cd αστο…[-X
Ευκαιρια…
[ul]
[li]Βetter
[/li][li]I.R.S
[/li][li]Twat(There Was A Time)
[/li][li]Thes Blues
[/li][li]Madagascar
[/li][li]Chinese Democracy
[/li][li]Catcher in the rye
[/li][/ul]
Το Magadascar είναι κομματάρα! 8)
Μπα,catcher in the rye ? Αυτό πρέπει να τ’ ακούσω…
αυτο εχει κιθαρα απο τον θεο brian may
Άργησα κι εγώ να τ’ ακούσω.
Άτιμε χρόνε
Εντάξει, βρίσκω κάποια σημεία που μ’ αρέσουν και δεν μπορώ να πω ότι τα τραγούδια είναι κακά, όμως αν μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης με τους Guns n’ Roses του τότε… :dunno:
Για να μπεις σ’αυτην την διαδικασια, που δεν εχει λογικη γιατι τοτε επικρατουσε το τριπτυχο sex-drugs-rnr, θα πρεπει να ακουσεις τον δισκο ολοκληρωμενο.
Δεν διαφωνώ axlgreece, όντως θα πρέπει να ακούσω τον δίσκο ολοκληρωμένο, αλλά έτσι όπως πάει το θέμα δεν προβλέπεται να γίνεται σύντομα… :-s
Και είναι αρκετά μεγάλο δείγμα νομίζω, δεν είναι 1-2 τραγούδια.
Κοίταξε, σε ένα βαθμό είναι λογικό. Δεν ξέρω τι πιστεύεις για τους σημερινούς Guns, αλλά η αλήθεια είναι πως άλλο ήχο θα είχε το Chinese Democracy αν είχε μέσα Slash ή Duff, σωστά;
Είμαι πολύ αδαής που θέλω να ελπίζω πως θα υπάρξει ένα ουσιαστικό GNR reunion κάποια στιγμή;
Έφυγε που έφυγε ο Weiland από τους VR, έλεος πια, ας ξεπεράσουν όλοι τους εγωισμούς τους, ότι έγινε έγινε…
Η λέξη “εγωισμος” και αυτά τα άτομα πάνε μαζί. Ίσως αν περάσουν μερικά χρόνια θα γίνει και η επανένωση θα βγεί και ο δίσκος!:-k
ακομα περιμενουμε…τεσπα,ο δισκος που θα βγει δεν θα ειναι gnr αλλα ο axl και η παρεα του…
παρεπιπτοντως,το better ειναι κομματαρα