καλο αυτο με το play.com παντως…μαλλον απο εκει θα το παρω…και και δωρεαν μεταφορικα…
οσο για το χαμογελο κι εγω το ιδιο ειμαι…σε καθε γνωστο μου,σχετικο ή ασχετο με το θεμα του το ειπα…:lol::lol:
καλο αυτο με το play.com παντως…μαλλον απο εκει θα το παρω…και και δωρεαν μεταφορικα…
οσο για το χαμογελο κι εγω το ιδιο ειμαι…σε καθε γνωστο μου,σχετικο ή ασχετο με το θεμα του το ειπα…:lol::lol:
Παιδια, το play.com σαν site ειναι εξαιρετικο.
Απ’οτι ξερω, αν παραγγειλεις κατι, τουλαχιστον στην Αγγλια το εχεις την ημερα κυκλοφοριας στο σπιτι σου.
Αν θυμαμαι καλα, μια φορα που ειχα παρει κατι προπαραγγελια, το ειχα την επισημη ημερα κυκλοφοριας του στην Ελλαδα… Αλλα δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμο μου…
Αυτο που κανεις δεν μπορει να πιστεψει ειναι γεγονος… Ο δισκος κυκλοφορει…
Ναι, το play.com είναι άριστο. Απλά ας μην το αναλύσουμε αυτό εδώ μέσα:p
Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο:
Το line-up ποιό είναι? Εξακολουθεί να έχει 3 κιθάρες και 2 πληκτράδες?
Πραγματικα απιστευτο!!! Ε ρε τι εχει να γινει λεμε!!!
Δεν θα το πιστεψω αυτο μεχρι να τον παρω στα χερια μου και να τον ακουσω!
Και αυτο σε καμμια περιπτωση δεν αποτελει αμφισβητηση των λεγομενων σου ή εγκυρων πληροφοριοδοτων.
Απολυτως λογικο και κατανοητο. Καμια παρεξηγηση.
Εδω δεν μπορουν να το πιστεψουν οι fans των GN’R που ασχολουνται καθημερινα με το αντικειμενο…
Νομιζω οτι θα βγει ο δισκος και θα παρει πολυ καιρο στους περισσοτερους να το χωνεψουν…
Το υφος του line-up δεν θα αλλαξει. Δεν βγαινουν τα τραγουδια με οτιδηποτε λιγοτερο.
Ο Pittman κανει πολυ μεγαλυτερη δουλεια απο αυτην του πληκτρα και αυτο θα φανει οταν κυκλοφορησει ο δισκος και διαβασει ο κοσμος ποιοι συμμετειχαν στη συγγραφη των τραγουδιων.
Επισης στην σκηνη ολοκληρωνει τον ηχο, οτι εκανε ο Teddy την περιοδο των Illusions. Απλα σημερα γινεται με υπολογιστες κτλ.
Η κατασταση με τον Robin παραμενει λιγο μυστηρια προς στιγμην αλλα νομιζω οτι θα μαθουμε συντομα τι θα συμβει και μ’αυτο.
Πως θα με πειτε αν σας πω οτι δεν εχω ακουσει ουτε μια νοτα απο οτιδηπωτε ανηκει στην “Chinese Democracy era”??? :-s
Γραφικό :lol:
Balte me kai mena stous grafikous. Min mou peite oti xano kati to idiaitero, den tha sas pistepso.
the tracklist has changed.
Εχουμε 3 δυνατα κομματια στην αρχη, 2 για να ηρεμησουμε,2 epic τραγουδια, 1 αγνωστο, 1 μ@@κια (Riad), 1 αγνωστο, 1 (IRS)που για πολλους θεωρειται αδυναμο αλλα προσωπικα μου αρεσει πολυ( οπως και στον Maiden), 1 epic , και το album τελειωνει με 2 κομματια που ΙΣΩΣ το 1 απο τα 2 ειναι το song2…
Το σιγουρο ειναι οτι θα διχασει…αλλα θα αρεσει και πολυ:):D:p8):roll:
Φυσικά θα διχάσει γιατί είναι μια φούσκα. Τόση αναμονή για το τίποτα…
αν και εμενα ολα τα ντεμο μου αρεσαν,η βλακια ειναι οτι απο τα 14 τραγουδια τα 10 τα εχουμε ακουσει πολυ καιρο πριν(εστω και σε μη ολοκληρωμενη μορφη),και οσο να 'ναι αυτο σου ‘κοβει’ πολυ απο τον ενθουσιασμο που ισως να ειχες για το αλμπουμ,αν ολα αυτα τα ακουγες για πρωτη φορα…(σε πολυ κοσμο που ολα αυτα θα τα ακουσει για πρωτη φορα μπορει να του αρεσουν πολυ,μπορει και οχι)…
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ξενερώσει λίγο με το ότι θα ακούσουμε μόνο 3-4 νέα κομμάτια. Αν και μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά από αυτά που κυκλοφορύν στο ίντερνετ. Για να δούμε.
Ερώτηση, για το “Sorry” δεν είχε ακουστεί ότι είναι στυλ “November Rain”; Επίσης, δεν είχε πει ο Axl ότι αυτό το κομμάτι θα έμπαινε στο 3ο μέρος της “τριλογίας”; Βασικά κάτι τέτοια έλεγε ο Bach, αλλά τα έχω ξεχάσει οπότε μπορεί να λέω και βλακείες.
Sorry
Sebastian Bach: There’s this one song called “Sorry”, that’s almost like doom metal with Axl singing really clean over this grinding, slow beat that is fucking mean. I cannot get it out of my head.
This I Love
According to some rumours this song will be the answer to the Guns n’ Roses Trilogy (Don’t Cry - November Rain - Estranged). According to rumours it’s a soft piano ballad with piano.
Dave Dominguez (Engineer): “This I Love” was supposed to be for a soundtrack to a Robin Williams movie awhile back thats the only reason any old track was even thought about by Axl that track was never going be on the record.3
Prostitute
Paul Buckmaster: [It’s a] mid-up, kind of biting 4 minute song with an aggressive rhythm section. The way I wrote for the string section (32-piece, consisting of ten 1st Violins, eight 2nd Violins, six violas, and eight cellos) gave the song another dimension. [The song is] powerful, like fire and ice.2
ολα τα παραπανω ειναι απο το http://www.gnrsource.com/songinfo/cd/index.htm
Αχά. Είχα μπλέξει το This I Love με το Sorry. Thanks!!!
…
Giati? Tha mporouse na itan piano ballad me kithara.
αυτο θα ηταν συνηθισμενο ενω piano ballad με πιανο ακουγεται πολυ avant-garde
Na to do kiayto milame kai meta ti allo? Mexri kai promotion mono me rumours exoume dei…
o mysteron ο ινσαιντερ που δινει πληροφοριες ειπε πριν λιγο στο forum του heretodaygonetohell
Axl is currently working on his press release. When it is done, it will be released.
οποτε οπου ναναι θα ανακοινωθει και επησιμα