Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Ε κι εσύ Γράκχε εκνευρίζεσαι πολύ εύκολα… κλασικός κρητικός :stuck_out_tongue:

μια φορα κοιμήθηκα στην ζωή μου 11-2 το πρωί που δεν κοιμήθηκα το βράδυ, και αρχίσατε τον 3ο παγκόσμιο. και με αφορμή μονο και μόνο επειδή ειπα οτι θέλω να παω στον ψαραντωνη και αυτό για τους δικούς μου γαμημένους λόγους.!!

jiopa αν εκανες το σχόλιο του angel7, κανεις δεν θα σου ελεγε τίποτα. και το πιθανότερο να συμφωνούσε και το 95% του φορουμ.
αλλά έκανες μια μειωτική σύγκριση. εκει στάθηκαν οι άλλοι και αρχίσατε την κόντρα.και να φανταστείς πριν απο αυτούς το ανέφερα εγω. που σίγουρα δεν θελω να εχουμε κάποια κόντρα(εδω δεν έχουμε για τις κωλομαδες). οπότε παραδεχτείτε οτι δεν την παλεύετε μεταξύ σας οι 3 σας, ή βρείτε καπως να συνεννοείστε(να διαφωνείτε) χωρίς να σφαζόσαστε παντού.

επίσης κάπου υπάρχει ενα θέμα που ξεθάβαμε οταν κάποιοι μάλωναν και χωναν απο επιχειρήματα μεχρι άπλωναν απλά την κόντρα τους. ας το ξεθάψει ενας αν ειναι να το συνεχίσετε εκει . εχετε πηδήξει τα κινηματογραφικά ολότελα πλέον.
εχετε ξεπεράσει και έμενα στο οφτοπικ και στην ανοησία

Έχεις δίκιο, εγώ προσωπικά ζητώ συγνώμη για το οφφ τόπικ. Αν θέλουν οι mods ας διαγράψουν τα ποστ μου.

οχι. διαφωνω με διαγραφή ποστ. καιν ας ειναι οφ τοπικ. απλα ας το συνεχίζετε καπου που κολλάει. σε ενα πιτ ρε αδερφε.τοσα εχουμε εδω μεσα.

Μπήκα κι εγώ να πω ότι είδα χθες το εξαιρετικό(/ά σκληρό) [I]The Hunt[/I], αλλά βλέπω εσείς εδώ περνάτε καλύτερα

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

^ Από τα φετινά έργα είδα επίσης πράγματι το Amour, στο οποίο για λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς έκλαψα [B]πολύ[/B]. Και σε αυτό και στο hunt, η παρόρμηση να σηκωθώ να εξαφανιστώ από την αίθουσα ήταν εξαιρετικά έντονη.

Φεύγοντας λοιπόν από τον υπερβολικά έντονο ρεαλισμό των amour και hunt, η ταίνία που έχω χαρεί περισσότερο προς το παρόν ήταν το [I]Ο Καίσαρας πρέπει να πεθάνει[/I]. Σκηνοθεσία και ερμηνείες - κέντημα…

Μπράβο ρε πάπια. Για πες και τίποτα άλλο γιατί για καιρό νόμιζα ότι ήμουν ο μοναδικός φορουμίτης που θα το έβλεπε.

το ειδα και εγω ρε. πολυ ανωτερο απο οτι περιμενα

^^
Ο Καίσαρας ήταν από τις ταινίες που περίμενα πραγματικά πολύ και που, κλασικά, δεν έχει την απήχηση και τον θαυμασμό που της αρμόζει. Πέρα από αυτό, που είναι προσωπικός μου καημός για τους Ταβιάνι-εκτός και αν πρέπει να ποντάρουμε στο ότι θα πεθάνουν στο προσεχές μέλλον- η ταινία σε κάνει να αισθανθείς ότι έχεις ένα μερίδιο ευθύνης. Το ζήτημα των φυλακών πάντα με συγκινούσε, αλλά εδώ πέρα, πραγματικά, αυτό που έγινε, απελευθερώνεται από τη φυλακή. Όχι μόνο επειδή πήγε στο σινεμα, αλλά το κάθε τι της, ήταν ένα σχόλιο. Γι’ αυτό και σε ισοπεδώνει η ατάκα στο τέλος. Το ασπρόμαυρο με πέθανε, καθώς και οι πρωταγωνιστές (εκ των οποίων καναδυο που αποφυλακίστηκαν, έγιναν ηθοποιοί). Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, αυτή η ταινία πρέπει να διδάσκεται.

θα παω σημερα,αμα δεν ειμαι ψοφιος οταν γυρισω θα πω αποψαρα

και γω παιζει να παω σημερα, αν πας Δαναο κερναω μπυρα

πέρναγα έξω από το Δαναό σήμερα και με έψησε:p
Μόνο να μην το κατεβάσουν, είναι ο επόμενος στόχος μου.

Πολύ μεγάλη ταινία το [B]The Hunt[/B] … Για μένα, ίσως και η καλύτερη του Vinterberg (αν θεωρήσουμε το Festen την πιο σημαντική του ως τώρα)…Πολύ ώριμη ματιά, πολύ λεπτομερής και στις ερμηνείες, ούτε μια σκηνή που να μην είναι μεγαλειώδης… Όταν βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου θα κάνω κανονικό review, απλά ποστάρω για να πειστούν και άλλοι να την δούνε :slight_smile:

Επέστρεψα από το [B]Seven Psychopaths[/B]. Το βάλανε 16.00 προβολή οι παπάρες, κανούργια ταινία. 2 άτομα ήμασταν.

Δεν είναι τόσο καλό όσο περίμενα, έχει το στυλ του δημιουργού του (In Bruges) με τις ατάκες, τους ωραίους χαρακτήρες, το μαύρο - σαρδόνιο χιούμορ, την πλοκή, αλλά κατώτερο για μένα. Oι 4 πρωταγωνιστές πολύ καλοί μεν, αλλά κανείς δεν υπερβάλει δε.
Στην αρχή είναι απολαυστικό, στην συνέχεια χάνει την ουσία και στο τέλος ότι και να γίνει με τις αναπάντεχες τροπές και εξελίξεις δεν σε εντυπωσιάζει.

7.9 του imdb είναι υπερβολικό. 7 με επιείκια.

Ο αδερφός του σκηνοθέτη πάντως παρουσίασε πέρσυ την ταινία της χρονιάς (The Guard).

Ποια ‘‘ουσια’’ χανει ακριβως;=p

Anyway,σιγουρα κατωτερο απο In Bruges.Ειναι ενα ξερο 7ρακι και το 0,5 το κερδιζει μονη της η τελευταια σκηνη με Waits.Πηγα για τα lolz και τα πηρα οποτε κομπλε.Παντως διαβαζω κατι κριτικες και ολοι λενε οτι κουραζει το δευτερο μισο αλλα δε πολυσυμφωνω.Σιγουρα απο την ερημο και μετα χανει σε ρυθμο και στο ολο γκρουβ που εχει χτισει αλλα εχει τον Rockwell να κενταει και το peak του γελιου ειναι εκει για μενα.

Μετά από λίγο το χάνει ρε παιδι μου τον προσανατολισμό του. Πετυχαίνει αυτή την αντανάκλαση ας το πούμε περί σεναρίου Μάρτι (Φάρελ) και πραγματικού σεναρίου αλλά δεν το διαχειρίζεται σωστά μετά από κάποιο σημείο. Σαν να του χουν φύγει όλα τα βαριά χαρτιά και δεν έχει άσσους στο μανίκι. Ακόμη και αυτή η σκηνή που λες στο τέλος θα μπορούσε να ναι ο κρυφός άσσος αλλά και πάλι δεν το καταφέρνει.

Είδα το cloud Atlas. Μου άρεσε.

το ειδα κ γω χθες,καηκε το κεφαλι μου

Είδα κι εγώ Cloud Atlas.

Τρομερά υπεραπλουστευμένη υπερεπική ταινία φαντασίας, γεμάτη κλισέ, στερεότυπα και εύκολους μελοδραματισμούς, αλλά γαμώ την τρέλα μου, τέτοια αφηγηματικότητα και τέτοιο αριστουργηματικό μοντάζ, δεν συναντάμε κάθε μέρα. Τρεις ώρες που πέρασαν νερό.
Τελικά το κατευχαριστήθηκα, αν και πήγα σχετικά αρνητικά προκατειλημμένος.