Chinese Democracy

Poly tha me trelaine mono kai mono na evlepa na tragoudane mazi Bach kai Axl. Mono pou eida tin foto ftiaxthka!

100% with ya… :wink:

Μετά από τόσα χρόνια αναμονής του νέου CD (θα’ναι δε θα’ναι 10), αρχίζω και νιώθω σαν άλλη Πηνελόπη… Δεν ξέρω τις αμαρτίες εκείνης, εγώ πάντως ξενέρωσα με τον Axl και ξενοκοιτάζω… No more patience, man… You dig what I’m sayin’ ? :frowning:

14 είναι.

:roll: Ακόμα χειρότερα… Θυμάμαι πήγαινα γυμνάσιο, όταν λέγανε για επόμενο δίσκο μετά το ‘‘The spaghetti incident?’’… :? Πώς πέρασαν τόσα χρόνια… :stuck_out_tongue:

10 einai, to 93 vghke to spaghetti kai meta apo kana 2 xronia kai me tin apoxorisi tou Slash o Axl eipe oti 8a iparksei kiallo album

Ο Axl πάντως εξακολουθεί να το παίζει ντίβα…

:? Μηπως ο AXL περιμενει να βγει το νεο cd των velvet revolver και μετα να βγαλει
το κινεζικο,θελοντας να αποφυγει την συγκριση μεταξυ τους?

proteinw mexri na erthei sta ntouzenia kai na to bgalei.

vain - no respect ( egw to exw se ektimhsh oso kai to appetite - isws kai ligo pio poly)
kserw megaqlh koubentaq alla mamei.

the poodles - metal will stand tall - san talishman - alla exei pio epiko lyrices stigmes.

to theiko crash diet - rest in sleeze (RIP)_to opoio einai to appetite twn 00.

kai tis epanekdwseis Y&T.

to fobero kai tromero - Wigwam - Wigwamania - to opoio - osoi tous eidan live- akoma paramilane - me ti amalagma dynamikou RnR einai - edw atomo klotshse - to tabazni !? gia na katalabete ti ginotan crowdsurfing - o typos htan me to kefali katw - se KYMA ?!@ LOL

tha goustarete (trela).

8O Εγω προτεινω ολοι οι φανς των GNR και οχι μονο, να συγκεντρωσουμε υπογραφες και να κανουμε μηνυση στον AXL για διαταραξη της ψυχικης υγειας ολων των φανς του συγκροτηματος, γιατι δοκιμαζει την υπομονη μας βγαζοντας
ραδιοαρβιλες για το ποτε θα κυκλοφορησει το cd.
Επισης να καταγγειλουμε τους Slash, Duff, Izzy, Steven για ανορθοδοξη συμπεριφορα
απεναντι στους οπαδους που τους αφησαν στα κρυα του λουτρου χωρις να ζητησουν
την αδειας τους για να φυγουν απο το συγκροτημα! 8O
Και ενα ειναι σιγουρο οτι θα κερδισουμε τη μαχη…γιατι Αλεξη Κουγια ζεις εσυ μας οδηγεις! Λαε των GNR ενωθειτε!!!
8) Τι γελεια που εχουν καταντησει τα πραγματα…

Me auta pou les ta katantises geloia :wink:

boromir αγορι μου αντε πανε κανε κανενα κρυο ντουζ. :x :x :x

Δε νομίζω πως οι περισσότεροι που τους κατακρίνουν, σημαίνει ότι δεν τους γουστάρουν… Προσωπικά τους γουστάρω και πάρα πολύ μάλιστα, αλλά τα καμώματα του AXL μου βγάζουν πλέον, κάτι πολύ ψεύτικο και επιφανειακό… Από Σεπτέμβρη στη Λαμπίρη για τις νέες περιπέτειες του AXL…

σωστο αυτο…

παντως ο Axl ειπε οτι μεχρι τελος του χρονου θα βγει ο δισκος! και ειαι η πρωτη φορα που το λεει… :slight_smile: