Chinese Democracy 23/11/2008

Ποια μηδενικη προωθηση;Εγω εκεινες τις μερες παντου εβλεπα διαφημιση για το cd.Σιγουρα στην Ελλαδα δν προωθηθηκε οπως τα Death Magnetic,Black Ice αλλα οχι και μηδενικη.Εκτος Ελλαδας σιγουρα θα γινοταν πανικος απο διαφημισεις.
Guns n roses ανηκουν στην κατηγορια μπαντων π ακομα και σκατα δισκους οπως αυτον(γνωμη μ,μη βαρατε)να κυκλοφορουν θα πουλανε σαν τρελοι.

Μηδενικη προωθηση απο πλευράς συνεντευξεων σε περιοδικα και τηλεοραση, χωρις ουτε ενα videoclip,ουτε ενα live σε βραβεια ή καποιες εστω συναυλιες αποκλειστικα για την προωθηση οπως εκαναν π.χ. οι Green Day.
Σχετικα με την Ελλαδα ακομα και με αυτη την προωθηση εγινε χρυσο και σιγουρα επιβεβαιωνει αυτο που λες για τους GN’R αν και πιστευω πως για τα σημερινα δεδομενα ο δισκος και σε σχεση με τους δισκους των αλλων μεγαλων συγκροτηματων (Μetallica, AC/DC, U2) ειναι πολυ καλος καθως καταφερε να ξεφυγει απο επαναληψεις του παρελθοντος και να δωσει ενα φρεσκο αερα στον ηχο των GN’R, απλα αυτοι που περιμεναν περισσοτερο Appetite μεσα στο δισκο πιθανον να απογοητευτηκαν καθως περιεχει περισσοτερες μπαλαντες οι οποιες ειναι το λιγοτερο εξαιρετικες, οπως εχω ξαναπει θεωρω το THIS I LOVE μπαλαντα της δεκαετιας, ειναι πολυ συγκινησιακο τραγουδι (με εξαιρετικο σολο) με μια μελωδια και ερμηνεια απο τον AXL που σου καρφωνεται στο μυαλο!!!

Το This I Love είναι και τραγούδι του '93 να μη ξεχνιόμαστε.

Ακούω το C.D. μετά από κάμποσο καιρό…καμιά φορά πιάνει και ανακαλύπτω νέα, συνήθως όμορφα πράγματα:wink::!:
Το This I Love είναι μια πολύ όμορφη μπαλάντα, αλλά μαζί με κάποια ακόμα όμορφα τραγούδια δεν σώζουν την κατάσταση!
Μακάρι και εδώ να γίνει πλατινένιος!

χαράς το κουράγιο σου:p

όσες φορές και να το προσπάθησα απλά δεν…ένα καλό κομμάτι απο δώ ένα απο κει αντέ και καμία καλή ιδέα αλλα ως εκεί.

All time classic!!! :thumbup:

Και πάλι τα ίδια γούσταρα, το Better, και το This I Love οπότε, μια από τα ίδια:!:

Το βιντεο κλιπ θα βγει καμια φορα?

ημουν ετοιμη να ρωτησω αυτο κ απο οτι φαινεται δεν εχει βγει ακομα αρα βρισκομαστε εν αναμονη
χαρα στο κουραγιο μας…

Δεν ξέρει τι θέλει ο Axl Rose. Σύμφωνα με πληροφορίες, o frontman των Guns N? Roses, απέλυσε και επαναπροσέλαβε τον manager του Irving Azoff, τρεις φορές μέσα στον προηγούμενο μήνα! Λέγεται πως ο Axl, έχει ενοχληθεί από τις προσπάθειες του manager να επαναπροωθήσει το άλμπουμ του γκρουπ Chinese Democracy, όταν ο ίδιος δεν θέλει να ασχοληθεί καθόλου πια: ?Δεν βγαίνει καν από το σπίτι του, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το άλμπουμ?.
Από την άλλη, άνθρωπος από το περιβάλλον του Azoff, ανέφερε πως η σχέση μεταξύ των δύο αντρών είναι καλή αυτή την περίοδο. Το Chinese Democracy πάντως, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2008, μετά από 15 χρόνια- και βάλε- αναμονής, δεν είχε την εμπορική ανταπόκριση που αναμενόταν. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τι έκαναν οι G N? R γι αυτό το άλμπουμ- τίποτα ιδιαίτερο.

Λυπαμαι ο Αxl τα εχει παιξει τελειως…[-X

μηπως τελικα ο axl αποδεχτηκε αυτο για το οποιο τον κατηγορουν ολοι οτι οι gn’r πλεον δεν υπαρχουν τωρα οσο για το cd απο οτι φαινεται ηταν μια δουλεια που οφειλε ο axl να ολοκληρωσει ειτε για προσωπικους ειτε για διαδικαστικους λογους…μηπως τελικα ειναι πιο λογικος απο ποτε;;:-k

Παλιά ιστορια… Και η αντιφατικοτητα και η τρελα. Προσωπικα δεν περιμενω κατι λογικο/συμβατικο απο τους Guns -σχεδον δεν θελω! Μακαρι μονο να συνεχιστει η πορεια τους.
Οσο για το αλμπουμ και την προωθηση του, νομίζω οτι οσο και να πουλησει ή να μην πουλησει, δεν μπορει παρα να μεινει στην ιστορια… Νομιζω οτι ειναι πολυ καλο, ο μονος λογος που δεν με ενθουσιασε προσωπικα, ειναι καθαρα το κολλημα με την παλια μορφη τους. Και βεβαια ταυτοχρονα το βρισκω θετικο το οτι ξεφυγαν απο αυτη.

Οταν θα μιλαμε για τους τωρινους GnR καλυτερα να λεμε “New GnR”, γιατι εμενα το σκετο GnR με ενοχλει καπως.:-s

Γιατι μπορει ολοι να χρησιμοποιουν σαν επιχειρημα οτι τα δικαιωματα του ονοματος ανηκουν στον Axl αρα μπορει να κανει οτι γουσταρει με το ονομα GnR,ομως υπαρχει και το ηθικο μερος της ιστοριας το οποιο θεωρω ποιο σημαντικο.

Απλα ο Αxl εχει λαλησει. 8O Δεν εχει ακουστει τιποτα για περιοδεια,ο κιθαριστας αλλαξε,προωθηση του αλμπουμ μηδεν,λες και το κανει επιτηδες ο Αxl. Δλδ οπως ολα τα συγκροτηματα βγαζουν ενα νεο δισκο και κανουν μια τυπικη προωθηση ετσι θα γινοταν κ με το CD, τοσο δυσκολο πια?:-k

Το CD θα μεινει στην ιστορια οχι σαν αλμπουμ αλλα για ολο αυτο που προηγηθηκε 15 χρονια μεχρι να φτασουμε επιτελους να κυκλοφορησει.

Bullet For My Valentine, Mastodon, Trivium, Opeth, Lacuna Coin on ChD single

:roll:

Bullet For My Valentine,Trivium, θα πανε μπροστα!!!
τωρα κατι Mastodon,Lacuna Coin, θα πρεπει να σκεφτονται πριν μιλησουν, οταν καταφερουν να κανουν το 1/100000000000000000000 απάυτα που εχουν πετυχει οι GUNS N’ ROSES τοτε να μιλανε, λιγο σεβασμος δε βλαπτει σε συγκροτηματα με τετοια ιστορια.

από όσο ξέρω τους είχε βάλει ο Alexander Milas να πλύνουν το στόμα τους πρώτα επειδή θα μίλαγαν για τον Axl.

τι ασέβεια, να πουν ότι δεν τους αρέσει ένα τραγούδι (και ποιο τραγούδι ε, το Chinese Democracy).

Το 'χεις ξεφτυλίσει τελείως. Και αν το 85 είναι το προφανές δεν έχεις και τη δικαιολογία του 18χρονου.

Ο τροπος που το εξεφρασε ηταν απαραδεκτος “It’s horrible!!!” θα μπορουσε απλα να πει οτι ειναι ενα τυπικο τραγουδι…ας πουλησει παραπανω απο τους Jonas Brothers και μετα να βγει μιλησει.:lol::lol::lol:
Ειναι σαν να κρινει η μεγαλη τραγουδιστρια μαρω λυτρα ενα τραγουδι της ασημαντης ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ!!!
Σχετικα με την ηλικια δεν παιζει ρολο το ποσο εισαι αλλα το ποσο συγκροτημενη σκεψη και διεισδυτικη ματια στα γεγονοτα εχεις ανεξαρτητα αν εισαι 18-25-35!!! Ετσι μειωνεις το 18χρονο.

sorry κιολας,αλλα το γ@μ@ς λιγο…και ειμαι και φαν του δισκου και ειναι και ο αγαπημενος μου μαζι με το πρωτο τους…αλλα γενικα,τα περισσοτερα τραγουδια τους,μαζι και με ενα δυο απο τον πρωτο δισκο,με αφηνουν αδιαφορο(sweet child of mine,μεγιστη βαρετη πιπ@ για μενα πχ…)…μηπως πρεπει να το πω πιο κοσμια,μιας και ειναι ‘‘μεγαλη μπαντα’’???Και παλι κολλας με τις πωλησεις,οπως και με το σενκερ Vs ποζερα με αφανα-σλας…δεν καταλαβαινω τι ρολο παιζει το αν πουλαει πιο πολυ ή οχι…εδω οι μισοι αμπαλοι ποπαδες εχουν πουλησει πιο πολυ απο μεγαθηρια του ροκ χωρου,δεν λεει κατι αυτο…οσο για τις δηλωσεις στο βιντεο,αλλο να σεβεσαι ενα συγκροτημα και αλλο να εισαι το πουτ@ν@κι του…το ξαναλω,αν και μου αρεσει καθε δευτερολεπτο του δισκου,δεν μου φαινεται κακο να πει ο οποιοςδηποτε τη γνωμη του ανοιχτα…(το επιχειρημα πως δεν εχει πουλησει τοσο οσο αυτους,ειναι ανοητο,αστειο και ουτε 15 χρονων κοπελι δεν τα λεει και τα εννοει αυτα…)

(σορυ για το υφος,αν ειναι λιγο γκρρ,απλα δν μου αρεσει να ακουω συνεχεια τετοιου ειδους επιχηρηματα,με πωλησεις και σεβασμους κτλ-ειναι και αργα και νυσταζω(Bad mood on…)…)

Εισαι φαουλ. Δεν ειδα κανεναν απο οσους εξεφρασαν αρνητικη γνωμη να ειναι ασεβης. Πιο πολυ μου κακοφανηκε που ενας τυπας ειπε καλα λογια και ταυτοχρονα ειπε οτι του θυμιζει πολυ τους κλασσικους GNR. Aπο που και ως που ρε μαστορα??? #-o

Ασε που πολυ πιο ευκολα ειναι να πει καποιος απο αυτους καλα λογια παρα κακα καθοτι σιγουρα αυτοι που θα εδωσαν αρνητικες κριτικες δημιουργησαν εχθρους, δεν ειναι και μικρο ονομα οι GNR. Σε τελικη αναλυση πιστευω οτι κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης, ουτε καν μεγαθηρια τυπου Led Zeppelin, AC/DC, Journey, etc. Ποσο μαλλον ενα συγκροτημα που να μην ξεχναμε οτι εχει κυκλοφορησει 4 δισκους.

Η γνωμη μου επι του δισκου εξακολουθει να ειναι πολυ θετικη. Δεν τον κρινω φυσικα σαν εναν δισκο που του πηρε καμμια 15αρια χρονια να κυκλοφορησει και δεν εχω κανενα λογο να το κανω αυτο.
Τις πρωτες φορες που τον ακουσα ηταν σαν να ετρωγα γροθιες στο στομαχι καθοτι δεν ειχα ακουσει ουτε νοτα μεχρι να τον αγορασω και αυτο που ακουγα απειχε πολυ απο οτι ηξερα σαν “GNR” αλλα και απο την πλειοψηφια των ακουσματων μου.

Ο δισκος εχει τα πολυ καλα Chinese Democracy, Shackler’s revenge, Madagascar, This I love, το ξεχωριστο If the world και τα συγκλονιστικα Prostitute και There was a time (που αν δεν ειχε τα πρωτα 2 μετριοτατα λεπτα τοτε θα ειχαμε να κανουμε με ενα κομματι ισως πιο συγκλονιστικο απο τα November’s rain και Enstranged, καλα τουλαχιστον ισο).

METAL_LAWS ειααι Τιτανοτεραστιος!!! :respect:
και μενα μου αρεσει παρα πολυ ο δισκος, ανεξαρτητα αν δεν συμμετεχουν οι Slash, Duff, Izzy , ειναι ενας εξαιρετικος δισκος που αξιζει καθως περιεχει τραγουδια - διαμαντια που δεν βγαινουν καθε μερα και το πιο βασικο ειναι οτι ακουγεται ευχαριστα ολοκληρος ο δισκος και οχι 1-2 τραγουδια.
Σχετικα με το ποσους δισκους μαλλον εισαι λιγο υπερβολικος καθως δεν παιζει ρολο ποσους δισκους αλλα τι δισκους κυκλοφορησε ενας καλλιτεχνης και ποση επιδραση ειχε στις επομενες γενιες π.χ. o Jimi Hendrix και οι Nirvana κυκλοφορησαν μονο 3 δισκους!!!