Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Βλέπεις ‘Αλίκη στο ναυτικό’,ακούς Scorpions…τι άλλο κάνεις που νε τόσο τρομακτικό?:stuck_out_tongue: :lol: :slight_smile:

Είδα χθές ξανά το Guinea Pig,και 1 άλλο έργο, το High Findelity(αχχχ,πόσο το λατρεύω αυτό το έργο:) )

ειδα τις αριστογατες χθες το βραδυ! αχ τι ωραιο παιδικο! το βλεπα παλια συνεχεια, και τωρα το ειδα παλι…Ειμαι τσιφτης γατος, γατος μουστακατος, Θεμος ο μαγκας…:smiley:

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??? σαν πολυ δεν μου κολλας εσυ???:? :evil: :evil: :evil:
Οι ελληνικες ταινιες ειναι η αγαπημενες μου…:smiley:

Καλά ντε,δεν σε βαρεσα κιόλας:(

Από ελληνικές μου αρέσουν μόνο 2(Σπιρτόκουτο και Στίγμα),οπότε δεν το πιάνω…

Πλακιτσα…:stuck_out_tongue: , μαααααααααααακια!!! :smiley:

το sequel ειναι, παρομοια…

Kαι εγω ειδα εχθες το βραδυ παιδικη ταινια
‘‘Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ’’ με τους αγαπημενους ηρωες Μουφασα, Συμπα, Ναλα, Ζαζου, Ραφικι, Τιμον, Πουμπα, Σκαρ…κλπ…ισως απ τις ωραιοτερες κλασικες ταινιες ντισνευ…:smiley:

Goal! (Γκολ!)

Σεναριο:
Mike Jefferies
Adrian Butchart
Ηθοποιοι:
Kuno Becker
Alessandro Nivola
Marcel Iures
Stephen Dillane

Διαρκεια 118 λεπτά
Ετος παραγωγης 2005
Χωρα παραγωγης ΗΠΑ

Ο Σαντιάγο Μινιέζ είναι ένας μεξικανός λαθρομετανάστης που μεγαλώνει στο Λος Άντζελες. Η μητέρα του έχει εγκαταλείψει την οικογένειά του κι έτσι ζει μαζί με τη γιαγιά του, τον πατέρα του και τον μικρό του αδελφό.rnΕίναι φτωχός πλην τίμιος και παθιασμένος με το ποδόσφαιρο! Ονειρεύεται πως μια μέρα θα τα καταφέρει. Και η ευκαιρία του χτυπάει την πόρτα!rnΌταν παλιός ποδοσφαιριστής της Νιουκάστλ τον βλέπει τυχαία να παίζει, εντυπωσιάζεται από το ταλέντο του και του υπόσχεται πως θα κάνει ότι μπορεί για να του εξασφαλίσει μια ευκαιρία.rnΟ Σαντιάγο έχει να αντιμετωπίσει την καχυποψία του πατέρα του, ο οποίος, πολύ πιο ρεαλιστής, φοβάται μήπως τελικά το όλο πράγμα γυρίσει μπούμερανγκ για τον γιο του.rnΘα τολμήσει όμως. Και θα πάει στη Νιουκάστλ. Εκεί όπου το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία, θα του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει δοκιμαστικά στο δυναμικό της μεγάλης αυτής ομάδας.rnΕνάντια σε όλες τις προβλέψεις και τις αντιξοότητες, αλλά και το… άσθμα του, ο νεαρός Σαντιάγο θα ανατρέψει όλες τις προσδοκίες και θα φτάσει στην κορυφή…

Kαλή παπαρίτσα για να περάσει η ώρα!

Έβαλες σε σπόιλερ το σενάριο.

Hostel 2…Νόμιζα ότι θα πέρναγα ένα ευχάριστο δίωρο βλέποντας βλακείες και γελόντας με την παρέα και τελικά κατέληξα να κλείνω τα μάτια των κοπελίων της παρέας γιατί σιχαινόντουσαν και να αναρωτιέμαι ποιο πραγματικά το νόημα αυτής της παντελώς άσκοπης βίας δίχως σενάριο απλά μόνο και μόνο για να υπάρχει. Αποφύγετε την εκτός και αν είστε σαδιστές και γουστάρετε βία χωρίς νόημα. Μια πραγματική πατάτα έκλάψα τα 8 μου ευρό:(

Προκαταβολικά σήμερα θα ξαναιδώ Det sjunde inseglet και άμα κάτσει ξαναρχίζουμε Τουίν Πικς και αράαααζουμε.

Που θες να καταλήξεις;
Πάντα το κάνω όταν ποστάρω τι ταινία είδα.

Χθες το βράδυ είδα για πολλοστή φορά την καλύτερη ταινία όλων των εποχών, Rambo - First blood. Είμαι κουλτουριάρης, πως να το κάνουμε!

Είδα χθες για πρώτη φορά το Requiem for a dream κι έπαθα κοινώς την πλάκα μου… Όταν τέλειωσε η ταινία ένιωθα σαν να με έχουν βαρέσει μ’ένα ρόπαλο στο κεφάλι. Είχα μείνει μαλ_κας. Πολύ ωμή, ρεαλιστική… Νόμιζες πως κι εσύ ήσουν εθισμένος. Τέλειο απλά. Αν όχι η αγαπημένη μου ταινία, άνετα στις αγαπημένες μου.

edit/ Και που με πήρε ο ύπνος στις 7 καλά δεν ήταν;

Αυτή τη μίνι καμμένη ταινία!!! :lol:

TO ANTHOS TOU KAKOU

Little Miss Sunshine (καταπληκτικη ταινια εναλλακτικου αμερικανικου σινεμα) αν και παιζουν γνωστοι ηθοποιοι
toni collete,greg kinnear και steve carell(40χρονος παρθενος!!!),η ταινια δεν εχει να κανει καθολου με το hollywood.ιδιαιτερα ο steve carell ειναι φοβερος.αν και την παρασταση κλεβουν τα 2 παιδια της οικογενειας.
γενικα η ταινια εχει να κανει με την αξια της οικογενειας,με το κυνηγι των ονειρων μας,και την σκληρη πραγματικοτητα να βλεπεις οτι ολα σου πανε σκατα…τσεκαρετε τη

επισης ειδα ξανα The Fountain(επος!!!απιστευτη ταινια!!!),για να τσεκαρω και τα xtra της ταινιας,τα οποια ηταν πολυ ενδιαφεροντα!!!

AEON FLUX
Περιπέτεια, Θρίλερ, Επιστημονικής Φαντασίας

Στο μακρινό μέλλον, μια ατρόμητη επαναστάτρια αναλαμβάνει να δολοφονήσει τον επικεφαλής του απολυταρχικού καθεστώτος που καταδυναστεύει το ανθρώπινο γένος. Η αποστολή της, όμως, γίνεται προσωπική…Ηθοποιοί: Σαρλίζ Θερόν, Μάρτον Σόκας, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Πιτ Ποστλγουέιτ, Σοφί Οκονέντο
Σκηνοθέτης: Κέριν Κουσάμα
Διάρκεια: 89 min Ωρα Προβολής: 15:35

Έπαιζε η Σαρλίζ, τίποτα άλλο.

Η ωρα προβολης με τρελαινει.

Ε, αφού το έβλεπα στο Filmnet και το έκανα copy-paste. :wink:

Ο παλιος καλος σταλονε…:lol: :lol: :stuck_out_tongue: