Chinese Democracy 23/11/2008

Ναι. Αφου έχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα του ονόματος.
(μα πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου? Μου λείπουν ήδη τα solo το top-hat και τα μπουκλάκια του Slash!:frowning: )
Σοβαρά τώρα, είμαι πολύ περιέργη να ακούσω το τελικό αποτέλεσμα του δίσκου.:slight_smile: Μακάρι να είναι αντάξιο των προσδοκιών.

Πειράζει που μέχρι να βγει ΟΝΤΩΣ, είμαι επιφυλακτική?:-s Συνεχώς το αναβάλλουν:-s Είναι 1000% σίγουρη η ημερομηνία?

Αν δεν το βρεις στις 24 Νοεμβριου στα γνωστα δισκοπωλεια θα φταιει η Universal για την κακη διανομη και οχι οι Guns N’ Roses.

Ο δισκος θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα εκεινη την ημερομηνια και σε αλλες χωρες λιγες μερες πριν, οπως γινεται παντα.

telika poli vlakas aftos axl…

kane re pedi mou mia sosti diafimisi, o kosmos tosa xronia (den) perimenei afto to to album… en8ousiaston ligo… kane ton na metra tis meres… ti vlakas

http://www.rollingstone.com/reviews/album/24024297/review/24161281/chinese_democracy

4/5 :):D:p8):lol::roll:

σταμάτησα να διαβάζω την κριτική ως αναξιόπιστη όταν παρουσίασε το Oh My God ως κομματάρα.
έλεος.

βρηκα σημερα 1 τορρεντ,που μεσα εχει το κανονικο τρακλιστ…τωρα,παιζει να ειναι μουφα,αλλα θα το δοκιμασω…

Το oh my god ειναι κομματαρα

και ο γεωργέας παικταράς (υπόδειγμα σύχγρονου full back).

Γουστα ειναι αυτα. Οπως ειπες εσυ τη γνωμη σου, ειπα και εγω τη δικη μου και ετσι ειπε και ο Fricke στο Rolling Stone για το Chinese Democracy. Αν εσυ εχεις αποφασισει οτι ειναι μαπα ο δισκος, πριν τον ακουσεις κι αυτο δικαιωμα σου ειναι.

Οσο για το γεωργεα, μπορει να μην ειναι ο μεγαλος παικτης, σιγουρα ομως ειναι απο τους πιο αξιοπιστους και βελτιωμενους παικτες, που ενω ηταν παικτης του 5, πλεον ειναι παικτης του 7. κλασικη περιπτωση υποτιμημενου παικτη για οποιον δεν εχει παρακολουθησει την πορεια του.

το “γούστο” από ένα σημείο και μετά είναι “υπεκφυγή”.

δεν έχω αποφασίσει τίποτα. έχω ακούσει κάποια demos από τα οποία κάποια δεν μου αρέσουν καθόλου, κάποια τα βρίσκω απλά ok και κάποια πάρα πολύ καλά.

η συντριπτική πλειοψηφία όσων άκουσαν τότε ή τώρα το Oh My God είπαν ότι είναι ένα κακό ή τραγικό τραγούδι, όχι για να φέρει την υπογραφή των GNR αλλά γενικότερα. Αν άρεσε σε ελάχιστους, υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Όσο για το offtopic του Γεωργέα δεν ήταν τυχαία αναφορά ήταν προφανής η απάντησή σου. Το ότι ικανοποιεί αυτός ο παίκτης της ΑΕΚ θα έπρεπε να προβληματίζει για το πόσο υψηλές προσδοκίες έχουν από την ομάδα τους.

Ο οπαδός θα δει αυτό που θέλει να δει και θα ακούσει αυτό που θέλει να ακούσει.

ποτε δεν ειπα οτι ειναι αρκετος για την ΑΕΚ ο γεωργεας οσο και αν το χρησιμποιησες γιατι σε βολευε για να πεις την τελικη ατακα για τους οπαδους.

h madonna αρεσει σε πολυ περισσοτερο κοσμο απο τον cornell η τους pearl jam, αυτο την κανει καλυτερη απο αυτους?

το αν σε καποιο δεν αρεσει η κατευθυνση που εχουν παρει οι Guns N’ Roses ειναι σεβαστο, το να αρχιζουν ομως συνεχεια το “εσυ εισαι οπαδος οτι και να βγαλουν θα σου αρεσει”, ειναι απαραδεκτο και αδικο. δεν εχεις ιδεα ποιανου ειμαι οπαδος, τι μουσικες ακουω και γενικοτερα οτιδηποτε στο οποιο να μπορεις να στηριξεις το οτι ακουω αυτο που θελω να ακουσω. ελεος με τους “αποστασιοποιημενους”, “αντικειμενικους” που νομιζουν οτι ειναι κατοχοι της απολυτης αληθειας.
οσο για την κριτικη του rolling stone, μη χαλιεσαι, τα παιρνει απο τον Αξλ μαλλον.εσυ θα τους πεις τι πρεπει να γραφουν, εισαι ο αξιοπιστος.

λάθος κατάλαβα.
είσαι οπαδός του Ολυμπικακού!

ΑΕΚ ειμαι, για μουσικη συζητουσαμε.

χαιρομαι που πιαστηκες απο αυτο για να μην απαντησεις στην ουσια.

ασε τον κοσμο να ακουει οτι γουσταρει, ακου κι εσυ οτι γουσταρεις και μην κρινεις τους αλλους οταν δε τους ξερεις, με βαση ενα avatar και μερικα ποστς.

καλο σαββατοκυριακο.

πολυ καλο το αλμπουμ το ακουσα ολο και μπορω να πω οτι με καλυψε…

Μαλλον ενοεις τα demos τα οποια διερευσαν…τοτε δεν ακουσες ΟΛΟ το αλμπουμ.

και όμως…
κάποια τραγούδια κυκλοφορούν όχι σε demo, όπως π.χ. το Sorry. αρκετά heavy θα έλεγα το συγκεκριμένο.

aekenosis, εγώ το παράτησα γιατί δε βλέπω συνενόηση, οπότε…

ακουσα τα 12 απο τα 14 σε κανονικη μορφη παιδια οχι demo …

χτες άκουσα 2-3…Ενταξει μετά απο τόση αναμονή περίμενα απλως να ειναι Masterpiece…Απο αυτα που άκουσα δεν ήταν…Ελπίζω να εχω μια σφαιρικη εικονα πιο θετικη με τα υπόλοιπα αλλα μεχρι στιγμής:?

To sorry εχει ωραια σολο,τα vocals του Αxl παλι δεν μου αρεσαν,πολυ επεξεργασια εχει πεσει στα vocals.

Δεν μπορω να μην συμωνησω μαζι σου,μενω με την ιδια γευση,οτι δλδ ναι μεν ορισμενα κομματια ωραια κ καλα αλλα απο εκει και περα…ουγκ.

οκ…τωρα βρηκα κι εγω 1,που μαλλον ειναι καποιο προμο…
(στο this i love εχε κατι εκνευριστικους κωλοθορυβους…)…
οταν το τελειωσω θα πω περισσοτερα…