Chinese Democracy 23/11/2008

στο επισημο site προστεθηκε και ενας counter…

Προβλεπω 100000000 πωλήσεις σε βάθος χρόνου…

επιτελους , μπηκε στις κυκλοφοριες…!

και το εξώφυλλο

άκουσα τώρα το ομωνυμο κομμάτι και τα σπάει κανονικά ιδιαίτερα στο solo…
περίεργος να δω τι σύνολο θα έχει το άλμπουμ…

To single είναι πολύ μέτριο… :frowning:

To single το ακουσα κι εγω…

Δεν με ενθουσιασε…Μακρια απο τα κλασικα κομματια τους…Πολυ λιγο για το ονομα αυτο το βαρυ σαν ιστορια…

Ουτε η φωνη του Αξελ μου θυμισε τον φροντμαν του παρελθοντος…

Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν μου φαινεται να ειναι καλο το δισκακι…Θα δουμε βεβαια και απο τα υπολοιπα…

Υπομονη…

κ για το μετάλλικα όλοι ήταν σίγουροι ότι ήταν φλόμπα, κ έπεσαν τα μπετά…

τον πιστεύω τον axl. δεν θα (ξανα)αλλάξει την ιστορία, αλλά θα μας δώσει κάτι για να ασχολούμαστε καιρό…

καλά τον Δεκέμβρη με τις λίστες κ με νέα metallica, Ac/Dc, guns n roses, queen (?) έχει να γίνει της κακομοίρας…

Ωχ καταλαβα, θα λενε: “την προσεξες την συχνοτητα μεταξυ 1:24 και 1:25 στο 67o κλασμα δευτερολεπτου που θυμιζει καργα Appetite…??” #-o:lol:

Απο την στιγμή που δεν υπάρχει Slash και Duff. Δεν ειναι ούτε Guns ούτε Roses. sAXLamara θα είναι.

και ελεγα θα το πει κανεις αυτο δεν θα το πει…

+1
Παντως το τραγούδι δεν ειναι ασχημο

opoios den goustarei tous gnr se allh paralia. Den einai to 8ema auto gia na arxisei mia tetoiou eidous suzhthsh. Uparxei 8ema sto opoio mporeite na brizetai ton axl oso 8elete. oxi omws edw.
filika

Παντως το θρεντ δεν επρεπε να μπει στις κυκλοφοριες μεχρι να το πιασουμε στα χερια μας.

Που το ακούσατε το single ;

Θα κυκλοφορήσει ως single κανονικά;

Ελα ρε παιδια, ενταξει ειπαμε, μας εβγαλε την Παναγια μεχρι να το βγαλει αλλα ολα πλεον εχουν παρει τον δρομο τους και σε ακριβως ενα μηνα θα το εχουμε στα χερια μας…

παντως σε οσους φιλους μου το εχω βαλει(μιλαμε για ατομα που δεν τρελενονται για gnr και γι αυτο και δεν το ειχαν ακουσει καμια φορα πριν)εχουν ενθουσιαστει…
το τραγουδι ειναι πραγματικα τρομερο…:D:D

Μέχρι το γέλιο σου νόμιζα ότι μιλούσες σοβαρά :wink: