Aπο το site των offspring απο το 2003
http://www.offspring.com/cgi-bin/WebObjects/Offspring.woa/wa/news?year=2003&newsID=291
Aπο το site των offspring απο το 2003
http://www.offspring.com/cgi-bin/WebObjects/Offspring.woa/wa/news?year=2003&newsID=291
VanityFair.de recently conducted an interview with VELVET REVOLVER/ex-GUNS N’ ROSES guitarist Slash. Amn excerpt from the chat follows.
VanityFair.de: What do you think “Chinese Democracy” ? the album your former colleague Axl Rose has been working on for ten years now ? will sound like?
Slash: To tell you the truth: I already listened to it. At first I thought that I would never listen to it until it’s released, but someone handed it to me and I was in my car and I was like, “Okay, let’s give it a try.” So I listened to it: It’s a really good record. It’s very different from what the original GUNS N’ ROSES sounded like, but it’s a great statement by Axl. Now you understand where he was heading all this time. It’s a record that the original GUNS N’ ROSES could never possibly make. And at the same time it just shows you how brilliant Axl is. So it was a relief for me to actually hear it.
Νομιζω οτι τα παραπανω συνοψιζουν με τον καλυτερο τροπο τι ειναι το Chinese Democracy
Σαν πολλή αγάπη από τον Slash τώρα τελευταία… :-k:-k
καλα το προσεξα κι εγω…οτι και να συμβει…αμμεσως μια δηλωση του σλας(παντα υπερ του αξλ)…
Αυτο δεν σημαινει ενα πνευμα συνεργασιας και συμπαραστασης απο πλευρας του προς τον Axl??? Αντε να τα βρουνε ευχομαι … Αν και μετα απο τοσα χρονια δυσκολο, αλλα δυσκολα ξεχνιουνται τα οσα ειχαν περασει μαζι…
μακαρι να τα βρουνε ρε γαμωτο ! αντε να γινει το reunion επιτελους
Oταν πεθανει ο χαιλαντερ ισως…τα βρουνε:p
YΓ Τι περιεργα vocals που εχει το shacklers revenge…:?
γαμωτο βγηκε το RB2(Στην αμερικη)…λογικα και το shacklers reveng…
ΚΙΜΙ απο που το ακουσες?
ακουστε γρηγορα γιατι το κατεβαζουν το ενα μετα το αλλο…
γαμωτο…μετρια πραγματα το τραγουδι(και ειναι και το πρωτο επισημο τραγουδι του νεου δισκου που ακουμε)…
πολυ ‘ηλεκτρονικο’ μου ακουγεται…
Πολύ μέτριο το βρίσκω. Κρίμα.
Απο sms πολυ γνωστου οπαδου των GNR… ““Το τραγουδι ειναι επος, μεσα στα 3 καλυτερα απο τα 1991 και μετα””
Τι δηλωνει το παραπανω;;; Πολλα και τιποτα. Το τραγουδι σε αλλους αρεσει και σε αλλους οχι…
Eχει σκεφτει κανεις οτι ισως να ειναι Το κομματι που να ταιριάζει περισσοτερο στο videogame;;;
Απο οτι ειδα στο videogame θεωρειται απο τα δυσκολα κομματια και οτι οι οπαδοι του παιχνιδιου τους αρεσει πολυ…
Οσο για το ιδιο κομματι, catchy ρυθμο, σολο made in ΒΒFOOT , το industrial στοιχειο που ηθελε να εχει ο AXL κτλ…
Μια χαρα είναι…
Οσο για τα BIG GUNS…απλα ακουστε το song 2 και τα ξαναλεμε
Μια χαρα μου ακουγεται. Αντε να βγει επιτελους! Λενε για 2010? :-s
Ενδιαφέρον φαινομενο για τόπικ να ανήκει επι 2 χρόνια στην κατηγορία επικαιρότητα! :lol:
~Ηπιο σπαμινγκ~
Οι τελιτσες να υποθεσω οτι σημαινουν πως το κομματι δεν ειναι τελικα μια χαρα?:-k Δεν μου αρεσε προσωπικα,καταρχας εχει κατεμε χαλια vocals,τα σολο δεν λενε κατι,λες και δεν κολλανε,πολυ industrial στοιχειο. Οποτε καταληγω οτι το Shacklers Revenge ειναι ψιλοαπογοητευση.[-X
Αυτη ειναι η γνωμη μου εμενα για το Shacklers Revenge,μετριο. To πιο περιεργο σε αυτο το κομματι ειναι η προσπαθεια του Axl να συνδιασει αρκετα ειδη μουσικης σε ενα,δλδ ενα ανακατεμα ηχων που δεν εχει το επιθημητο αποτελεσμα.
Το Shackler’s Revenge απλά απαίσιο…εγω θα μπορούσα να γράψω καλύτερο τραγούδι…Χαλάει την Ιστορία των Guns
‘Chinese Democracy’ starts now!
τι ωρα???
κατι μ λεει οτι το αλμπουμ θα ειναι απο τα χειροτερα των guns με βαση τα τραγουδια π εχου διαρευσει…κριμα…10 χρονια και για ενα αλμπουμ με τραγουδια σαν αυτα.?:lol:
anyway βγαλτε το απο τα επικαιρα οπως λεει και ενας πιο πανω…
Ρε παιδες ενταξει δεν θελω να κρινω πριν βγει ο δισκος αλλα ρε γαμωτο ακουγοντας αυτο το κομματι μου δημιουργηθηκαν καποιες αποριες απο αρνητικης πλευρας.Οταν ακουσα το Shacklers Revenge μου φανηκε απογοητευτικο το κομματι,ενα συνωθηλευμα απο διαφορα μουσικα ειδη με εντελως ακυρα vocals. Και ειναι φυσικο και επομενο να αναρωτιωμαστε ολοι μετα,μα καλα ειναι GNR αυτοι?
Δεν θελω να πω κατι παραπανω εκτος του οτι περιμενω πολυ καλυτερα κομματια απο το Shacklers Revenge.
Δεν ξερω ποια ειναι η αποψη των περισσοτερων οπαδων των GNR,ετσι τα βλεπω εγω.[-X:-s
απλα οι guns που ξεραμε δεν υπαρχουν πια…αυτο νομιζω το χουν καταλαβει ολοι…
Και είναι λογικό αφού έχουμε και τελείως διαφορετική σύνθεση.