Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Children Of Man …Απίστευτη

Απίστευτη φεσάρα ανύπαρκτο σενάριο χαμένος χρόνος

Για πες. Καλό;; Είμαι φανατικός οπαδός του Gilliam αν και με απογοήτευσε με το Brothers Grimm[/quote]

To “Tideland” einai mia arrwstimeni ekdoxi paramythiou kati san tin Aliki sti xwra twn thavmatwn i ton Mago toy Oz me ena koritsaki na prospathei na ta vgalei pera me kapoious sovara diataragmenous xaraktires-legetai oti o Gilliam ekane to"Brothers Grimm"pou einai safws pio mainstream gia na mporesei na asxolithei meta me to "Tideland"pou einai apo tis tainies pou i sou aresoun poli i den tis pas katholou.Antikeimeniki me ton Gilliam den mporw na eimai giati einai apo tous agapimenous mou skinothetes opote,O.K,an to deis mou les an sou arese!

Very bad things.

Καλή κωμωδία, διαφορετική από τις άλλες, βλέπετε καλύτερα με παρέα.

Απίστευτη φεσάρα ανύπαρκτο σενάριο χαμένος χρόνος[/quote]

[-X [-X [-X

The Jacket ή “η πρώτη φορά που πέθανα.”

Απίστευτη για μένα. Από όλες τις απόψεις.

το Detroit Rock City φιλέ ειναι

Για πες. Καλό;; Είμαι φανατικός οπαδός του Gilliam αν και με απογοήτευσε με το Brothers Grimm[/quote]

To “Tideland” einai mia arrwstimeni ekdoxi paramythiou kati san tin Aliki sti xwra twn thavmatwn i ton Mago toy Oz me ena koritsaki na prospathei na ta vgalei pera me kapoious sovara diataragmenous xaraktires-legetai oti o Gilliam ekane to"Brothers Grimm"pou einai safws pio mainstream gia na mporesei na asxolithei meta me to "Tideland"pou einai apo tis tainies pou i sou aresoun poli i den tis pas katholou.Antikeimeniki me ton Gilliam den mporw na eimai giati einai apo tous agapimenous mou skinothetes opote,O.K,an to deis mou les an sou arese![/quote]

το Tideland τ’ασπαγε, οπως επισης και το Children Of Men. α, και το Borat, μην ξεχνιομαστε…

Απίστευτη φεσάρα ανύπαρκτο σενάριο χαμένος χρόνος[/quote]

Εμένα πάντως μου άρεσε πολυ.Το σεναριο δεν ήταν ανύπρακτο και μου άρεσε πολυ η σκηνοθεσία ειδικά στις σκηνές δράσης… Γούστα είναι αυτά…

To “Tideland” einai mia arrwstimeni ekdoxi paramythiou kati san tin Aliki sti xwra twn thavmatwn i ton Mago toy Oz me ena koritsaki na prospathei na ta vgalei pera me kapoious sovara diataragmenous xaraktires-legetai oti o Gilliam ekane to"Brothers Grimm"pou einai safws pio mainstream gia na mporesei na asxolithei meta me to "Tideland"pou einai apo tis tainies pou i sou aresoun poli i den tis pas katholou.Antikeimeniki me ton Gilliam den mporw na eimai giati einai apo tous agapimenous mou skinothetes opote,O.K,an to deis mou les an sou arese![/quote]

To ότι θα το δω είναι το μόνο σίγουρο. Ο άνθρωπος είναι θεός. Brazil, 12 Monkeys,Fisher King,Fear & Loathing In Las Vegas. Ήθελα να το δω στις αίθουσες αλλά δεν είδα να το δείχνει καμμία στη Θεσσαλονίκη

Exei vgei se DVD-paixtike persi ton Maio stis aithouses gia kamia evdomada to poli,den to pire xampari kaneis-asxeto/sxetiko:simera o Gilliam exei genethlia :slight_smile:

Ειδα το Alone In The Dark πολυ μετρια ταινια και το Eight Belowhttp://www.getin.gr/album_showpage.php?pic_id=743

Μόλις είδα τον νέο Bond και η ταινία είναι απλά ΤΡΟΜΕΡΗ. Βασικά, δεν είναι Bond… Είναι η ιστορία ενός άλλου, πολύ πιο συμπαθητικού τύπου, που είναι συνάδελφος και συνονόματος του γνωστού James Bond…

Για όσους το είχαν απορία, όπως και εγώ: ναι, και ο James Bond έχει κόκκινο αίμα… :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

Θα συμφωνήσω με τον από πάνω. ΦΟΒΕΡΟ το νέο Bond, ίσως μέσα στα 2-3 καλύτερα. Ο Craig άψογος, αφήνει χιλιόμετρα πίσω του Brosnan, Moore, Dalton. Επιτέλους βλέπουμε τον ήρωα με γρατζουνιές, μόλωπες, να σφαδάζει από τον πόνο. Σε αντίθεση με τις πρόσφατες γελοιότητες (του Brosnan κυρίως) που πλακονόταν στο ξύλο και δεν έφευγε ούτε τρίχα από το μαλλί.
Επιτέλους ένα Bond με σοβαρό σενάριο (καλά, θα μου πείτε remake είναι…τέσπα), ανατροπές, αγωνία και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!
Ένα χειροκρότημα στον Craig που παρά τα όσα άκουσε (ακόμα και για μποϊκοτάζ της ταινίας από οπαδούς είχε ακουστεί), δεν το έβαλε κάτω και πλέον μπορεί κάλιστα να υψώσει υπερήφανα το μεσαίο δάκτυλο σε όλους τους άπιστους… =D>

Κι εγω μολις το ειδα.Αν και ημουν κι εγω hater της φατσας του Craig(ακομα θεωρω οτι ταιριαζει πιο πολυ σε σκληροτραχηλο καουμποι που κυνηγαει Ινδιανους),η ταινια μου αρεσε παρα πολυ.Ο Craig δινει δικο του στυλακι στον Bond και οφειλω να ομολογησω οτι παροτι πιο ψυχρος,τις ατακες τις πεταει πολυ καλυτερα απο τον Brosnan.

Στα πλην της ταινιας η αρκετα μεγαλη διαρκεια,οπως και το οτι υπαρχει μια ασυνεχεια,καθως την τοποθετησαν χρονολογικα στο 2006,ενω υποτιθεται οτι ειναι το ξεκινημα του Bond,και εβαλαν και παλι την ιδια Μ να παιζει…Α,και δεν τον αφησε να μας πει το ονομα της! :stuck_out_tongue:

Τελοσπαντων,το σεναριο πολυ καλο και με ανατροπες,ο Craig μου αφησε καλες εντυπωσεις(ειναι πιο ανθρωπινος απ’οτι οι τελευταιοι,οπως ειπε πολυ σωστα ο Cozy),η ταινια ειχε συμπαθητικο χιουμορ και η Εσπερ ειναι θεα.Αυτα.
Αναμενουμε την επομενη.

Είδα το Inside Man και ξετρελάθηκα.
Από τις καλύτερες αστυνομικές ταινίες τις χρονιάς με αρκετή δράση και σασπένς χωρίς τα συνηθισμένα πιστολίδια και κυνηγητά. Ωραίο σενάριο και όπως πάντα υπέροχη ερμηνεία του Denzel.

Είδε κανείς το departed?

Είδα το Tideland τελικά αλλά οι προσδοκίες μου δεν ευόδωσαν. Ενδιαφέρον θέμα άψογο σκηνοθετικά αλλά… το έργο παραείναι παρανοικό σε σημείο να χάνεται κάθε λογικό. Ο Jeff Bridges καταπληκτικός όπως πάντα. Από τους παλιούς σκηνοθέτες μόνο από τον Τιm Burton μπορώ να περιμένω πια πολλά, ενώ δυστυχώς ελάχιστοι είναι οι νέοι με εφάμιλλο ταλέντo. Στο φεστιβάλ παίχθηκε η νέα ταινία του Lynch. Την είδε κανείς; Δυστυχώς εγώ δεν βρήκα εισητήριο

Corpse Bride.
Στην αρχη μου φανηκε πολυ βαρετο αλλα τελικα ειχε αρκετουτσικη πλακα.Δεν ξετρελαθηκα αλλα επειδη ειναι Tim Burton δεν λεω τιποτα αλλο. :-#

Hostel.
Περιμενα περισσοτερο αιμα… :stuck_out_tongue:

Όντως η αρχή του Corpse Bride είναι κάπως βαρετή αλλά μετά βελτιώνεται τρομερά. Πιστεύω ότι γενικά είναι καταπληκτικό.

Χτες είδα το The Departed. Είναι τελικά remake του καταπληκτικού Ιnternal Affairs. Εντυπωσιάστικα. Προσθέτει δικά του στοιχεία ο Scorcese που μετά το μετριότατο The Aviator επανέρχεται πολύ δυναμικά. Άνετα από τις ταινίες της χρονιάς και κατά τη γνώμη μου μάλλον στην πρώτη θέση αν και αναμένουμε την νέα του Lynch