Chinese Democracy 23/11/2008

Το θέμα είναι οτι σίγουρα τραγούδια όπως το “This I Love”, " Prostitute", “Better”, θα ακούγονται άνετα όχι μόνο σε 5 αλλά και σε 25 χρόνια!!! :D:D:D

δεν ξερω σε ποσα χρονια θα ακουγονται, παντως magadascar και better εχουν κολλησει στο playlist. εβγαλαν ωραιο αλμπουμ.

Tελικά άκουσα κι εγώ τον δίσκο πριν κανα 2 βδομάδες μερικές φορές. Δεν είναι κακός. Βασικά αυτό ακριβώς που λέει ο βαγγέλης

το γραψα και λαθος…

Επίσης και το “This I Love” έχει κολλήσει στο playlist και στο μυαλό μου!!! Αυτό το κομμάτι βγάζει απίστευτο συναίσθημα και συγκίνηση που αιχμαλωτίζει τα αυτιά σου μελωδικά με το πρώτο άκουσμα!!!

καλα εμενα οι ποζερομπαλαντες δεν μ’ αρεσαν ποτε αλλα το κομματι ειναι καλο

Εγω το βρηκα επιπεδου Eurovision, δυστυχως. :frowning:

καλα εμενα ολες οι ποζερομπαλαντες ιδιου επιπεδου μου φαινονται ισως γι’αυτο το βρηκα καλο λολ

Εντάξει από άποψη μπαλάντας είναι εξαιρετικό και δύσκολα συγκρίνεται με όποια άλλη έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 15 χρόνια!!!

Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα όμως ε:roll:

χαλαρα η καλυτερη μπαλαντα των τελευταιων 15 ετων…

Someone Else?

απο Queensryche…

χαλαραααααααα ομως…:D:D:D

Μάλλον ήθελε να πει ότι είναι η καλύτερη Guns N’ Roses μπαλάντα των τελευταίων 15 ετών.

χμ …επειδη δε φημιζομαι για την ευστροφια μου, τι εννοει ο φωτογραφος???

Einai i diasimi strangled cat Axl Pose. Eidika stin yperballanda einai kai bregmeni…:stuck_out_tongue:

Eντάξει μπορεί να είμαι λίγο υπερβολικός λόγω της αγάπης μου για το συγκρότημα αλλά σίγουρα είναι μέσα στις 5 καλύτερες μπαλάντες των τελευταίων 15 χρόνων!!!

Επίσης βάζω και το Unforgiven III των Metallica!!!:D:D:D

Αυτο.

ΚΙΜΙ γράφοντας memorable εννοούσα memorable:p…ευκολομνημόνευτο το βρήκα στο λεξικό…δεν μίλησα για διάρκεια και πόσο θα αντέξει σε βάθος χρόνου…και δεν είναι αυτή η έννοια της λέξης memorable.

Όπως και να το κάνουμε είναι ένα ωραίο album με πολύ καλά κομμάτια…και μερικά μέτρια.
Πιστεύω ότι αυτή η αρνητικίλα:p τόσα χρόνια,έκανε μερικούς να μην του δώσουν όχι δεύτερη…άλλα ούτε μια ευκαιρία…δεν κατάλαβα από αυτά που είπες αν σου αρέσει λίγο ή καθόλου…αλλά γενικά μιλάω.8)

Δεν μίλησε κανείς για σύγκριση με τα παλιά…δε πρόκειται ποτέ να βγεί καλύτερο από το AFD ή τα UYI…τέλος…αυτό είναι στάνταρ.

Αυτό ισχύει για τα περισσότερα συγκροτήματα φυσικά.8)

Memorable σημαίνει περισσότερο αξιομνημόνευτος, γι αυτό μπερδεύτηκε ο KIMI.

Ως μη φανατικός οπαδός των GNR πάντως, κι επομένως χωρίς να έχω να περιμένω κάτι από αυτούς (ούτε καν γνώριζα την ιστορία τους συγκροτήματος μέχρι πρόσφατα) βρήκα τον δίσκο φρέσκο και με πολύ καλά τραγούδια στην πλειοψηφία τους. Και αυτό είναι που μετράει τελικά.

Anyway,ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τα αγγλικα,ασχετο βεβαια αυτο…:p#-o

Σε γενικες γραμμες το αλμπουμ ειναι ενας καλος δισκος,μου αρεσουν καποια κομματια,αλλα…εκει που κολλαω εγω και ριχνω το κραξιμο μου στον Axl ειναι πως περιμενα κατι αρκετα καλυτερο για τα στανταρ των GNR.Δεν με επεισε το CD σαν δισκος οτι αξιζε ολα αυτα που επακολουθησαν απο το 1994 και μετα μεχρι το 2008-9 που κυκλοφορησε.Για μενα το CD δεν δικαιολογησε τις προσδοκιες που ειχα σαν φαν.:-s:roll: