Δελτίο Τύπου: Chinese Democracy Release Parties σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη Νοέμβριος 2008

Αμα μοιραστει δωρεαν το κοκκινο βιβλιαρακι για να με βοηθησει στην κατανοηση του κονσεπτ, μπορει και να ρθω:p

ωωωωωωωω…ωραια αφισα…εγω ψηνομαι αν και ειμαι far απο αυτο που λεμε ενθουσιασμο για το αλμπουμ…
…αλλα θα πάω τιμης ενεκεν( γτ ημουν νεα και γερασα μεχρι να βγει ο δισκος…), να υψωσουμε τη μαγγουρα μας ολα τα γεροντια μαζι…:slight_smile:

Κι εγω γεροντι ειμαι κι ακουγοντας κατι ‘‘Shackler’s Revenge’’ και κατι industrial τετοια κολπακια,λεω τουλαχιστον:’‘Oh.My God!!!’’.Αυτο παντως δεν ειναι rock n’roll ,oπως το διδαξαν και το προσκυνησαν oi Guns N’Roses.Velvet Revolver Kαι Αγιος Ο Θεος!!!

Τελικά κυκλοφόρησε σε 3 εξώφυλλα?

Η αφίσσα είναι αιώνιο ρησπέκτ!!!
Εύγε στα παλικάρια που την έφτιαξαν!

Με ψήνει λίγο το εβεντ είναι η αλήθεια, παρ’ότι δεν είμαι φαν…

Οντως πολυ ωραια αφισα.Ενδιαφερον το event,καλα να περασετε οσοι πατε.

thanks gia ta comments panw sto poster :oops:
Auti einai h kataxorisi tou club gia to neo teuxos tou Hammer (tha moirasoume kai posterakia me auti sto party):

Κατά πάσα πιθανότητα, την Παρασκευή θα είμαστε εκεί!!! :smiley:

Ολοι αποψε στο πρωτο παρτι!!!

Θα περασουμε πολυ γαματα…

Και η συνεχεια αυριο στην Αθηνα!!!:smiley:

θαμαστε εκει αυριο.:slight_smile:

Ωραια διοργανωση απο το ελληνικο fan club των Guns n’ Roses, ειχε και μια tribute μπαντα που δεν τα πηγε και ασχημα. Δωσανε και πολλα δωρακια, δυστυχως αλλες υποχρεωσεις δεν μας επετρεψαν να καθισουμε παραπανω

Ειχε και μια κοπελα στην εισοδο για promotion ενος γνωστου ποτου… δεν περιγραφω αλλο… οποιος την ειδε, ξερει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι θεμα μιλαω8O

thanks σε ολους για την απιστευτη συμμετοχή. Πάνω απο 400 άτομα στο bat city χθες, 7΄ωρες συνολικα προγραμμα στο event (που προσπαθήσαμε να στηριχτεί μόνο σε guns n roses και sideprojects κομμάτια!), προσεγμενη σε ολα διοργάνωση, oi XIX live σε guns πρόγραμμα 50 λεπτών, dj sets και χορευτριες απο kids of the underground (the strip), πολλά πολλα δώρα, jack daniel’s στο ποτήρι και το chinese democracy να παίζει ΔΥΝΑΤΑ. Nομίζω αποδείξαμε πόσο πολύ οι Έλληνες αγαπούν αυτό το group και ποσό ήδη έχουν αγαπήσει το νέο album.
thanks sto gunsnroses.gr και το bat city once more!

μπραβο σε ολα τα παιδια. πολυ ωραιο παρτυ, ηθελα πολυ να ακουσω τοσο δυνατα τα καινουργια κομματια μαζι με τα παλια και πραγματικα στεκονται επαξια αναμεσα στα επη του παρελθοντος.GN’FN’R’s are back.

Εμ , ναι…οσο για αυτο που λες…ηταν απο τις καλυτερες στιγμες του party :wink:::slight_smile:

Στα σοβαρα τωρα…ηταν η 1η φορα που ακουσα το CD με καλο ηχο…δηλαδη οχι απο τα ηχεια του PC…
Η παραγωγη του CD σπερνει…μπορεις και ακους τα παντα:D
και το cover band μια χαρα ηταν…