Chinese Democracy 23/11/2008

Οταν το ακουσα μου φανηκαν παραξενα τα vocals,πολυ επεξεργασια εχει πεσει.Βεβαια σε 1 μηνα θα βγει το κομματι οποτε θα λυθουν οι αποριες μας.:stuck_out_tongue:

ε νταξ μωρέ μην αγχώνεσαι.
αν δεν είναι καλός ο ήχος, η παραγωγή, η φωνή του Axl, ή άμα δεν μας αρέσει ρε αδερφέ θα πούμε πως είναι σε μορφή demo, δεν είναι η τελική ηχογράσηση κλπ…

Εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι’αυτο…

Η δισκογραφικη επιτελους αντεδρασε… Ο τυπος που διερρευσε τα τραγουδια, συννεληφθη…

http://news.yahoo.com/s/ap/20080827/ap_en_mu/blogger_arrested

http://latimesblogs.latimes.com/technology/2008/08/guns-n-roses-un.html

http://www.pitchforkmedia.com/article/news/145014-guns-n-roses-leaker-dude-arrested-by-feds

Federal authorities say they have arrested a blogger suspected of streaming songs from Guns N’ Roses unreleased album, “Chinese Democracy,” on his Web site.

FBI agents arrested 27-year-old Kevin Cogill yesterday (August 27th) on suspicion of violating federal copyright laws. Federal authorities say Cogill posted nine unreleased Guns N’ Roses songs on Antiquiet.com in June. The songs were later removed but spread quickly across the Internet.

According to an arrest affidavit, Cogill admitted to agents that he posted the songs on his Web site.

“Chinese Democracy” has been in the works for more than a decade, with frontman Axl Rose the only remaining original member of the once mighty group. Rumblings that the album may finally be out this fall, possibly as a Best Buy exclusive, have not been confirmed by Guns N’ Roses or its management.

Ultimate Guitar.com

Ναι μωρέ σιγά τον εγκληματία. Επειδή λίκαρε τα ντέμο. Εδώ πόσα πρόμο κυκλοφορούν παράνομα, τo demo του chinese democracy τους πείραξε. Και στη τελική promotion του έκανε. Άντε με τον κάθε “φτασμένο”.

Σιγα ρε μαστορα η δισκογραφικη επιτελους αντεδρασε…βγαλε τη σκουφια σου και βαρα εσυ δηλαδη δεν εχεις κατεβασει ουτε ενα mp3 απο το νετ?Γιατι τοτε και εσυ παρανομος εισαι…μαλ…ιες ειναι αυτα.δεν φτανει που το αλμπουμ αυτο εχει γινει φαντασμα εδω και εγω δεν ξερω ποσο η πειρατεια τους μαρανε…και να εβγαινε παντως μονο και μονο απο το ξενερωμα της αναμονης δεν υπηρχε περιπτωση να το παρω…

παιδια δεν εχετε καταλαβει κατι…δε λεμε απλα οτι ο τυπος εβαλε ενα δισκο(που εχει κυκλοφορησει) στο μπλογκ του…ο τυπος δημοσιευσε ακυκλοφορητα κομματια το οποια πολυ πιθανο ο αξλ να μην ηθελε να κυκλοφορισουν ποτε…

Αυτα που εχω ακουσει παντως μεχρι τωρα ειναι τα Madagascar, Chinese Democracy, The Blues, Oh my God, Rhiad and the Bedouins και Just Another Sunday. Aπ’ ότι ξέρω στο δίσκο ακούγονται πιο heavy. Αν τον ακούσουμε ποτέ…

το cd ποτε σκοπευουν να το βγαλουν γιατι η ηχογραφιση του δισκου εχει τελειωσει…???

Αυτο ρωτα τον Sebastian Bach να σου πει…

OX!!ρε εγω νομιζα το chin democ ηταν συγκροτημα…οχι ρε!επιτελους καινουριο οι guns!

Mας κάνεις πλάκα…:-s

οχι ρε δεν σας κανω πλακα.νομιζα ηταν συγκροτημα που ονομαζοταν ετσι και δεν ειχα μπει εδω να τσεκαρω…

εβγαλε και ακυκλοφορητα οκ.αντε και οξλ δεν ηθελε να κυκλοφορησουν.γιατι τοσο σκ… ηταν?απο την αλλη αυτος που τα βρηκε?βαρεθηκα να ακουω για κυνηγι πειρατειας και λοιπα.αλλωστε ρε μαγκες οσοι εχετε κατεβασει δισκους που σπερνουν στην κυριολεξια δεν τους αγορασατε μετα?εχω παρει ομως και δισκους τοσο μουφα που ακομα κλαιω τα λεφτα μου…Ας βγαζουν δισκαρες και ο κοσμος θα αγοραζει τωρα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε…οσο για τον σλας γιαυτο που ειπε ειναι μεγας καραγκιοζης…ως προς τις αποψεις του…ροκαδες και να χαιρονται με φυλακες και περιορισμους?τις κασσετες καποτε δεν τις αντιγραφαμε???ελεος οχι αλλο καρβουνο

1. Ο Axl δεν ήθελε να κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα γιατί δεν ήταν έτοιμα, κατά τη γνώμη του. Αν όμως σου φαίνεται φυσιολογικό ένας καλλιτέχνης να μην μπορεί να ελέγξει το πότε θα δώσει το έργο του στο κοινό, εκτός του ότι αρνείσαι την έννοια της ιδιοκτησίας (κάτι που πιθανόν για τη δική σου ιδεολογία να μην είναι κακό) μήπως γίνεσαι και λίγο φασίστας; Με το συμπάθιο δηλαδή.
  2. Είναι σαφές ότι αν όλοι αγόραζαν τους δίσκους που κατέβαζαν και «που σπέρνουν στην κυριολεξία», οι πωλήσεις των cd δεν θα έπεφταν.
  3. Ο Slash εκφράστηκε, συμπάσχοντας με τον Axl, και αντί να προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε, μόνο και μόνο από την αντίδρασή του, πόσο κακό κάνει μια τέτοια πράξη, τον απορρίπτουμε επιβάλλοντας του ένα κακέκτυπο ρομπεντωνδασωνισμού του «ροκά» που πρέπει να μας χαϊδεύει τα αυτιά ακόμα κι όταν υποστεί σοδομία.
  4. Ο παραλληλισμός με τις κασέτες είναι εμφανώς ατελής.
  5. 13.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ κόστος και σχεδόν 10 χρόνια δουλειάς για το “Chinese Democracy” και πάλι το γεγονός ότι κάποιος το έκλεψε δεν μας κάνει εντύπωση;

για την πειρατεια γενικα τα χουμε πει. οχι παλι απο την αρχη

εδω ομως συμφωνω πως ειναι ξεχωριστη περιπτωση και πρεπει να την δουμε διαφορετικα. ομως αν μια φορα φταιει ο blogger και σωστα διωκεται (αν και η ποινη ειναι υπερβολικη για μενα), φταιει 10 φορες ο axl που μαλακιζεται τοσο καιρο. ειναι απολυτα φυσιολογικο οτι αυτο θα συνεβαινε καποια στιγμη και ειναι λογικο που εγινε με το chinese democracy και οχι με καποιο αλλο αλμπουμ. ενταξει δεν θα τον συμπονεσω κιoλας.

1.O axl εδω και δεκα χρονια δεν κανει αλλη δουλεια απο το να καθυστερει την κυκλοφορια του αλμπουμ επειδη νομιζει οτι δεν ειναι ετοιμο…που κολλαει ο φασισμος ρε αδερφε ?δεν ειπα καλα εκανε και το ανεβασε αλλα δεν μου φαινεται και τοσο τραγικο το γεγονος ωστε να φαει 3 χρονια και 250,000.Μαλλον για ενα καλο ντορο μου ακουγεται για το αλμπουμ φαντασμα.αλλωστε πως βρηκε ακυκλοφορητα τραγουδια ο τυπος?το γεγονος οτι το ανεβασε ηταν θεμα χρονου να γινει αφου η προσμονη ειναι τεραστια και ειτε αυτος ειτε καποιος αλλος θα το εκανε αργα ή γρηγορα.
2.Η πωλησεις των cd κατα τη γνωμη μου την φασιστικη οπως ειπες δεν θα επεφταν αν εβγαιναν δισκαρες και αν οι τιμες ηταν πιο λογικες…Οταν βγαινουν σκουπιδια δισκοι απο μπαντες μονο και μονο επειδη στο συμβολαιο με την εκαστοτε εταιρεια εχουν συμφωνησει καποιον αριθμο αλμπουμς φυσικο ειναι οι πωλησεις να πεφτουν.απο την στιγμη που δεν σεβονται τους οπαδους και κατ επεκταση τους εαυτους τους αλλα κανουν μια δουλεια μονο και μονο για να καλυψουν τις υποχρεωσεις τους απεναντι στις δισκογραφικες ειναι προβλημα τους.Ας βγαλουν προσεγμενα αλμπουμς απο καθε πλευρα και οσοι ενδιαφερονται πραγματικα θα παρουν.Ειναι απλο
3.Ναι να εισαι σιγουρος για αυτο τα καημενα τα παιδια ειδικα τετοιου βεληνεκους εχουν υποστει σοδομια…Αυτοι αυριο αν θελουν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν μια επαρχιακη πολη ο καθενας για να κανει το κεφι του πλακα μας κανεις?Προφανως οταν ο ουλριχ κρατουσε τις λιστες στα χερια με τα ονοματα αυτων που ειχαν κατεβασει τραγουδια των μεταλλικα εσυ χοροπηδουσες απο χαρα και ελεγες φατους τους κεραταδες εχασες λεφτα…Και μη μου πεις οτι μιλας για καλλιτεχνικη σοδομια.Εκει μεγαλε αν εχεις καταφερει να γραψεις μουσικη για σεμιναριο μονο και μονο απο την αθανασια της μουσικης μαλλον για την μεγαλυτερη εκσπερματωση μιλαμε για αυτο που καταφερες και εχει για σοδομισμο…
4.Ετσι ο παραλληλισμος ειναι ατελης για σενα, αλλα το ιδιο πραγμα γινοταν με αλλα μαγνητικα μεσα…Κυκλοφορουσαν ξερεις και τοτε αλμπουμς σε κασετες τα ειχες προλαβει?Αλλα τοσα χρονια δεν εχω πετυχει πολλους να εχουν επισημη κυκλοφορια σε κασετα…Μονο κατι κασσετες phillips και sony θυμαμαι με τρακλιστ απο μπλε στυλο bic…τι μας λες τωρα
5.15000000000 δολλαρια να εκανε και δεν παει να του παρει ακομα 10 χρονια οταν καποιος σε κοροιδευει μια δεκαετια και την περναει διωχνοντας τα μελη της μπαντας ή ακομα και διωχνοντας τους κλωτσιδων απο το εκαστοτε συναυλιακο μερος που ηρθαν να παρακολουθησουν το σοου ε τοτε τον γραφω στα παπ…α μου και μου ειναι εντελως αδιαφορο…Εσυ κατσε και μετρα ποσα χαλασε τοσα χρονια εγω γυριζω την πλατη μου και λεω χεσε μας ρε μεγαλε…

α και για να τελειωνουμε γιατι εισαι λιγο βαρετος (για φασισμους εγραψες για σοδομισμους κλπ) μπες στο youtube εχουν ανεβασει το αλμπουμ των evergrey γραψε torn διπλα στο ονομα τους ακου τα τραγουδια και πες μου μετα (αν και στο εχουν ετοιμο για κατεβασμα για ηχογραφηση κλπ) αν αυτη η δισκαρα δεν αξιζει να αγοραστει…Αν εχεις κατι να πεις μουσικα φιλε δεν περναει δεκαετια για να κανεις αλμπουμ…Οι evergrey το αποδεικνυουν καθε λιγο και λιγακι στιχουργικα και μουσικα…Τα αλλα ειναι απλως για να εχουμε να λεμε.

1. Η τιμωρία όντως είναι πολύ μεγάλη. Ε όχι και 3 χρόνια φυλάκιση. Από την άλλη όμως η κατάσταση με το downloading έχει παραγίνει. Στην τελική ο καλλιτέχνης από τη μουσική του ζει.
  2. Οι τιμές των cd είναι τσουχτερές αλλά μην ξεχνάμε ότι εδώ και 10-12 χρόνια είναι στα ίδια επίπεδα. Στο κάτω κάτω υπάρχει πολύς κόσμος που η δισκοθήκη του είναι όλη στον υπολογιστή του.
  3. Η κασσέτα ακόμα και τότε ήταν κλάσεις κατώτερη από τα cd-lp. Φθειρόταν εύκολα, ηχητικά η μέρα με τη νύχτα ενώ για να μπορούσε να βρει κανείς άλμπουμ για να αντιγράψει έπρεπε να έχει κάποιον γνωστό ο οποίος θα το είχε αγοράσει. Τώρα απλά πληκτρολογείς το όνομα του συγκροτήματος και κατεβάζεις τη δισκογραφία του.
  4. Ποιον κοροϊδεύει ρε παιδιά ο Axl; Δικιά του είναι η μπάντα και ότι θέλει κάνει. Αν θέλει ας βγάλει το άλμπουμ σε 50 χρόνια.Δεν θα μας δώσει και αναφορά. Όποιος θέλει να το αγοράσει ας το αγοράσει, όποιος βαρέθηκε να περιμένει ας προτιμήσει κάτι άλλο.

Μην μου θυμώνεις, γιατί πληγώνομαι. Δεν κάνω τη διάκριση αν η μουσική είναι καλή η όχι. Ο κάθε μουσικός, ασχέτως του ταλέντου του, ασχέτως του χαρακτήρα του, ασχέτως της ποιότητας του εκάστοτε έργου του (άλλωστε όλα αυτά είναι υποκειμενικά) έχει δικαίωμα στην προστασία των δικαιωμάτων του και της προσωπικότητάς του (τα οποία είναι αντικειμενικά). Λυπάμαι που με βαριέσαι. Εγώ απεναντίας τρομάζω με τη λογική που υποστηρίζει ότι όταν κάποιος δεν θέλει να σου δώσει κάτι που του ανήκει και εσύ πας και το παίρνεις, δεν πειράζει γιατί αυτό το κάτι δεν σου άρεσε τελικά. Όταν ο φούρναρης φτιάχνει κακό ψωμί μπορούμε να το κλέψουμε; Φυσικά ο δίσκος των Evergrey αξίζει να αγοραστεί, όπως άλλωστε ο κάθε δίσκος κατά τα γούστα κάποιου θα αξίζει να αγοραστεί. Όμως αν έχεις την εντύπωση ότι, κατά κανόνα, όταν ένας δίσκος αρέσει σε κάποιον, αυτός πάει και τον αγοράζει, νομίζω πως είναι εμφανές ότι κάνεις λάθος. Αν συνέβαινε αυτό, δεν θα είχαμε καν αυτή τη συζήτηση.