Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Poly wraia tainia!!To mono arnhtiko htan oti den edine polles plhrofories gia th mousikh tou kariera,oso gia thn proswpikh tou zwh…

‘‘Περηφάνια και Προκατάληψη’’
Πολυ καλη ταινια…
Μακαρι να υπηρχε παρομοιο ‘‘σκηνικο’’ και σημερα!

Χτυπα ξυλο :roll:

Χτυπα ξυλο :roll:[/quote]
Ελα ρε… ηταν πολυ πιο ρομαντικα και μετρημενα τοτε!
Ολη αυτη η φαση του χορου-ραντεβου ηταν πολυ ενδιαφερουσα και οι ανθρωποι τοτε εδιναν σημασια στα πιο απλα πραγματα οπως το αγγιγμα του χεριου, αν θυμασαι απ την ταινια.
Σημερα η κατασταση εχει ξεφυγει

σε άλλα αγγίγματα δίνουν σημασία σήμερα ( :lol: :lol: :lol: )

χμ :?

προτιμώ το σημερινό σκηνικό. Τότε θα παντρευόσουν όποιον σου έδιναν ο μπαμπάκας και η μανούλα, εκτός αν είχες κολοκύθες, τζάκι και νεραϊδονονά και ένας Τζακ Αντεροβγάλτης καραδοκούσε (ε γι’αυτό θα μου άρεσε κι εμένα εκείνο το σκηνικό :twisted: )…

Τουλάχιστον τότε υπήρχαν περισσότεροι μαλλιάδες αλλά αρκετοί από αυτούς ήταν κάπως… sissies…

so…

I love my days :smiley: :smiley: :smiley:

Τοτε υπηρχε μια ευγενεια, ενας σεβασμος, μια κομψοτητα, μια εκλεπτυνση…
Και ολο αυτο εχει την χαρη του ο,τι και να λεμε τωρα…

μωρε, είναι ανάλογα του τι ακριβώς θέλει ο καθένας…
Εσύ μπορεί να θέλεις κάποιος να σου ζητήσει να χορέψετε βαλς και να σου μιλάει για τα άστρα και τα λαμπερά σου μάτια (στον πληθυντικό πάντα) όση ώρα θα χορέυετε. Προσωπικά εμένα αυτό μου φέρνει αναγούλα.

Σου γυαλίζει κάποιος; Σύλλεξε πληροφορίες και αν βλέπεις το πεδίο ελεύθερο πέσε με τα μούτρα. Δική μου τακτική. Μέχρι στιγμής δουλεύει… :roll:

Καμια σχεση…δες το ‘‘Περηφανια και Προκαταληψη’’ και θα καταλαβεις τί εννοώ.

Όλες αυτές οι ταινίες σε βάζουν λίγο στο κλίμα της εποχής, όπου υπήρχε μια προσποιητή πολλές φορές ευγένεια, και νομίζεις ότι τότε ήταν όλα πιο όμορφα. Έχει δίκιο η Nightmare, μια πιο ευθεία προσέγγιση είναι καλύτερη, για να ξέρουμε και τί γίνεται…

Ναι σιγουρα, δεν διαφωνω απλως μου αρεσει που διναν βαση σε ασημαντα καθημερινα για μας σημερα πραγματα… τελοσπαντων, οπως και να χει αυτα ισχυαν καποτε και ηταν ομορφα, και τωρα εχουμε αλλα ωραια πραγματα που δεν υπηρχαν τοτε…Η καθε εποχη εχει την χαρη της! :smiley:

Σωστότατη!! Εύγε, μικρή μου… =D> =D> =D>

:smiley: :smiley:

Παρόλα αυτά, αν αυτή η εποχή ήταν τόσο ωραία ο άνθωπος δεν θα είχε προχωρήσει! Μου αρέσει η δική μου εποχή, στα παιδιά μου θα αρέσει η δική τους εποχή (μετά τις πρώτες απόπειρες αυτοκτονίας, ή ληστείας, ή δολοφωνίας, ή… Τι κοιτάτε; Δικά μου παιδιά δεν θα είναι; :twisted: :twisted: :twisted: )

Rock sugar, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είμαι η Nightmare?

Βρε Nightmare εσυ ακομη δεν βγηκες απ’τ’αυγο σου και μιλας για τα δικα σου παιδια? 8O :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Καποιος βιαζεται να μεγαλώσει…

By the way το δολοφωνια το ‘’-φω’’ γραφεται με ο… :stuck_out_tongue:

I found an other serial killer… Τις ωρθωγραυηασ… :lol: :lol:

(ουπς… βγάζει μάτι… σόρι στους μύωπες, πραισυήοπαισ ( :twisted: :twisted: ) κλπ…)

Παράδειγμα sugar, απλό παράδειγμα…

Και σε πληροφορώ ότι εγώ δεν βγήκα από αυγό…

Οι εφιάλτες δεν έχουν αυγά… :evil: :evil: :evil:

And that’s what I am…

A living Nightmare… :twisted: :twisted:

Μπερδεμένα τα γράφεις…

:roll: :roll: :?
Αυτά…

νόμιζα ότι δε σου αρέσει να σου τα λένε…

Επίσης, ότι θες Αγγλική. Ξέρεις, ζήτημα να υπήρχαν 10 αγόρια στο έτος μου. Συνήθως κορίτσια προτιμούν αυτή τη σχολή…

Με συγχωρείς, λάθος μου…

ΥΓ: Sorry και για το off topic…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι όμως ms Monk… I’m female… :smiley:

Λοιπόν… Την είδα την ταινία Princess. Γαμάτη, οφείλω να πω… Αλλά και πάλι προτιμώ τον δικό μου καιρό…

Θες να νιώσεις όμως τις τότε δόξες; Μίλα στον άντρα σου στον πληθυντικό, κάνε βόλτες με άλογα, αγόραζε κορδέλες… :slight_smile: :slight_smile:

Eιδες που σου λεγα οτι ειναι καλη ταινια? :smiley:
Και οι ηθοποιοι ηταν οι πλεον καταλληλοι! :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: ναι… κορδελες και τα σχετικα :lol: :lol: